vesela , jesam i ja licno zaradila ali i on je i onda su to zapravo zajednicke pare
ma samo drugačije gledamo na stvari
ono što ja zaradim meni nije ni sa kim zajedničko nego isključivo moje, čuj ja radila i zaradila pa zajedničko
Ja sa tim novcem raspolažem naravno u skladu sa potrebama.... neću ih prokockati al ni dozvoliti da mm upravlja njima.... on plati račune, ja vrtić itd.... al nikako evo pare na hastal... pare moje stoje kod mene.... meni se možda danas tri puta jede doner, kupije parfem, maica i sl i šta da ga zovem i pitam za mišljenje???
neeeee
i ono to je bitno je da je mm to prihvatio i nikada oko toga ne raspravljamo, nekad se naalimo ali ozbiljno mi nikada nije rekao gdje ti je novac i sl kao ni ja njemu.... e sad kad bi moda vidjela da nije platio raune i sl vjerovatno bi priupitala kao i on mene al kad sve oboje ponaamo domainski nema potrebe da ulazimo u detalje
Imam jednu rodicu koja kad krene kod nekog konsultuje se sa suprugom ta e ponijeti i u kojoj vrijednosti, e pa zamisli da mi suprug kae koliko u kafe i koliko kg voa nekom kupiti.... a i o skupljim stvarima ne dozvoljavam pridike
Ja npr esto kupujem poklone bratovoj djeci, ne kontam zato bi se ja za svoj novac konsuktovala sa mm, e drugo je da on daje pare a kad ja to radim od svog novca nema rasprave
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.7.2011 12:42:43 >