cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: koliko placate bebine igracke

clock-img

23.12.2008, 20:39

clock-img

sanelicaaa

pencil-img

180

IZVORNA PORUKA: Romali

Kako sam već svima okolo pričala o Sveznalici, mnogi su tražili u našem Merkatoru, ali nema ih. Kažu da nestanu isti danuser posted image

Ali danas sam čula da je jedna mama kupila u prodavnici u Mo.koja se vodi kao zastupnik za Fisher-price igračke. Nisam ni znala da takvo nešto postoji ovdje u Mo. I još mi rekoše da ih je bilo više, nije nestašica user posted image user posted image .
Eto provjeriću pa javim, barem za ove maminke kojima je blizu.

Draga,danas sam vidjela da ga imas kupiti u "KOCKICI". To ti je na starom Velezovom prodavnica sa Lego kockicama i fisher price igrackama. Tu je prije bila Jami pitara user posted image   Nisam ulazila,tako da nisam vidjela koliko kosta.
Denijalu je psica poklonila moja mama za bajram user posted image Super je...Mama i tata su naucili vec sve pjesmice user posted image
Ovim putem se zahvaljujemo teti Visnji sto nam je rekla za njega user posted image

< Poruku je uredio sanelicaaa -- 23.12.2008 20:48:02 >

DENIJAL, 10.07.2008
DIN, 04.10.2009

clock-img

23.12.2008, 21:04

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Hvala, saneliceeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
Baš si nas obradovala,a nisam znala da se pitara zatvorila. Šta ću kad me ovaj zvrk zatvorio u  kuću user posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

25.12.2008, 20:55

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Danas sam malo bila u Azelu i nasla jednu super igrackicu
Kosta samo 2 km, na cicak je i zvecka, pravi zabavni bebi sat u roze i plavoj boji

user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 25.12.2008 22:40:12 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

26.12.2008, 10:59

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ziki jel u ovom Azelu kod nas.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

26.12.2008, 20:07

clock-img

Alisa.

pencil-img

98

zeneeeee imal psa sveznalice?Jel neko kupio skoro?

clock-img

26.12.2008, 21:41

clock-img

stella

pencil-img

1360

Evo mi smo napokon veceras kupili sveznalicu.Hana cirkus napravila snjimuser posted image
uhvatila ga za uho i nosa ga iz prostorije u prostoriju.Kako on prica tako i ona nesto se slomi pricajuciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Platili cini mi se 53km

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

26.12.2008, 22:30

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: stella

Evo mi smo napokon veceras kupili sveznalicu.Hana cirkus napravila snjimuser posted image
uhvatila ga za uho i nosa ga iz prostorije u prostoriju.Kako on prica tako i ona nesto se slomi pricajuciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Platili cini mi se 53km

bravo user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

26.12.2008, 22:50

clock-img

Alisa.

pencil-img

98

stella,gdje si kupila psa?Ja ga moram kupiti Harunu za Novu godinu.

clock-img

26.12.2008, 22:54

clock-img

mazalica

pencil-img

183

Mi imamo ovaj wini pooh koji hoda i prica ali na zalost na njemackom, al kad on prica ja odmah prevodim user posted image ... Kad je bio mali nije ga volio cak je jednom i zaplakao zbog njega ali ga sad pravo voli i plese uz njega...
user posted image

Imamo i ovog medu koji prica pricu za laku noc, i ove zvjezdice mu svijetle u mraku, njega isto voli i kao sto vidite cesto posluzi i kao jastuk user posted image
user posted image

< Poruku je uredio mazalica -- 26.12.2008 22:56:16 >

Hamza 27.02.2008
Ente kalbii, ente kullun fii hajatii...

clock-img

26.12.2008, 22:57

clock-img

Anoniman

kako je sladak dusa draga, ne trebaju mu igracke, nek se igra sam sa sobom!!!user posted image

clock-img

26.12.2008, 23:03

clock-img

camm

pencil-img

1266

eeeeeeeeee evo mene sa pitanjem
jeli taj cukica moze i za malo vecu djecu
ili je bas namjenjen za mladju djecu

ako ima u mercatoru ja bih kupila svojoj curici..

stella pisi kakav je cukica.

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

clock-img

26.12.2008, 23:03

clock-img

mazalica

pencil-img

183

Hvala shee, on ti je sad u fazi istrazivanja glavne igracke su mu el.pec, tv, uticnice i kablovi user posted image user posted image user posted image , po citav dan se bori da doce do njih user posted image user posted image user posted image ... 

