Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Boze dragiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... Dzeni budi jaka.... zao mi je.....
11.07.2009, 13:50
Skvo RR
4542
Dzeni, tako mi je zao....Moras biti jaka... Veliki zagrljaj podrske za tebe!!!
11.07.2009, 13:54
Doraa
445
Draga moja Dženi_nl užasno mi je žao i znam kako ti je jer sam i ja imala spontani prije 10mj.Ipak dobro je da te nije morala čistiti jer osim duševne boli poslije toga zauvijek ostane neka vrsta traume ostane urezan taj osjećaj kako ti struže maternicu...hvala Bogu da bar to nisi morala preživljavati.Bol je velik i uvijek zauvijek jedan dio tebe odlazi ali zato ako Bog da kada beba dođe sve će otići u skriveni dio duše...Čuvaj se i samo hrabro naprijed. Ja nisam smjela 6mj.jer mi je rekao dok.ali kod mene je valjda maternica bila ispaćena jer sam 3,5mj.prije bila porođena.Sada ponovo krećem u nove pobjede jer ono što mi žene možemo to niti jedan muškarac ne može izdržati!Ali sada ću prvo uraditi sve preglede da nema nikakve upale pa onda.. iako je sve u Božijim rukama.Sretno i čuvaj se!
lely
1265
Dzeni zao mi je,bidi jaka....
Dragička
306
dzeni žao mi je,a ti si jaka osoba
11.07.2009, 14:05
MELLI
942
Ne mogu ti reći ništa što bi te utješilo i umanjilo tvoju bol i tugu Žao mi je,ali iskreno mi je žao. Drži se,budi jaka
11.07.2009, 14:12
new mama
2578
Dzeni_nl mila tako mi je zao, cuvaj se i budi jaka ,veliki zagrljaj podrske za tebe i pusa od moje curice
11.07.2009, 14:29
Anoniman
Dzeni, uzasno mi je zao, bas sam se nadala da su dr. pogrijesili , cuvaj se i grlim teeee
11.07.2009, 14:44
Babyy
153
draga dzeni mnogooo mi je zao zbog tvog gubitka..... imas jedan vejikkkii zagrljaj
11.07.2009, 14:49
Mya_81 RR
5531
Mile moje, zaista mi je žao što ste morale proći sve ovo...mogu misliti koliko vam je teško Od srca vam želim da što prije skupite snage da krenete naprijed i da vam budućnost donese samo lijepe trenutke!
11.07.2009, 14:52
ljubičica 28
289
Već par dana se stalno vraćam i iščitavam postove nadajući se da ti se ipak neće prekinuti i da su dr. pogriješili . Mila moja, stvarno mi je žao znam koliko si se radovala , ali izdrži, proći će i to i onda ponovo u nove pobjede aBd...
11.07.2009, 22:36
lida
421
Sabina nemam rijeci ,molicu dragog Boga da ti da sabura i snage da sve ovo izdrzis.
Dzeni zao mi je,znam kako ti je
11.07.2009, 22:45
ena0002
8723
Dzeni zao mi je
11.07.2009, 22:59
nensy
110
nemam rijeci osim da i ja zajedno sa vama
12.07.2009, 11:24
tweety
1407
dzeni_nl ne daj se.to što si prošla je strašno ali budi jaka i izdrži.malo se odmori i onda opet u nove pobjede.želim ti puno sreće!
12.07.2009, 16:00
batterfly
915
Sabina moja , molim dragog Allaha da ti da sabura i snage da prebrodis ovo sve i da se vise nikada ne ponovi...ni jednoj.... Ti si tako jedno jako i hrabro stvorenje,a istovremeno si tako blaga i njezna...Ti u sebi nosis more jedno pozitive i vedrine...I zato te ja vooolimmmm punoo, i saljem ti puuunooo i poljubaca.....Lolim te mila moja....Cuvaj mi se...
12.07.2009, 16:18
batterfly
915
IZVORNA PORUKA: skvo
Dzeni, tako mi je zao....Moras biti jaka... Veliki zagrljaj podrske za tebe!!!
Potpisujem... Veeeelika podrska i od mene.... Molim Boga da vam da snage i volje da se opet uspravite i krenete dalje... Cuvaj se...
