cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

moja pijaca

clock-img

10.06.2013, 09:56

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

drage moje evo mjesta gdje da razmijenimo iskustva sa pijace ili tržnice....
dok sam radila redovno sam obilazila markale i tržnicu a sad kad sam na porodiljskom iste stvari moram kupovati u granapu....
mislim da su markale poskupe ali su mi jedine dostupne....
pijaca na dobrinji je katastrofalna.....izbor slab,malo stolova pa slaba konkurencija,cijene iste a i strašno puše unutra,puno dima....fuj....

clock-img

10.06.2013, 10:01

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

IZVORNA PORUKA: bebaa

drage moje evo mjesta gdje da razmijenimo iskustva sa pijace ili tržnice....
dok sam radila redovno sam obilazila markale i tržnicu a sad kad sam na porodiljskom iste stvari moram kupovati u granapu....
mislim da su markale poskupe ali su mi jedine dostupne....
pijaca na dobrinji je katastrofalna.....izbor slab,malo stolova pa slaba konkurencija,cijene iste a i strašno puše unutra,puno dima....fuj....

baš dobra tema, doima mi se user posted image ja nešto u zadnje vrijeme volim da odem na pijacu, a i jeftinija je nego marketi... e sad imala sam i dobrih i loših iskustava... prošle sedmice mi je žena uvalila neke trešnje koje su bile tako gorke i imale miris po hidrogenu za kosu , a ja uzela kilu i pojela sam možda dvije tri od te kile i još mi ženska govori eto pošto si trudnica da ti dam i gratisa pa kao ubaci još šaku trešanja u kesu, a one nisu ni za šta user posted image

Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!

clock-img

10.06.2013, 10:07

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

a ja neki dan da kupim jagoda na dobrinji i rekoh molim vas kao sebi nakupite i dođem kući pola truhlo....user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

10.06.2013, 10:12

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

a ja neki dan da kupim jagoda na dobrinji i rekoh molim vas kao sebi nakupite i dođem kući pola truhlo....user posted image user posted image

aha , na vrhu garant nabacaju one ko sa reklame a kad krenu da grabe , pograbe one ispod koje su u raspadnom sistemu user posted image

juče meni i mužu kad smo kupovali paradajz koji je 1,70 kg prvo smo htjeli uzeti pola kile pa nas čovjek nagovori na kilu i na kraju kaže a da vam nakupim za 2 marke da zaokružimo user posted image

Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!

clock-img

10.06.2013, 10:26

clock-img

Anoniman

Ja nemma samo svoju pijacu, kupujerm gdje me put nanese. To su najcesce Ciglane, Grbavica i Otoka

clock-img

10.06.2013, 10:29

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

kažu da su ciglane naj jeftinije....pa ne znam išla sam par puta usput pogledam i nisam primjetila zavidnu razliku....markale su najskuplje a bila sam i na otoci malo je jeftinija....kažu da je grbavica super,nisam bila....

clock-img

10.06.2013, 10:30

clock-img

leona81

pencil-img

6373

Markale, jer su mi preko puta:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

10.06.2013, 10:32

clock-img

leona81

pencil-img

6373

kažu da su ciglane naj jeftinije....pa ne znam išla sam par puta usput pogledam i nisam primjetila zavidnu razliku....markale su najskuplje a bila sam i na otoci malo je jeftinija....kažu da je grbavica super,nisam bila....

otoka je najjeftinija

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

10.06.2013, 10:33

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

ja na pijacu idem samo kad mi treba svijezeg voca i povrca

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

10.06.2013, 10:35

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

otokauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

10.06.2013, 10:37

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

ja pijacu imam samo utorkom,..sta me zadesi zadesi :-)
u sa sam najcesce na otoci kupovala

clock-img

10.06.2013, 10:43

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

otoka, mada mi se cini da na grbavici bude boljeg izbora

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

10.06.2013, 10:45

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ja nemam šta razmijeniti..ne idem na pijacu

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

10.06.2013, 10:45

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

kupujem na grbavici i tu je najskuplje definitivno al mi je pod nosom, ne nosala ja vala cekere radi par marakauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.06.2013, 10:53

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

meni je nezamislivo kupovati voce i povrce u marketima user posted image i ja to ponekad ako moram ali rijetko bude svjeze..
redovni sam posjetilac pijace Otoka, imam tete kod kojih stalno kupujem i ako nesto nije za jesti kazu mi user posted image a isto tako sir i kajmak user posted image mislim da je bitno uzimati kod istih osoba da te upoznaju, politika trzista!

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

10.06.2013, 12:45

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Voce i povrce na pijaci Otoka i Alipasino. Imam svoje tete :) Mlijeko i mlijecne proizvode kod pouzdane zene uzimam, mada kupujem vise megle.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

10.06.2013, 15:55

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

e danas mi dragi donese odozgo s tržnice od "mog" mljekara sira 2 kg....ima da se podavimo i ja i beba....jedino kod njega kupujemo mliječne proizvode....provjereno....user posted image

clock-img

10.06.2013, 16:11

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

cesto sam na pijaci ciglane,a mi najvise uzimamo na heci gajbom, pogotovo jabuke ne mozemo ih nakupovati. dole najjeftinije a mogu fino probratiuser posted image

clock-img

10.06.2013, 16:18

clock-img

aida.

pencil-img

2177

user posted image user posted image joj teme user posted image

kod nas je pijaca petkom i mrzim petak zbog te guzve i naroda koji se sjati u grad ko da se sta dzaba dijeli user posted image nisam bila godinama, kupujem po prodavnicama gdje nabavljaju frisko. a ne bi isla u guzvu, fuj... nema sansse. sto se tice sireva, zena mi donosi, gadi mi se po pijaci kupovat...

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

10.06.2013, 19:47

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Idem na pijacu ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

13.06.2013, 18:22

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Idem na pijacu ...

aaaaa ja tek sad vidim da si se i ti izjasnila....baš si opširna de to malo skrati,ne mogu čitati toliki post....user posted image user posted image

clock-img

13.06.2013, 18:41

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Ja sam bas pozelila one nase pijace kad se zene deru. "Hajte zene, gooca, jooja, stipaljki, mloodog sira, itd". user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

13.06.2013, 18:51

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

nisam to ovdje primjetila....znaš ove što ja posjećujem su kulturne pijace,oni se deru hajmo truleks marka,spužve za suđe marka....čuj gaće....hihihihihiii....sram te bilo.....

clock-img

13.06.2013, 18:53

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Eh kod tebe neka lux pijaca.
Ja odrasla uz Slavonke, jadna mi majka.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

13.06.2013, 19:09

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: Galicia

Eh kod tebe neka lux pijaca.
Ja odrasla uz Slavonke, jadna mi majka.

e nema to više Gali,to je sad druga država.a sjećam se i ja tih teta iz Slavonije,sve u nošnji komplet sa onim podsuknjama

Zadnji članci

article-img