cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

pik.ba

clock-img

15.10.2009, 00:57

clock-img

neki

pencil-img

3476

Molim vas zna li iko o cemu se radi i kakve su ovo prodavniceuser posted image user posted image user posted image user posted image Par puta sam cula da ljudi pricaju kako na ovoj stranici ima svega i svacega,ali me interesuju radnje...Je li to nesto u sklopu Robot komerca,iliuser posted image Jer kad god sam na toj stranici,pojavljuje mi se Robot.....Ako iko ista zna o ovome,neka mi javi,bas me zanima je li neko posjetio te radnje,i kakve su...
Hvala unaprijeduser posted image

clock-img

15.10.2009, 08:55

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Nije, ja bih to opisala kao bosansku verziju 'Amazon.com', znači internet kupovina i prodaja, gdje svi korisnici mogu raditi i jedno i drugo. Ima novih proizvoda, ali i polovne robe.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

15.10.2009, 08:58

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

bas sam nedavno pisala o ovome ali nisam stavila ovaj naslov jer izbrisat ce ;)
Ovo od mog muza prijatelj pravi i koncept je kao sto mya kaze Amazon.com ili E-bay...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

15.10.2009, 13:09

clock-img

neki

pencil-img

3476

Hvalauser posted image

Zadnji članci

article-img