Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ne nadjoh temu ako ima molim moderatore da me upute. kao sto sam naslov kaze....treba mi iskusan,dobar i nadasve pouzdan otorinolaringolog. svi savjeti i sugestije su dobrodosli. hvala.
11.08.2015, 13:40
malena27 RR
15117
nacelnik odjela u KBZ - dr. Hodzic Dzenan ili Dzenad... tako su meni rekli kad je T imao ceste upale grla
dobar dijagnosticar? moja pedica bas ne vjeruje ovim nasim iz Ze, a ja opet kontam mora biti bar jedan koji je dobro izucio" zanat"
11.08.2015, 14:03
Almuccia
-648
Mog muza je operisao u Zenici doktor Dedic. Ne znam da li on idalje radi jer ne zivimo gore. Mi smo bili prezadovoljni njegovim pristupom.
11.08.2015, 16:09
palachinken
5397
PP koko
11.08.2015, 18:47
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: palachinken
PP koko
12.08.2015, 08:04
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: koka i po
dobar dijagnosticar? moja pedica bas ne vjeruje ovim nasim iz Ze, a ja opet kontam mora biti bar jedan koji je dobro izucio" zanat"
Dr. Slavica...radi u poliklinici Sunce....mi smo maksuz išli u Ze kod nje...i držimo se njenog mišljenja.....
12.08.2015, 11:50
Penelope82
264
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
nacelnik odjela u KBZ - dr. Hodzic Dzenan ili Dzenad... tako su meni rekli kad je T imao ceste upale grla
Ja bih potvrdila za dr.Hodžića Dobar je i dr.Nikolić,koji je sada u penziji,ali dolazi u Primu po potrebi.
14.08.2015, 08:24
wannabeblonde
6
Za dr. Hodzica sam i ja samo cula rijeci hvale, krajnike mog sina je operisao dr. Hatibovic hvala Bogu sve je proslo u redu. Što se dr Slavice tiče više ljudi mi je reklo, kada sam se ja raspitivala za otorinca, da spada u koverta doktore tako da sam je uvijek izbjegavala, jer sam protiv bilo kakvih davanja i doktorima i drugim sluzbenicima, potrefila nas je na jednoj kontroli, krajnike maltene nije ni pogledala, ali je zato pricala kako bih trebala dogovoriti s njom estetsku korekciju usiju jer je moje dijete od 4.5 godine blago klempavo