Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
e moja mamy, ne mogu opisati kako mi je zao, ne mogu prestat mislit na tebe, par puta sam htijela poslat sms onda odustanem...samo te molim ne odustani !
07.07.2009, 21:01
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: mamy RR
Jos jednu bitku izgubismo. Prije dva dana sam malo prokrvarila,odmah na pregled,bebi srce vise nije kucalo. 10.-a sedmica trunoce. Ordiniran citotek tako da je sve spontano zavrsilo bez kiretaze. Najradije bih se zavukla u najmanju rupu na svijetu Sorry znam da ima jako meni dragih tudnjaca kojima ce ovo tesko pasti
Draga, tako mi je zao...... .....Zelim tebi i tvojoj porodici da sto lakse prebrodite ovaj gubitak....
Samo se drzi i budi jaka...
07.07.2009, 21:05
Zoe
1553
mamy žao mi je što god da napišem, suvišno je... najrađe bih te zagrlila
< Poruku je uredio Zoe -- 7.7.2009 21:06:27 >
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
07.07.2009, 21:08
TonkicaPalonkica
134
IZVORNA PORUKA: mamy RR
Jos jednu bitku izgubismo. Prije dva dana sam malo prokrvarila,odmah na pregled,bebi srce vise nije kucalo. 10.-a sedmica trunoce. Ordiniran citotek tako da je sve spontano zavrsilo bez kiretaze. Najradije bih se zavukla u najmanju rupu na svijetu Sorry znam da ima jako meni dragih tudnjaca kojima ce ovo tesko pasti
čitam i plačem..žao mi je. Kažu neki da su čudni putevi gospodnji i da se sve dešava s razlogom.. Čuvaj se i budi jaka.
07.07.2009, 21:13
MinaMM
302
Draga tako mi je zao . Ne postoje riječi utjehe.
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
07.07.2009, 21:14
dzeni_nl
1326
, Zao mi je zbog toga sto ti se desilo, ne mogu ti opisati koliko placem sada dok ovo pisem. Zelim ti puno srece i uspjeha u buduce.
Znam da nije fino ovako se ubacivati, ali tek sam sada vidjela da postoji ova tema.
Ja sam danas bila kod doktora, nisu nista vidjeli na uzv, srce se uopste necuje. A po njihovom racunanju danas sam usla u 10 semicu.
Doktor je rekao da cu za dvije sedmice dobiti krvarenje i da dodjem da mi rade spontani, ili kako se to vec kaze?!
Nikome ne mogu opisati kako se osjecam. Ovo je moja prva trudnoca. Koliko me ovo sve boli, odkako sam dosla placem, i maloprije sam primjetila da sam pocela krvariti, pomalo ide krv.
Mozda mi urade jos jedan uzv da se bolje uvjere.
07.07.2009, 21:15
ljubičica 28
289
mamy , žao mi je zbog tvog gubitka , znam da te ne možemo utješiti ali znaj da smo uz tebe da ti, bar na ovaj način, pružimo podršku...budi jaka i nedaj se...bit će bolje aBd,i znaj da ne možemo izbjeći ono što nam je suđeno...
07.07.2009, 21:19
nikita
1945
dzeni_nl jako mi je zao, sjecam se sebe onaj dan kad sam dosla od dr-a i kad mi je rekao da plod ne kuca....Znam da boli i koliko boli...drzi nam se, s vremenom ce biti lakse...
07.07.2009, 21:20
malena27 RR
15117
mamy rijeci utjehe ne postoje ali mi smo zene hrabri borci i uspjeces uskoro da dobijes i ovu bitku...
dzeni zao mi je zbog tebe...nadam se da ce sve biti uredu...pokusaj da se malo smiris...
draga mamy,draga nasa stalna forumasice,jedna od mojih najdrazih duboko sam dirnuta i jako mi je zao... ne postoje rjeci utjehe,znam koliko zelis to. sve sto napisem ne moze se sazeti u rjeci koje ti zelim reci... mogu da ti napisem da se cuvas , da ce biti bolje,da se nedas...a znam da to ne zelis cuti sada... znam da mislis kako tvoja bol koju sada osjecas nema granica i vjerovatno nema. ne zelim da pisem neke isprazne recenice ali sve sto napisah vec si cula... mila moja, mila nasa...tu smo,a bicemo tu i kada se izvuces iz postelje...volimo te i mislimo na tebe
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
07.07.2009, 21:30
Saraya
395
Ne znam sta da kazem... Zao mi je, mila...
