cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Izgubili smo bitku

clock-img

17.04.2009, 10:25

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Draga Almira jako mi je žao,ne znam više ni šta da kažem...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da Će ti Bog dati snage da prebrodiš ovo,znam da nikada nećeš zaboraviti,al eto samo da nastaviš dalje...

Izvini,al koji ti je doktor vodio trudnoću?

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

17.04.2009, 10:26

clock-img

darling

pencil-img

10

Hvala vam user posted image

clock-img

17.04.2009, 10:27

clock-img

Anoniman

darling, zao mi je, ne ponovilo se nikada
puno srece i snage za iduci putuser posted image

clock-img

17.04.2009, 10:27

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Darling draga strašno mi je žao što se to desilouser posted image user posted image user posted image , ja te potpuno razumijem imam tri izgubljene trudnoće, moraš sada biti jaka, oporaviti se i krenuti u nove borbe, puno te pozdravljam.

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

17.04.2009, 10:29

clock-img

nejra2007

pencil-img

7

Draga moja Darling,

Žao mi je znam kako ti je...Tjesi se ima i gorih slucajeva poput mog kada docekas svoju bebu i ona ti umre nakon 17 dana...Ali  bog je milostiv danas imam moju Nadyu koja me tjera da zaboravim sta se ruzno desilo...Brzo te ocekujemo sa lijepim vijestima, cuvaj se i shvati to kao da je moralo biti...

clock-img

17.04.2009, 10:51

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Darling, žao mi je iz sveg srca, i samo da ti dragi Bog podari mnogo snage.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

17.04.2009, 10:56

clock-img

almai

pencil-img

795

jako mi je zaouser posted image user posted image ali zivot ide dalje.Uzmi snage i kreni dalje isplatit ce se vjeruj mi.Ja sam isto imala dva spontana i znam kako se osjecasuser posted image user posted image user posted image

moja su djeca zlatna...
kad spavaju:))

clock-img

17.04.2009, 11:00

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Joj draga sva se stresem kad cujem tako nesto ! Vidjela sam maloprije da citas nas medene,slobodno se prikljuci u razgovor, pitaj sta zelis , izjadaj se ma sve nam mozes reci. Mi da nismo imale jedna drugu sigurno bi nam bilo mnogo teze. Znam da nema sad utjehe, sve je prazno sto ti drugi govore a pogotovo ona glupa izjava bit ce jos djece ! Samo ti mogu reci da vrijeme lijeci rane i da ce s vremenom biti lakse.Meni je trebalo 2 mj da dodem sebi i svarim to u glavi. 

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

17.04.2009, 11:08

clock-img

demented

pencil-img

183

user posted image user posted image user posted image user posted image Plačem čitajući vaše priče. Ne mogu zamisliti kako je teško preživljavati te trenutke i divim vam se na snazi koju imate. Želim vam svima da više nikada ne doživite ništa slično i da vas od sada uvijek prati samo sreća i lijepi trenuci kroz život.

clock-img

17.04.2009, 14:01

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaista mi je zao i zelim ti puno snage da prebrodis ovo i hrabrosti da pokusas ponovo

clock-img

17.04.2009, 14:04

clock-img

orhideja

pencil-img

58

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zao mi je,nemam rijeciuser posted image user posted image user posted image user posted image .

sad je sve u bozijim rukama

clock-img

17.04.2009, 14:04

clock-img

mnn

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: tea lana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaista mi je zao i zelim ti puno snage da prebrodis ovo i hrabrosti da pokusas ponovo

drži nam se!user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

17.04.2009, 14:11

clock-img

adannn

pencil-img

946

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejra 28.02.2008

clock-img

17.04.2009, 14:15

clock-img

lely

pencil-img

1265

zao mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2009, 14:19

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

Mila moja ,znam kako ti je user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
I ja sam isto to prosla .
Moja bebica imala je puna 2 mjeseca  kada sam je izgubila user posted image   user posted image    user posted image
Meni je trebalo godinu dana da se psihicki
ustabilim i da krenem u nove pobjede za drugom bebicom.user posted image
Isplaci se ,tuguj i poslije podigni glavicu
i ponovo u akcijuuser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

clock-img

17.04.2009, 14:23

clock-img

Leva

pencil-img

4538

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

17.04.2009, 14:25

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

IZVORNA PORUKA: demented

user posted image user posted image user posted image user posted image Plačem čitajući vaše priče. Ne mogu zamisliti kako je teško preživljavati te trenutke i divim vam se na snazi koju imate. Želim vam svima da više nikada ne doživite ništa slično i da vas od sada uvijek prati samo sreća i lijepi trenuci kroz život.

Potpisujem.
Darling zaista mi je zao, tu smo jedna za drugu i tu smo da ti pruzimo rijeci utjehe i nadati se da ce vrijeme izlijeciti tvoju bol user posted image

clock-img

17.04.2009, 15:58

clock-img

hana

pencil-img

73

Sve sto se moze reci vec je recno. Moje iskreno suosjecanje i podrska.

Sunce nase malo zove se Hana

clock-img

17.04.2009, 16:10

clock-img

brzamala

pencil-img

974

draga Darling,zao mi je,iskreno saosjecam sa tobomuser posted image user posted image user posted image Ne mogu zamisliti kako se osjecas,ne daj Boze nikome.

clock-img

17.04.2009, 16:11

clock-img

remzy

pencil-img

1380

jao tako mi je zao user posted image user posted image ,jer znam kroz sta prolazis,jer se i meni tako desilo ,bila sam u trecem mjesecu trudnoce ,ali kod mene su bili blizanci!!!user posted image user posted image
ali evo vidi me sad ,imam troje prekrasne djecice,da ih dragi Allah cuva...a isto i tebi zelim,ali prije svega brz oporavak !!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

drzim ti fige!!!!!!!user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

clock-img

17.04.2009, 23:47

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

Draga darling, stvarno mi je zaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Molim dB da ti da snage za dalje.

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

17.04.2009, 23:51

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

clock-img

07.07.2009, 20:58

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Jos jednu bitku izgubismo.
Prije dva dana sam malo prokrvarila,odmah na pregled,bebi srce vise nije kucalo.
10.-a sedmica trunoce.
Ordiniran citotek tako da je sve spontano zavrsilo bez kiretaze.
Najradije bih se zavukla u najmanju rupu na svijetu
Sorry znam da ima jako meni dragih tudnjaca kojima ce ovo tesko pasti

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

07.07.2009, 21:00

clock-img

LUNA4

pencil-img

225

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako mene ove stvari zaboleuser posted image
nemoj nam se predati...
drži nam se......
svi smo uz tebe....

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

clock-img

07.07.2009, 21:00

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

mamy cim msam vidjela ovu temu i tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaista mi je zao ne znam sta da kazem,nisam bila u tvojoj kozi ali vjeruj mi suosjecam se sa tobom.Saljem ti veliku pusuuuuuuuuuuu i zelim da skupis snage za dalje radi tebe i tvoje Emine 

Zadnji članci

article-img