13.07.2009, 11:21
dzeni_nl
1326
Drage moje, hvala vam svima na podrsci, to mi sada jako puno znaci. Da sam dobro nisam, ali borim se koliko mogu, da sto manje misim. Bolove jos uvijek imam, ali pijem tablete pa ih umanjim. Poslije spontanog odmah sutradan sam isla na posao i sinoc sam i tako svaki dan, narednih 5 sedmica, bez odmora, pa onda ako bog da dolazim u Bosnu, kod svoje mame da se odmorim.
Hvala vam jos jednom, ne znam sta bih da nisam na ovom forumu i da nemam vas?
13.07.2009, 11:24
mamica
363
dzeni jako mi je zao.... .... isplaci se , digni glavu i hrabro naprijed... poslije oluje dolazi sunce... ne daj se draga...
13.07.2009, 11:33
Nedi
1147
dženi draga divim se tvojoj hrabrosti.....sjećam se kao da bilo jučer kad je dio mene ispao na pod ambulante.......i sada plačem i sad me boli. Ja nisam bila hrabra kao ti i nisam bila toliko jaka, trebalo mi je vremena, puno vremena da se usudim ponovo pokušati. Tačno znam kako ti je i istinski se divim tvojoj snazi i hrabrosti i šaljem ti . Zelim da se što prije oporaviš i abd do godine držiš svoju bebu u naručju
13.07.2009, 11:44
dzeni_nl
1326
IZVORNA PORUKA: Nedi
dženi draga divim se tvojoj hrabrosti.....sjećam se kao da bilo jučer kad je dio mene ispao na pod ambulante.......i sada plačem i sad me boli. Ja nisam bila hrabra kao ti i nisam bila toliko jaka, trebalo mi je vremena, puno vremena da se usudim ponovo pokušati. Tačno znam kako ti je i istinski se divim tvojoj snazi i hrabrosti i šaljem ti . Zelim da se što prije oporaviš i abd do godine držiš svoju bebu u naručju
Hvala ti puno na ljepim zeljama. Vjeruj da ni sama ne znam i da sama sebe pitam odkud mi tolika snaga da sve ovo izdrzavam. Vjeruj mi da na poslu radim ko konj, i sama se sebe pitam jesam li to ja i kako sam uposte sposobna da sve to izdrzim i da tako brzo mogu da radim. Draga Allah mi je dao toliku snagu, ako niko od meni bliskih me ne razumije, On me razumije i bar mi daje snagu da izdrzim. Znam jedino da je ovo sve jedno veliko iskusenje. Ali se isto tako nadam da ce jednog dana biti bolje i da ce se moja zelja kao i svake zene koja zeli da uspije ispuniti i da ce mo jednoga dana biti sretne i ponosne majke. Amin.
13.07.2009, 11:53
Zoe
1553
dženi, tek sad vidjeh da si nažalost izgubila bebu, srce drago tako mi je žao , sjećam se kao juče kad si objavila radosnu vijest, budi jaka i dalje i aBd da ti dragi Bog brzo podari novu sreću .Čuvaj se
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
13.07.2009, 11:59
mamica
363
e moja dzeni...svaka cast... hrabra si ti zena...i iskreno mi je jako zao sto sve prolazis sama... porazmisli dobro o svemu- mislim na tm...
16.07.2009, 10:55
mnn
1611
drage moje nije vam lako,neznam kako bi vas utješila! držite mi se. doči če sunce i kod vasmolim se dragom bogu.
24.08.2009, 22:04
Mirkica
6978
Draga Dzeni , jako mi je zao zbog svega sto ti se desilo , ja sam prije 8 mjeseci morala se poroditi u 31 sedimici i rodila sam mrtvo dijete , tako da mogu da zamislim kako ti je. al nedaj se zivot ide dalje , trebas biti hrabra kao DIV a hoces zene smo mi nasa su srca jaca od stijene, dok ovo pisem placem i molim dragog Boga da niko niko nedozivi to sto si ti , ja i mnoge druge na ovom forumu . Zato budi jaka , moli Boga da ti da hrabrost i snagu , i sve ce biti uredu rana ostaje uvjek al zivot ide dalje . Veliki pozdrav veliku podrsku saljem ti i nek te Bog cuva kao i sve nas ....