Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja kad se naljutim pljušti na sve strane,ali to su obično neke 'opšte' uvrede,nikako lične.MM slabije od mene,ja sam veći živac,mada kad se svadja zahukza znamo koju prebacit i jedno drugom.Nije mi to neki bauk,nikad me nije ni udario,nit se tučemo kao što ima parova.A i smatram da je bolje da se ispucamo medjusobno u 4 zida,nego u javnosti,ili ne dao Bog da mi rekne koju ružnu pred nekim,kao što opet ima partnera.Mislim da je ovo naše najbezbolniji način,a i bolje je i koja ružna u napadu bijesa,nego da je fin premameni dušice,mazice ovo ono,a iza ledja da mi voda neku drugu,ili radi nešto što bi me istinski uvrijedilo.Djela su gora od riječi
24.11.2008, 12:26
dana3
2128
izmedju nas dvoje nikad nije doslo do svadje.nisam tip koji misli da svadja nesto rjesava.razgovaramo naravno ljutito ne bas kao sto je to obicaj i uglavnom sam ja ta koja pricaa onda saslusam sta se ima na to moje da kaze.ne volim svadju