Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Molim vas zna li iko o cemu se radi i kakve su ovo prodavnice Par puta sam cula da ljudi pricaju kako na ovoj stranici ima svega i svacega,ali me interesuju radnje...Je li to nesto u sklopu Robot komerca,ili Jer kad god sam na toj stranici,pojavljuje mi se Robot.....Ako iko ista zna o ovome,neka mi javi,bas me zanima je li neko posjetio te radnje,i kakve su... Hvala unaprijed
15.10.2009, 08:55
Mya_81 RR
5531
Nije, ja bih to opisala kao bosansku verziju 'Amazon.com', znači internet kupovina i prodaja, gdje svi korisnici mogu raditi i jedno i drugo. Ima novih proizvoda, ali i polovne robe.
15.10.2009, 08:58
Ilhana RR
6113
bas sam nedavno pisala o ovome ali nisam stavila ovaj naslov jer izbrisat ce ;) Ovo od mog muza prijatelj pravi i koncept je kao sto mya kaze Amazon.com ili E-bay...