Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Moj sin se veoma veseli dolasku brace ili seke mada je još rano tek sam trudna 9 nedjelja ali ponekad se jako brine da li ću ga manje voljeti kao da li će morati da dijeli svoje igračke i najvažnije da li će i on moći spavati sa nama mada već odavno spava sam u svojoj sobi mislim da je u zadnje vrijeme postao drugačiji zamišljeniji dosta u školi na času ne prati mada je odličan u svemu uvijek bio dobar učenik pa me brine da li dolazak bebe može toliko da utjeće na njega u smislu da ću da ga manje volim z a b r i n u t a sam mada mu svaki dan govorim da će moja ljubav prema njemu ostati ista i nimalo manja
imas iskustva ostalih clanica koje su bile u tvom polozaju.....U desnom uglu postoji trazilica prije nego otvoris temu pokusaj pronaci vec postojecu najvjerovatnije postoji.... Uzivaj i sretnu i laganu trudnocu ti zelim
< Poruku je uredio MarinaDK -- 5.10.2011 16:16:57 >