cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

pripremiti dijete za dolazak nove bebe

clock-img

05.10.2011, 11:54

clock-img

pusica

pencil-img

15

Moj sin se veoma veseli dolasku brace ili sekeuser posted image mada je još rano tek sam trudna 9 nedjelja user posted image user posted image user posted image ali ponekad se jako brine da li ću ga manje voljeti kao da li će morati da dijeli svoje igračke  i najvažnije da li će i on moći spavati sa nama mada već odavno spava sam u svojoj sobi mislim da je u zadnje vrijeme postao drugačiji user posted image zamišljeniji dosta u školi na času ne prati mada je odličan u svemu uvijek bio dobar učenik pa me brine da li dolazak bebe može toliko da utjeće na njega u smislu da ću da ga manje volim  z a b r i n u t a sam mada mu svaki dan govorim da će moja ljubav prema njemu ostati ista i nimalo manja 

clock-img

05.10.2011, 16:15

clock-img

Anoniman

Pusice vec postoji tema

http://www.ringeraja.ba/forum/Kako_pripremiti_dijete_na_dolazak_bebe%3F%3F/m_217701/tm.htm

imas iskustva ostalih clanica koje su bile u tvom polozaju.....U desnom uglu postoji trazilica prije nego otvoris temu pokusaj pronaci vec postojecu najvjerovatnije postoji....
Uzivaj i sretnu i laganu trudnocu ti zelim

< Poruku je uredio MarinaDK -- 5.10.2011 16:16:57 >

Zadnji članci

article-img