Monstrumi: Bebu su mučili kliještima i razbili joj glavu
Njemačka: Marie (34) i njezin bivši dečko su dobili kćer. Nekoliko tjedana nakon rođenja su je počeli zlostavljati. Tukli su je i izgladnjivali i kasnije ubili
08:11 | 24.07.2009. | Piše: Ivana Živko
Majka Marie F. (35) i njezin bivši dečko Christopher G. (24) iz njemačke pokrajine Hessen su dobili djevojčicu. Nazvali su je Siri, što znači "sreća". Samo nekoliko tjedana nakon rođenja, roditelji su je počeli zlostavljati. Više puta su joj slomili kosti i izgladnjivali je. Zlostavljanje su snimili kamerom. Na jednoj od snimaka se vidi da otac bebu, koja još spava, vadi iz krevetića i u mraku baca u zrak. Dijete počinje vrištati, a otac se smije. Jedne noći je, osam mjeseci stara beba, zaplakala. Roditelji su joj najprije usta stiskali kliještima, a onda su je tukli po njima. Nakon toga su je bacili na pod i u zid. Djevojčici su razbili lubanju te je umrla. Ovih dana ih je sutkinja osudila na doživotan zatvor s mogućnošću pomilovanja nakon 15 godina.
- Siri nisu samo zlostavljali fizički, nego i psihički i to ih je zabavljalo - rekla je sutkinja. Psiholog je objasnio da su roditelji nesposobni osjetiti suosjećanje.
neka mi neko objasni što mora bit u tim glavama!!!
ja nisam mogla vjerovat danas dok sam ćitala!!!srce i duša me je zabolila!!!
jednostavno nemogu shvatit kakav to čovjek mora bit da napravi nešto takvo....????
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!