Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Juče sam to prvi put čula od svog sinčića, srce mi je bilo do neba,onako spontano bez poticanja ikakvog. Pozvala sam ga da mu dam kinder pingvin poslije ručka i on je zastao ispred mene i reče:mama vojim te puno;i zagrli me,eh to je osjećaj za pamćenje,kako ste vi to doživjele drage mame?
17.09.2008, 18:05
mamy Sabina
1553
Meni je moja klinka prvi put to rekla ovako: ,,voji ja tebe "Osjećaj srce ko saobraćajni znak,da se istopiš od miline.
17.09.2008, 18:26
camm
1266
i meni je moja rekla ovako
oooo kojiko te vojim puno do neba.
17.09.2008, 18:56
fanamatik
51
Mislim da je samo taj jedan trenutak kada mi je malena rekla VOLIM TE, MAMA bio fakat vrijedan svih onih neprospavanih noci i momenata kada mislis da ce ti glava eksplodirati od trcanja za njom... Samo taj momenat...
17.09.2008, 18:57
lamka
571
kad to tako kazete ja jedva cekam da meni moja micica kaze da me voli sdad vam tako zavidim jer ona meni to jos nije rekla
17.09.2008, 20:40
ja
158
kao sto lamka rece bas vam zavidim meni to j9os nije rekao ali zna pokazati...kada dolazim kuci potrci i zagrli me svom snagom i ponudi obraz da ga ja poljubim
17.09.2008, 20:45
Suncica*
597
Meni je moja Lorena rekla:"Mama, jojim te do mececa i do zezda".. To joj je sada preslo u naviku, pa mi kaze svaki put kada ide da spava.. A osecaj? Eh, nisam ni verovala koliko se srce moze rastopiti od miline, da sam pocela da placem..
17.09.2008, 21:58
mamsi
401
To je najljepši ttrenutak u mom životu a zvučalo je ovako:"Mama vojim te" i naravno da sam se rasplakala i odmah nazvala svoju mamu koja je zaplakala sa mnom
Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
17.09.2008, 23:04
almai
795
Moj vec duze vrijeme iz cista mira se zaleti i uhvati oko vrata i samo kaze 'joj mama jojjjjjj' i onda ga ja pitam'koliko volis mamu .a on kaze'punoooooo'
17.09.2008, 23:56
ziki
1815
Kao sto vec rekose prije mene, bas vam zavidim. Jedva cekam. Ja sam plakala od srece kad mi je povisenim tonom reko mam, ispala pipa a ja nisamprimjetila. Duse male sto voje mame.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
18.09.2008, 12:45
Azure
469
Odavno je moja Macica na pitanje koliko vosis mamu sirila ruke i govorija "toiko". A ljetos kad sam je odvela na helikoptercic u Robotu (nismo je dugo vodili jer tamo idmeo samo kad je kisa) nakon sto je sjela u helikoptercic sva razdragana ustala uhvatila me za obraze i rekla "mama joji te. E ja sam se rasplakala iste sekunde i onda smo se grlile i ljubile. Odmah sam hazvala muza i rekla mu za divnu vijest. Nakon dva dana i on je bio sretan jer je rekla tajo jojii te" Bila sam presretna!! Zato mame naravno da s nestrpljenjem cekate taj trenutak.
Ali sada me nesto posebno uveseljava. Sigurna sam da vecina vas zna pjesmicu ciji refren ide ovako: Nabrali smo kiticu najljepsega cvijeca, dacemo ga majcici nek je prati sreca... Nasa Macica zna cijelu pjesmicu. Kad sam na poslu nazove me svaki dan, a vrlo cesto i ispjeva pjesmicu. Posebno me dirne onaj stih... bicemo ti majcice utjeha i nada, uvijek ce te ljubiti nasa srca mala... E to kad cujem rusim sve pred sobom. Zaista ne mogu opisat toplinu koju osjetim u dusi i srcu... ali naravno... sve znate o cemu govorim.
Pusica mama...
18.09.2008, 12:52
jupajdi
435
I meni je moj sin rekao da me voli i to sam, onako iz srca. Inače je velika mamina maza i sada je to prešlo u naviku i često kaže "Znaš koga Emin voli najviše na svijetu, MAMU, do neba" i raširi ruke i zagrli me. Osjećaj je uvijek dobar i svaki put me razmekša i ja ga ljubim, ljubim, ljubim...........
18.09.2008, 13:40
M kao Mama
5536
e, budući da sam ja neviđeni emotivac, već sebe zamišljam kako danima plačem, prvo razmišljajući kako će to izgledati, onda kada se desi, i nakon toga. Počela sam se topiti onog dana kada sam shvatila da sam trudna, pa nadalje, sada smo u fazi da Lajla kaže samo mama, ali tako nekako lijepo i njezno, ma šta vas više davim, amame ste, znate o čemu vam govorim
19.09.2008, 13:23
Azure
469
Uopste nas ne davis. Kako kazes sve znamo o cemu govoris i radujemo se s tobom skupa. Ja sam nezaustavljiva kad pocnem pricati o svojoj Macici. A svi moji prijatleji i poznanici znaju koliko sam, jos dok sam bila jako mlada, voljela djecu i uvijek je kod mene kuci bilo tudje djece s kojom sam se igrala i izvodila ih u setnje. Sada kad vide moju Macicu kazu da ima srece sto sam joj mama jer svu ljubav koju sam poklanjala drugoj djeci sada poklanjam njoj i zaista uzivam u tome.
Uzivaj u svakom trenu sa svojom Lajlicom. I cmocni je za mene.
20.09.2008, 15:13
andji
1215
moj Sergej tek je rekao ma-ma,i to prvi put dok sam mu ujutro spremala mlijeko.On se motao oko mojih nogu,ne može dočekat da mu ohladim i onako plačući više puta ma-ma,ma-ma...ja ga pogledam i nasmijem se od dragosti a on se smije stidljivo,i tad sam skontala da tačno zna šta je rekao i zna da sam ja njegova mama,a osjećaj....topim se kad me doziva,kao što neko reče sjetim se svih neprospavanih noći i nevolja sa njim,i znam da vrijedi i da bih sve opet učinila isto.A šta će biti kad mi rekne prvi put,e ja to zamišljam ovako 'mama voji te ja'
16.12.2008, 10:41
sarayka
832
Moja jako često kaže Mama vojim te puno pogotovo ako je nesto kenkava il je naružim pa joj to teško padne.... Ma milina
27.12.2008, 16:58
Crvena
1859
To je osjecaj za pamcenje, sva sam se rastopila kad je moj sin to rekao.
27.12.2008, 17:31
camm
1266
stvarno nema boljeg osjecaja niti se moze i sa cim uporediti kao te slatke rijeci njihove mama vojim te najvise na svijetu joj koiko te volim ti si moja beba svaki dan cujem te rijeci
28.12.2008, 00:56
merimaa
156
moj jos ne zna bas da sastavi recenicu...... al zna kad ga pitam koliko volis mamu on kaze punoooo nekad kaze do nebaaa ja se sva raznjezim misic moj maleni
28.12.2008, 18:04
merimaa
156
Taman ja sinoc odgovori na ovu temu kad moj vedo danas leze kraj mog muza i mene gleda tako u nas i rece svoju prvu medenu recenicu*mamu taju joji puno* presretna sam!