Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
maloprije perem svoju S i primjetim da joj je koza izmedju guzova grublja...pogledam i vidim da je napukla...ne znam da li je neka imala slicno iskustvo i cime je najbolje da mazem da zacijeli...stavila sam joj kantarionovo ulje i svaki savjet je dobrodosao...ima 8.5 mjeseci
31.07.2011, 20:23
rose
8709
nema...stolica je se razlikuje od kasaaste do ndefinisane ali nisam primjetila ni da je tvrda ni da se napinje puno kad kaki...ovo je ispod cmara...tamo negdje gdje je trticna kost
A da probaš namazati bademovom kremom. Nama se zna desiti da bude koža oko čmara malo grublja i crvena (doduše nije nikad napukla), namažemo bademovom kremom (onako baš deblji sloj) i obično navečer prije spavanja, ujutru sve ko novo. To je moje iskustvo, stvarno ne znam šta bih ti drugo savjetovala, jer ponavljam nije nam se desilo da koža pukne, već samo crvenilo i taj malo grublji dio kože i ovo bi nam pomoglo. Sretno.
01.08.2011, 15:06
rose
8709
za sada je mazem bepanthenom...nema koje kreme nismo koristili, uvijek je perem i mazem i stalno neki belaj s guzom