nama od juce skripe kolica,mm kaze da su vjerovatno lezajevi stavljo malo ulja,ali nista,bas me iritira taj zvuk jel imo itko slicnih iskustava tritockasa su
a kupljena su u Holandiji
15.03.2011, 13:40
Lejla Ka
5544
Ovo i mene interesuje. Ko bi mogao popravljati dječija kolica. Znam 100% da ne postoje zvanični servisi. Ali možda bi neko ko zna popravljati bicikla mogao nešto i oko kolica srediti? A možda sam i lupila
15.03.2011, 13:54
rose
8709
i da si lupila to sto si sad napisala itekako ima smisla
Uuuu super pitanje! Naime, mi imamo Chicco kolica koja smo koristili 2 godine. Kamenčići na plaži u Tučepima su nas dokrajčili pa nam je jedan točak stradao (dupli točkići koji se rotiraju 360 stepeni). Rođak od mm je "popravio" u smislu da je neki dio zavario te tako pričvrstio točak, međutim meni djeluje kao da je još uvijek labavo, pa se i ja pitam kome se obratiti u tom slučaju? (rođak je auto mehaničar)
I također da li postoji neka podrška od strane branda (u našem sučaju Chicco) odnosno da li se može naručiti neka vrsta rezervnog dijela? Ili sada pretjerujem? hahahaha...
15.03.2011, 14:16
bebacha
1170
moj muz automehanicar,bas cu ga pitat sto on misli o tome
15.03.2011, 14:21
Lejla Ka
5544
I također da li postoji neka podrška od strane branda (u našem sučaju Chicco) odnosno da li se može naručiti neka vrsta rezervnog dijela?
Ja znam da Chicco ima rezervne dijelove a da li ih naši nabavljaju, čisto sumnjam jer bi u tom slučaju morao biti neko ko ih zna i montirati. Nama je upravo sa Chiccovih kolica ispao jedan ukrasni poklopac i mislim da su rekli da nemaju mogućnost nabavke samo njega. Kolica nisu bila više pod garancijom, a iskreno, nisam baš tolika pegla da bih tražila nova kolica zbog toga i da jesu bila pod garancijom
15.03.2011, 14:29
mala86
2755
bebacha pitaj tm
joj nama pukla guma i mm vozio vulkanizeru,kaze covjek radim preko 20 godina ovo jos nisam krpio
15.03.2011, 14:30
tekja
1957
Nama je tockove na chiccoviom kisobran kolicima, koji su OTPALI napravio komsija koji je kucni majstor, slucajno ga pitala bi li on to znao, kaze "davaj" ...chicco 0 bodova
16.03.2011, 10:28
mala86
2755
mm jutros izvadio tocak i otiso u obilazak da vidi tko ce moc popravit javim rezultate poslije
joj samo da ih popravi,obecavam da cu pazit kud vozim,jer dosad sam ih vozila kud sam stigla
16.03.2011, 10:49
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: tekja
Nama je tockove na chiccoviom kisobran kolicima, koji su OTPALI napravio komsija koji je kucni majstor, slucajno ga pitala bi li on to znao, kaze "davaj" ...chicco 0 bodova
Potpis k'o kuca, Chicco , i nama je otpao!
18.03.2011, 09:27
emi7908
1384
ja imam chicco i kad bi vam rekla kud sam sve "jahala" sa njima ne biste mi vjerovali a točak je još uvjek na mjestu... moram priznati otpao jedan šerafić ali ona i dalje voze.. imala sam jedino ovaj problem sa škripanjem ali mm podmazao uljem pa poslije odlično ferceraju i ne znam kako ću se rastati od tih kolica jer nema gdje nisu bila sa mnom htjela sam ih pokloniti ali još uvijek ih mogu koristiti jer idemo u duge šetnje a maleni se brzo umori tako da još ovo ljeto aBd ostaju sa mnom i iskreno mi je žao što su vam točkići poispadali nadam se da ja neću doživjeti tu sudbinu