cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

pojašnjenje

clock-img

22.01.2009, 20:35

clock-img

luna77

pencil-img

462

naknada plaće od poslodavca po satnici utvrđenoj  Općim kolektivnim ugovorom za teritorij FBIH

ovo je odluka u mojoj firmi ako je rodilja iz kantona gdje se neisplaćuje porodiljna naknada ali ja neznam koliko je to.zna li ko ?
koeficjent mi je sada 2.09 ima li to veze ,se mnozi s nekim bodom

clock-img

22.01.2009, 21:07

clock-img

žana o8

pencil-img

707

Satnica po Općem Kolektivnom ugovoru iznosi 1,75 KM. Broj sati rada mjesečno pomnoži sa 1,75KM i dobićeš iznos plaće ili nakande u vašem slučaju.

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

clock-img

16.03.2009, 17:55

clock-img

zeni

pencil-img

213

zana,vidim da si iz zenice,znas li kad bi mogle biti pare za nas porodilje u zeniciuser posted image

clock-img

16.03.2009, 18:25

clock-img

Golubica

pencil-img

431

Ja na naknadu nisam imala ni pravo jer sam se morala odmah nakon poroda vratiti na posao. Djaba sto sam u nazovimo drzavnoj firmi.

Asja, 02. 08. 2008.

clock-img

16.03.2009, 18:31

clock-img

marelica9

pencil-img

119

hej zeni, zeni
naknada u ze-do kantonu bi mogla biti sutra...mozda...pogadjam...inace bude utorkom ili cetvrtkom...
ode  nasa naknada borcima...pa cekaju dok se budzet ne napuni...

clock-img

17.03.2009, 16:52

clock-img

luna77

pencil-img

462

IZVORNA PORUKA: Golubica

Ja na naknadu nisam imala ni pravo jer sam se morala odmah nakon poroda vratiti na posao. Djaba sto sam u nazovimo drzavnoj firmi.

koja je to firma user posted image .mislim neinteresira me ali ja grozno

Zadnji članci

article-img