Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Patike sam mu bacila u smeće, koliko god ja puta govorila da se obuća sklanja, on to ne radi...a napolje će kad tad krenuti:)))
25.06.2011, 21:25
leli§
1201
ja tvrdim da se mm i ja ne svadjamo...za svadju je ipak potrebno dvoje a u vrijeme nasih razmirica samo jedno "prica" (cesce ja nego on )
26.06.2011, 10:11
mamin cvjetić
824
Ma uopšte se nesvađamo evo skoro 12 punih godina samo se gladimo
26.06.2011, 10:13
mamin cvjetić
824
Ej zaboravih reći njegovih čarapa svuda samo najmanje u korpi za veš i kupatilu gdje je i mjesto prljavim čarapama
26.06.2011, 12:28
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
26.06.2011, 22:34
InLove
538
Evo nesto frisko: Usisava covjek laptop, jer se grije , pun je prasine, itd itd.. Kad ja usisivac u kuhinji stoji i dalje ukljucen u struju, zovem ga i kazem: "Gdje si ti nasao ovaj usisivac"(onako ljutito)
On: Nisam ga nasao, ti si ga kupila!
U tom se oboje odvalili smijati..
27.06.2011, 14:52
sabinos
1236
IZVORNA PORUKA: Malena_A
Evo nesto frisko: Usisava covjek laptop, jer se grije , pun je prasine, itd itd.. Kad ja usisivac u kuhinji stoji i dalje ukljucen u struju, zovem ga i kazem: "Gdje si ti nasao ovaj usisivac"(onako ljutito)
joj ovo je za temu provale nasih muzeva
27.06.2011, 17:16
InLove
538
IZVORNA PORUKA: sabinos
IZVORNA PORUKA: Malena_A
joj ovo je za temu provale nasih muzeva
Sad cu ja samo kopii :):)
02.07.2011, 23:40
bemema
26
uh cuj svadjamo li se ....ma svaki dan i iz minute u minutu ma napocetku je bilo ko ako se posvadjam i ja progovorim ma mogli bi se rastati a sad uh ma samo ja cegeram cegeram...a oj nekad mrtav hladan a ja jos viseeee
ma sve je to u sluzbi zivota
a ima i finih dana kad se umorimo od svadje pa se volimo
02.07.2011, 23:43
M kao Mama
5536
upravo sada jer gleda boks i pojačao je do daske, ludimmmmmmmmmmmmmmm
02.07.2011, 23:46
bemema
26
hahah i mojj i jos viri da vidi sta ja to pisem uhhhhhhhhhhhhh
03.07.2011, 08:33
Cickolini
1172
Mi se nikad ne svadjamo, samo se ja svadjam (to bi mm rekao) .... Mislim da je cak upravu. Ja sam ta koja je temperamentna i znam bas da pretjeram. Za razliku od ore navedenih razloga za svadju, ja se svadjam jer mm ne popusta usisivas. Cim dodje kuci s posla on odmah za usisivac .... ja poludim. Ja nikad ne usisavam jer ne mogu stici od njega i to me izludjuje (ne sto ne usisavam, nego sto on to precesto radi hahha) ....
03.07.2011, 16:00
Apotekarka
3918
Naravno vise je to prepiranje
03.07.2011, 23:12
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: Cickolini
Mi se nikad ne svadjamo, samo se ja svadjam (to bi mm rekao) .... Mislim da je cak upravu. Ja sam ta koja je temperamentna i znam bas da pretjeram. Za razliku od ore navedenih razloga za svadju, ja se svadjam jer mm ne popusta usisivas. Cim dodje kuci s posla on odmah za usisivac .... ja poludim. Ja nikad ne usisavam jer ne mogu stici od njega i to me izludjuje (ne sto ne usisavam, nego sto on to precesto radi hahha) ....
blago tebi
04.07.2011, 00:10
veeseelaa
20552
ja često zagalalamim, npr danas, cijeli dan sam deverala oko ručka (imali goste), išla u kupovinu, svi kuću očistila a on leži li leži i samo kuka, aj boli me veli sve rekoh kad bi malo više radio lakše bi ti bilo ne volim kod njega tu lenjost koja ga obuzme po cijeli dan a poslije je ušao u kupatilo i ostao 2 debela sata halo rekoh treeebooo jesil se našminkao i tako to... et
04.07.2011, 08:23
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja često zagalalamim, npr danas, cijeli dan sam deverala oko ručka (imali goste), išla u kupovinu, svi kuću očistila a on leži li leži i samo kuka, aj boli me veli sve rekoh kad bi malo više radio lakše bi ti bilo ne volim kod njega tu lenjost koja ga obuzme po cijeli dan a poslije je ušao u kupatilo i ostao 2 debela sata halo rekoh treeebooo jesil se našminkao i tako to... et
Imamo i mi ovakvih dana dođe mi da ga i još onda ostavi kupatilo u neredu (a ja sam ga predhodno očistila)....uf kako nadrlja
04.07.2011, 11:54
veeseelaa
20552
Imamo i mi ovakvih dana dođe mi da ga i još onda ostavi kupatilo u neredu (a ja sam ga predhodno očistila)....uf kako nadrlja
ma isto sve..... a još kad kaže na svo moje rondanje "pa izbacio sam ti smeće..." bi ga
kako neko može biti tako lijen??? ne kontam života mi, ja stalno nešto radim, legnem u 2 ustanem u 7-7,30 i ne stajem .... ovi muškarci života mi nemaju kuveta, raspad sistema
04.07.2011, 12:58
teacher75
5394
nismo se odavno posvadjali, trenutno smo u zen fazi
04.07.2011, 13:03
sabinos
1236
ni mi se nismo svađali već neko vrijeme,ali spremila sam mu porciju za večeras jer nešto me muči danima...
04.07.2011, 13:04
veeseelaa
20552
a joooj, nadam se da nije ništa ozbiljno
04.07.2011, 13:09
sabinos
1236
nije ni bezazleno.vise da sebi olaksam.ne mogu da drzim u sebi.a bogme i ne trebam
04.07.2011, 13:10
veeseelaa
20552
04.07.2011, 13:15
vila_7
5398
ma brate svadjam se , zvocam,ludim, a on opet sve po starom (hB nisu to "velike stvari" - vidim da svi slicno imaju probeme-tipa nerad,stalno odlazenje na nogomet,....),onda me uhvati par dana ZEN faza i kontam ma nek je zdravlja i ovog naseg ceda,a ostalo....... al onda naravno naleti dan kad sam ja nervozna,on nista ne mjenja i opet ispocetka!
P.S. Samo sam primejtila da s godinama sve se manje suzdrzavam u "losem" izrazavanju osjecaja , pa moram to malo pokusati promjeniti!
04.07.2011, 13:18
sabinos
1236
ostetio je nas skromni kucni budzet i po mom misljenju nepotrebno.on naravno misli suprotno... ne znam,mozda grijesim i ja,ali nemam kome da se izjadam.mami i sestrama ne mogu tako da... odoh ja off topic
04.07.2011, 13:19
vila_7
5398
sabinos reci kako se osjecas i sta mislis pa mozda sljedeci put bude pazio malo vise i konzultovao se najprije s tobom