cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

povrce

clock-img

13.09.2008, 13:45

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

evo jedna tema pa da pisemo kad se uvodi koje povrce,kako ga spremate.trenutno me interesuje kad se daje cvekla.kako je spremit i koliko smije stojati kuhana.ja jako volim cveklu pa bi htjela malenoj spremit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

13.09.2008, 13:48

clock-img

novi clan

pencil-img

53

Pozdrav od novog clana
Ja ti stvarno ne bih znala reci kad se daje cvekla ali povrce mozes postepeno uvoditi od 6 mjeseca. a vocne kasice i sokice vec od 4

clock-img

13.09.2008, 15:12

clock-img

gracija

pencil-img

11

Ja sam svojoj djevojcici cijedila sok od cvekle,kad je imala  7 mjeseci i davala sam joj po par kasicica svako drugi - treci dan.user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2008, 21:24

clock-img

ja

pencil-img

158

ja sam Emanu davala sa 8 mjeseci cveklu i taj dan nikad necu zaboraviti jer ja i mm kad umrli nismo od straha...ja sam je prvo skuhala i ispasirala sa jabukom i mrkvom to je izgledalo kao gusti sok i Emanu se jako svidilo da je meni bilo zao nedati mu vise,popio je citavu flasicu od 150ml sto je previse i za odrasle tako jako i zestokmo vitaminima...uf ali kad je poceo da povraca tako ruzan prizor ono crveno ...uzas ali sad mu dajem po malo i jako voliuser posted image

emman 17.5.2007

clock-img

14.09.2008, 21:46

clock-img

mama mama

pencil-img

3

mame pocela sam davati malom kasice ali nakon tri dana sam mu vidjela kao osip ali samo na stomaku.je li se to ikom desilo.sta da radim. malom jke 6 mjes

clock-img

15.09.2008, 00:15

clock-img

sanny

pencil-img

42

Kod nas u danskoj pedijatri savjetuju cveklu od 6 mjeseca a daje se svako 14 dana i tako dok djete ne napuni godinu..navodno zbog nitrata .. al svudgje drugacije ko ce to znat

Emma Amalia 30.11.2007

Zadnji članci

article-img