IZVORNA PORUKA: MAMA MA
evo gledam gdje da smjestim ovo moje pitanje....pa evo ako sam fulila temu nek moderatori prebace....moje pitanje je Koja je procedura da se "izganja"dječiji dodatak....samo muž radi,ja ne,nemamo auto prijavljeno ni na jedno od nas..koliki treba da bude njegov prosjek plate...i kako ide ta papirologija?
uzima se posjek za komletnu prethodnu godinu...1.1 2011 do 31.12 .2011 godine...
120 Km po glavi domaćinsta ne smije prelaziti...
s tim da ti uzima u obzir i ako imaš na kućnoj listi nekoga ko još zarađuje ili priam penziju, invalidninu itd....
auto niko ne smije podjedovati sem u slučaju da s eistio vodi kao ortopetdko pomagalo...
ima ti doat paprira koji s etrebaju predati...posebno za djecu ako s eškoluju, pa za puniljetne članove iz poreske uprave dla su obevzinici i imajuli dugovanja itd...
najbolje na info pult odeš u opštini uzemš zahtjeva za dječiji doplatak sve ti je u njemu navedeno