07.07.2009, 21:32
mamma mumi
1074
Draga je mamy mogu samo zamisliti kako ti je, kad je meni ovako tesko, i znam da sada sto god da napisem je isprazno, samo cu od dragog Allaha zamoliti da ti olaksa sto prije i da ako Bog da uskoro u tebi se rodi jedan novi zivot. Samo dragi Allah zna zasto pred nas stavlja taka iskusenja, ali iza svake kise radja se sunce , tako ce ako Bog da i kod tebe biti. Moras biti hrabra, jer ti to sigurno jesi, a i imas tu princezu pored sebe kojoj si jaaaaaako potrebna.Vrijeme lijeci sve, isplaci se ako ce ti biti lakse, ali i osmijehni se svojoj curici i neka ti ona bude razlog da nastavis borbu.
07.07.2009, 21:39
Dragička
306
mamy drži mi se ti si jedna jaka i izdržljiva osoba dzeni žao mi je pa šta se ovo događa bože dragi srce mi je gotov stalo kad sam vas vidjela na ovoj temi
07.07.2009, 21:46
bloom
114
Mamy, zao mi je i znam kroz sta prolazis.
07.07.2009, 21:46
zvecka
595
Draga dzeni stvarno mi je zao da ti se to desava,,,drzi se i imaj snage za dalje,,,u takvim situacijama covjek nema rijeci,,,ja samo placem od tuge za svima vama kojima se to desilo ili desava....cuvajte se!
07.07.2009, 22:08
M kao Mama
5536
ŽAo mi je svake mlade žene koja izgubi bitku, ali kada je riječ o sabini, ja ostajem bez teksta.Mila moja movelja bih da moje suze mogu pričati, kazali bi ti sve. Šta drugo da ti kažem, a da ne bude fraza. Ništa. Mila moja ....
07.07.2009, 22:14
stella
1360
Draga Sabina nisam znala bas mi je zao to sto se desilo... Znam da ti ne mogu umanjiti bol ali znaj da mi je jako zao sto si opet morala proci kroz to.
07.07.2009, 22:14
anitaMO
1384
a joj žene moje nemam riječi. draga mamy baš mislim danas na tebe gdje si kako si .i sad vidim šta bi.zaista mi je žao.znaj samo da suosjećam s tobom.znam kako ti je.
07.07.2009, 22:18
Anoniman
drzi se mamy...
07.07.2009, 22:25
teta berta
1361
mamy jako mi je žao, ti si jedna draga osoba i nadam se da ćeš sve to izdržati... nedaj se kao i sve žene koje su isto doživjele...
07.07.2009, 22:30
mala curica
2077
Zao mi je
07.07.2009, 22:33
juni
1102
Izmamila si mi suze na oci, zao mi je
07.07.2009, 22:34
riba78
3255
Mamy draga žao mi je ne daj se
07.07.2009, 22:35
rose
8709
sve cesce cujem ovakve stvari...od poznatih i nepoznatih...sta se ovo desava...i sama sam jedna od onih koje su izgubile bitku...prosli mjesec, prva trudnoca i nista ne moze da te utjesi...osim cinjenice da se to jednostavno desi a uglavnom nismo mogli uticati na to...sta da vam kazem ...budite jake kao sto i sama moram biti i ne gubite nadu
07.07.2009, 22:43
dana3
2128
Ovo je jedna od tem akoje bih najradije zaobisla ali mislim da nasa podrska imak nesto znaci.Ispricacu vam sta se desilo mojoj klegici-Bila je 8 godina u braku bez djece sa masom pokusaja i onda je odustala.u tom trenutku desi se trudnoca-niko sretniji od nje nije bio.) predivnih mjeseci bez ikakvih komplikacija a onda u porodu kad je beba vec krennula van,primijete da je pupcana vrpca tri puta omotana oko vrata.kasno su stigli u kliniku u bihacu.rodila se predivna djevojcica ,kose duge doramena-crne.ona je svoju bebu teska srca predala da je ukkopaju.dva dana je nije dala od sebe.zivci su joj bili totalno popustili. naravno,otisla sam na zalos.iako me nije odmah prepoznala ,zaglila sam je najjace sto sma mogla i rekla: vjerujes u Boga i vjera ostati mora:8 godina si se borila i sad znas da mozes da imas bebu.oplaci svoju kcerku i njoj za ljubav rodi sestri ili brata da imas kome da pricas o njoj.tako je i moja mama i dans meni prica kakvog divnog brata sam imala.
poslije ,kad se malo oporavila pricala je da su je te moje rijci vracale u stvarnost.i dale volje da nastavi sa zivotom.danas ima sina,divnog ,milog kojem je 6 godina
izvinite na dugom postu ali samo zelim da vas ohrabrim,da dam nadu za bolje sutra