Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Molim vas za pomoc. Naime svi znamo da nazalost dodje trenutak kada nase mame postanu jos jedno dijete u nasem zivotu . Tako je i sa mojom mamom, na žalost, sada je u fazi da treba pomoc mene. A ja Vasu, svoje RR porodice. Naime mama je pokretna jos uvijek hvala Bogu, ali posto je sama u stanu i ima strah odsamoce nocu uz sada ponekad i neke psihičke nadogradnje, trebala bih neku zenu koja bi nocila sa njom dakle bez potrebe za nekim radom oko nje ili kuce, samo fizička prisutnost, a platila bil 300 km. Pa ako neko nekoga zna da mi preporuci ili ima nekoga, bila bih beskrajno zahvalna, jer nie lako pustiti nekoga u kucu, moram po preporuci. Ja se nadam da ce mozda neko od vas imati nekoga. Havla vam unaprijed
12.01.2014, 14:16
veeseelaa
20552
mamma mumi žao mi je zbog situacije ne mogu ti pomoći, ne znam nikog za takvo što al bi dala priejdlog da mamu uzmeš sebi il ti odeš njoj
12.01.2014, 15:12
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
15.01.2014, 23:11
mamma mumi
1074
Hvala na pomoci i ne pomoci. Uglavnom rijesila sam situaciju. Mamu sam htjela sebi, ali ona kategorično odbija, a ja sa djecom koja su mala u manjem stanu nebih mogla, opet bih morala traziti zenu za cuvanje djece, helem u svakom slucaju hvala.