cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Izgubili smo bitku

clock-img

16.09.2008, 16:05

clock-img

PegPerego

pencil-img

24

Iskreno mi je zao i jako me potresao tvoj post, nemam rijeci kojima bih ti olaksala bol, ali samo da znas da suosjecam s tobom i da ti zelim sve najbolje!

...It's so easy to loose yourself in her eyes...That little person you love the most can teach you the feelings you have never known before...You don't realize how much you can love until you hold her in your arms...

clock-img

16.09.2008, 16:13

clock-img

gracija

pencil-img

11

Sta reci,osim da mi je jako,jako zaouser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2008, 16:18

clock-img

emina_h

pencil-img

194

IZVORNA PORUKA: mamin sin

Saljem ti jedan veliki topli zagrljaj user posted image i placem zajedno s tobom. user posted image user posted image  Budi hrabra i jaka! Zaista rijeci utjehe ne postoje, samo podrska...

clock-img

16.09.2008, 16:26

clock-img

Lel@

pencil-img

84

Draga *sunce*

Vec sam ti dosta dosta napisala preko pp!
Mogu ti reci da mi je jako zao i da znam kako ti je,
jer sam dozivjela slicno!!!
Tesko je i bol ce zauvijek ostati,
ali moram biti jake i nastaviti dalje!
user posted image user posted image user posted image
Zelim ti sve najbolje,i budi jaka!!!
pusaa i cuvaj se!

Nejla 06.01.2006 - 07.01.2006 :(
Sadin 08.11.2007 :)
Dzana 19.01.2012 :)

clock-img

16.09.2008, 17:47

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Draga Sunce....tek sam sada procitala tvoj post...jako sam potresena...samo mi se cuvaj....user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2008, 17:52

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Draga kad god osjetiš potrebu da pričaš ,kažeš nešto o tom ,piši.
Meni je pomagalo,svaki put moje drage forumašice bi me digle,ohrabrile,vratile mi nadu.Imaš i porodicu hB,kao i ja,al neke stvari je lakše podjeliti ovako.Zato milo moje Sunašce tu  smo uvijek za tebe.

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

16.09.2008, 18:02

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Draga Sunce ne mogu ti opisati koliko mi je žao što ti se to desilo,ne mogu ni da zamislim koju bol osjećaš u duši.Ja sam trenutno u 33.sedmici i ne daj Bože da mi se bilo šta desi,ne znam kako bi.Želim ti puno snage da izdržiš tu neopisivu bol a kao što mamy2 reče mi smo uvijek tu za tebe,pa nam se obrati kad osjetiš potrebu da olakšaš dušu.

user posted image

clock-img

16.09.2008, 19:58

clock-img

mali

pencil-img

372

Neznam šta da ti kažem što ti druge nisu rekle...Žao mi je...user posted image ...Uz tebe smo,user posted image

Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje.
http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e

clock-img

16.09.2008, 23:02

clock-img

batterfly

pencil-img

915

Iako se "ne znamo",iako se nikada nismo srele,zelim da znas da suosjecam s tobom,da osjecam bar mali djelic tvoje tuge...Tvoja prica,kao i prica Mamy2 dirnula je, kako moje, tako i srce drugih forumasica......
Jako mi je zao.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i bilo sta da napisem,znam da ti pomoci nece,ali se nadam da ce ti bar malkice ublaziti tvoju bol.....jer od srca ti pruzam svoju podrsku,rijec utjehe,.......sa nadom i zeljom da ti Allah dragi da snage i volje....i sabura....i da tvoju Pahuljicu nagradi perlijepim DZennetom.

clock-img

16.09.2008, 23:49

clock-img

lejlašh

pencil-img

698

Stvarno  mi je žao i molim dragog  Boga da vam podari sabura i snage da preživite ove teške dane, da se oporavite i krenete dalje, i da vam što prije podari svoj najljepši dar user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

clock-img

18.09.2008, 10:53

clock-img

lida

pencil-img

421

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sunce zelim da ti dragi Allah da snage i sabura 

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

clock-img

18.09.2008, 17:33

clock-img

mea83

pencil-img

10

moje drage user posted image user posted image user posted image
evo moram i ja da snekim podjelim svoju bol
bila sam kod ginekologa i mora mi abortus uraditi
nevalja mi trudnoca
ipak me moj osjecaj nije varaouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 17:36

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

draga mea
tako mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ali molim te drzi se i budi jaka i hrabra
aBd bice sve u redu

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

clock-img

18.09.2008, 17:36

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Mea tako mi je zao...Mila mislim na tebe...user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 17:37

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Joj Mea, ne mogu vjerovati, pa šta se ovo događa, svaki dan izgubimo po jednu bebicu, na RR, bože dragi, imaj milosti

clock-img

18.09.2008, 17:41

clock-img

RAJA

pencil-img

391

Draga Mea suosjećamo s tobom i draga tu smo za sve što ti bude trebalo user posted image user posted image

MAMINI SINOVI
DŽANIN 08.03.2003.
DINO 21.03.2006.

clock-img

18.09.2008, 17:42

clock-img

Anoniman

ljubice nasa.. pa sta se desilouser posted image user posted image user posted image user posted image
jesu ti dali kakvi objasnjenje sta ne valja?
evo ostala sam bez tekstauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imaj volje i snage... cuvaj se molim te
ljubim te i saljem topli zagrljaj

clock-img

18.09.2008, 18:01

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Draga Mea,
žao mi je zbog tvog gubitka user posted image . Čuvaj se i budi jaka, mlada si, dat će dragi Bog još beba. Stvarno ne znam šta se dešava u zadnje vrijeme user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

18.09.2008, 18:19

clock-img

mamin sin

pencil-img

440

Mea draga iskreno mi je zao...user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 19:36

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Mea, ,moje srce krvari za tobom.S tobom sam
u mislima,plačem s tobom.
Molim te ne predaji se idemo dalje zajedno!

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

18.09.2008, 20:05

clock-img

mali

pencil-img

372

user posted image Žao mi je,želim ti da se što prije oporaviš i kreneš u novu borbu...user posted image

Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje.
http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e

clock-img

18.09.2008, 23:50

clock-img

batterfly

pencil-img

915

Draga Mea,jako,jako mi je zao....
Znam  da je bolno i tesko,znam da ni jedna rijec ne bi bila utjesna,..ali tu smo..mislimo na tebe....
Molim te,ne predaji se ,skupi zadnji atom snage da sto prije krenes u novu bitku!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2008, 08:56

clock-img

mamsi

pencil-img

401

Mea baš mi je žaouser posted image ,i želim ti da se što prije oporaviš i onda u nove pobjede aBd.

clock-img

19.09.2008, 09:01

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Mea zao mi je sto ti se to dogodilo,zelim ti brz oporavak i da sto prije dobijes svoju bebicu,aBd.

Hamza 11.3.2008.

clock-img

19.09.2008, 09:13

clock-img

haida

pencil-img

330

Draga Mea tako mi je iskreno žao i ne mogu jednostavno da shvatim šta se ovo dešava u zadnje vrijeme....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesi ti dali kakvo objašnjenje....zaštouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mila nemoj se predavati, znam da ti je teško ali izdrži malo pa uskoro aBd ćeš nas obradovatiuser posted image user posted image user posted image

ALINA 29.06.2004.

ARMIN 13.11.2008

Zadnji članci

article-img