cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!!

clock-img

28.10.2011, 14:03

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Ne daj Boze vise nikad nikomeuser posted image user posted image user posted image
Mila djevojcice, srce nevino...neka dusa tvoja sada mirno spavauser posted image user posted image user posted image ...

Roditeljima basum sagolsunuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

28.10.2011, 14:59

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Pticice malena, da ti Allah dz.s. podari naj ljepse mjesto u dzennetu user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

28.10.2011, 21:13

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2011, 21:21

clock-img

mama75

pencil-img

2257

user posted image  

clock-img

28.10.2011, 21:21

clock-img

enči80

pencil-img

123

IZVORNA PORUKA: jasmin

Svi smo Allahovi i svi cemo se Njemu vratiti.Ajsice mala,molim Allaha da te nastani u Dzennetu.:(

Amin!
Ovo je rečenica koju sam nažalost sama sebi ponavljala prije tačno 3 godine ali sam uz Allahovu pomoć prebortala taj pretužni dio moga života.Zato molim Allaha dž.š. da i njenimm roditeljima da sabur a nju da učini Džennetskom ptičicom...amin!

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

clock-img

28.10.2011, 21:34

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   koliko je strasno sve mi zvuci nestvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

28.10.2011, 21:46

clock-img

niki83

pencil-img

2113

user posted image user posted image Oh, Boze miliuser posted image .. Podari svoju milost i olaksanje onima kojima je to najpotrebnije..Amin! A nasoj Ajsi vjecni rahmet!! Amin! Proucite fatihu za njenu dusu..

N&N

clock-img

28.10.2011, 22:00

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

tuzno,pretuznouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

28.10.2011, 22:01

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Dragi Allahu dž.š. ti budi na pomoći user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

28.10.2011, 22:09

clock-img

enna

pencil-img

697

Dzennetska hurijo neka ti je vjecni rahmet a porodici sabur:((((((((((

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

clock-img

28.10.2011, 22:48

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2011, 14:10

clock-img

ena23

pencil-img

2131

ne ponovilo se nikome     user posted image user posted image

ne smjem ni poceti razmisljati o dusevnom stanju onog covjeka... Allahu dragi,  podari im sabura

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

01.11.2011, 13:25

clock-img

DM

pencil-img

2408

Stigla druga bebica

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

01.11.2011, 13:30

clock-img

henna ze

pencil-img

475

dragi bože kakvih sve sudbina ima..dok si u dubokoj žalosti donosiš na svijet još jedno dijete...prevelika tuga i prevelika radost sve u jednom...pa da su ovi ljudi od željeza slomili bi se...

želim im puno sreće...i samo zdravlja...drugo insanu i nije potrebno...džaba auta..luksuzi i sve ako nemaš zdravlje....

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

03.11.2011, 00:13

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Ovo me je dotuklo. user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

07.11.2011, 23:40

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

user posted image user posted image user posted image  Plakala sam kao da mi je najbliza famelija kad sam procitala vjest. Samo neznam jeli umrla u Njemackoj ili Bih?
Jeli nova beba ok? Dragim roditeljima sto vise snage i sabura.
Ljepa nasa Ajsa, da joj dragi Allaj podari ljep Dzennet.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

clock-img

08.11.2011, 00:01

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image Boze mili,vilica mi se stisla,sve sam izbjegavala ovu temu,osjecam da moram ostaviti rijec ali ta rijec ne postoji...Prosli smo kroz borbu ja i moja familija prije tri godine,toliko nade covjek ulozi ,toliko pozitivnih misli ,molitve  i u jednom trenu sve se srusi i covjek vise nista ne razumije niti mu bilo sta daje smisao..Ne mozes nazad a ni naprijed a boli previse da bi ostao u mjestu....

Draga nasa mala bebo,hrabra djevojcice znam kad Bog uzme sebi bebu,dijete da ih ucini naljepsim andjelima...Pocivaj u miru andjele...
Roditeljima sabura i mnogo srece i zdravlja sa malom bebicom ...user posted image

Zadnji članci

article-img