IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma uostalom da je bilo i pod sator kad sam odlucila da se udam za svog MM-a meni ne bi bilo tesko...
Boga mi ja ne bi, i zabavljati se lijepo dok se ne skupe pare za stan
al šta da kažem sem današnja omladina pa poslije (većina) mogu zapjevat "sto se ne ubih ispod one kruske..."
ovo je baš neozbiljan komentar vesela...
ja prava sam iz ljubavi prem sadašnjem mužu tadašnjem momku u trenutku kada sma dolučila imati porodicu i znala da sa njim djecu ću rađati
i odgajati bila spremna ići u ''šupu'' ....nas dvoje sa svojim znanjem, obazovanjem, načinom života i svime ostalim sebi bi opet do sada stvorili ovo što imamo ....
Ja materijalno nemjerim na način da se mora imati zaseban ulaz, sprat, kuća ili stan...meni je materijalno u vodu obrazovanja, zaposlenja i mogućnosti da stvorimo sebi, djeci i da mogu pomoći roditelju...
U šupu ako treba s anjim išla bih...
i sada da ostavim sve, da od 0 iz nekoga razloga krenuti moram...opet bih to sa njim, a ja i on kada nam treba kada hoćemo i kada je to za našu dijecu potrebno ''i zvjeszde sa neba skinuti'' a kmoli da obezbijedim stan za život. To mi nije bio imperativ za udaju...drugo sve da, da smo oboje obrazovani, da imamo zaposlenje, a i da ga moramo mjenjati d anam obrazovanje i radno iskustvo omoguće lako naći drugo....ali to to da nisma u zajedinci i da imama nešto biva samo naše ( a on stvorio prije mene ili njegovi roditelji ili on i roditelji zajedno) sprat, stan , kuću...ne to ne ni slučajno.