Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
evo jedna tema pa da pisemo kad se uvodi koje povrce,kako ga spremate.trenutno me interesuje kad se daje cvekla.kako je spremit i koliko smije stojati kuhana.ja jako volim cveklu pa bi htjela malenoj spremit
13.09.2008, 13:48
novi clan
53
Pozdrav od novog clana Ja ti stvarno ne bih znala reci kad se daje cvekla ali povrce mozes postepeno uvoditi od 6 mjeseca. a vocne kasice i sokice vec od 4
13.09.2008, 15:12
gracija
11
Ja sam svojoj djevojcici cijedila sok od cvekle,kad je imala 7 mjeseci i davala sam joj po par kasicica svako drugi - treci dan.
13.09.2008, 21:24
ja
158
ja sam Emanu davala sa 8 mjeseci cveklu i taj dan nikad necu zaboraviti jer ja i mm kad umrli nismo od straha...ja sam je prvo skuhala i ispasirala sa jabukom i mrkvom to je izgledalo kao gusti sok i Emanu se jako svidilo da je meni bilo zao nedati mu vise,popio je citavu flasicu od 150ml sto je previse i za odrasle tako jako i zestokmo vitaminima...uf ali kad je poceo da povraca tako ruzan prizor ono crveno ...uzas ali sad mu dajem po malo i jako voli
14.09.2008, 21:46
mama mama
3
mame pocela sam davati malom kasice ali nakon tri dana sam mu vidjela kao osip ali samo na stomaku.je li se to ikom desilo.sta da radim. malom jke 6 mjes
15.09.2008, 00:15
sanny
42
Kod nas u danskoj pedijatri savjetuju cveklu od 6 mjeseca a daje se svako 14 dana i tako dok djete ne napuni godinu..navodno zbog nitrata .. al svudgje drugacije ko ce to znat