Hamza 27.02.2008
Ente kalbii, ente kullun fii hajatii...

clock-img

27.12.2008, 03:05

clock-img

stella

pencil-img

1360

Mi dosli u merkator nema.Kaze mm hajd pitaj onu zenu jesu li dolazili.i ja pitam,kaze jesu i prodali se.Al imam jedan u magacinu,jedan covjek rezervisao preko tel.Ja kazem da smo i mi zvali i dolazili i narucila preko rodice(i nije im dosao,na dobrinju)I nista.Kaze ona dacu vam,mi se obradovali kao djecauser posted image user posted image

Cukica je extra,pise od 6-36mj,al vjerujem da bi se Belici svidio.Svasta zna,ne zove se sveznalica dzabauser posted image .A Hana sad obozava pse,pa svako malo  govori va va (citaj av av)user posted image Pjeva,prica,govori dijelove tijela koje dotaknes,vise se nama svidiouser posted image

Kupili ga u merkatoru kod hitne.
Mazalice,maleni je med medeniuser posted image

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

01.01.2009, 09:37

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Da malo pokrenemo forum, sve zamrlo od 2 h jutros user posted image

Dobili smo Novogodišnji poklon- Psića sveznalicu, kako originalno user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobar je , evo se od juče igram s njim user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

01.01.2009, 11:01

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Samo da javim da se psic sveznalica pojavio i u Merkuru na Otoci u novoj radnji s igrackama (drugi sprat)... al zene pazite!!! Otici u nju s djetetom znaci bankrot... user posted image

03.04.`08

clock-img

01.01.2009, 12:32

clock-img

Alisa.

pencil-img

98

visnja,hvala ti sto si javila za sveznalicu.A koliko kosta u Merkuru psic?Jel snizen kao u Merkatoru.

clock-img

01.01.2009, 13:07

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

64 km

03.04.`08

clock-img

01.01.2009, 20:25

clock-img

rozi

pencil-img

745

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Samo da javim da se psic sveznalica pojavio i u Merkuru na Otoci u novoj radnji s igrackama (drugi sprat)... al zene pazite!!! Otici u nju s djetetom znaci bankrot... user posted image

Hajd' sa djetetom, ja sama otisla pa bankrotirala user posted image user posted image user posted image .

Pile mamino 17.06.2008.

clock-img

01.01.2009, 20:28

clock-img

rozi

pencil-img

745

Uhhh greska, sad sam procitala da je neka nova radnja. Ja bankrotirala u Malisiuser posted image user posted image user posted image . Uh sta su mi sve uvalile, a ja jedva docekala da sa stomacinom odem u Sarajevo, pa sam bila slaba.

Pile mamino 17.06.2008.

clock-img

03.01.2009, 15:19

clock-img

rozi

pencil-img

745

Juuuhuuu , nasla sam sveznalcu, da vidite radosti kada sam ga vidjela na policiuser posted image user posted image user posted image . Ostala su jos 3, pa ko zeli trk po njega u Merkator ( Tuzla)

Pile mamino 17.06.2008.

clock-img

03.01.2009, 16:31

clock-img

stella

pencil-img

1360

user posted image Ova tema bi definitivno trebala imati naziv Lov na psica sveznalicuuser posted image user posted image
koliko smo ga samo mi loviliuser posted image

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

03.01.2009, 16:52

clock-img

rozi

pencil-img

745

IZVORNA PORUKA: stella

user posted image Ova tema bi definitivno trebala imati naziv Lov na psica sveznalicuuser posted image user posted image
koliko smo ga samo mi loviliuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Bas tako!!!

Pile mamino 17.06.2008.

clock-img

03.01.2009, 17:51

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Maloprije smo ga kupili u Merkatoru kod hitne. Presladak je. user posted image  Mislim da ce se mama najvise igrati. Inace je odmah pocela pricati sa njim, mahati pa-pa, smijati se...

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

03.01.2009, 19:38

clock-img

andji

pencil-img

1215

Ja sam Sergeju uz paketić za novu god. kupila i komplet šoljica za čaj,čajnik i one ukrasne posude za šećer i još jedna,od porculana onako mini....to sam dugo tražila jer se dijete obožava igrat sa šoljicama za kavu i samo se hvata za to.....igrao se 10 min. i više to i ne gleda,kao i sve.....a de Bože ne kupi muuser posted image user posted image user posted image user posted image

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

05.01.2009, 01:04

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Moja beba ima nepuna tri mjeseca i sve sto koristimo od igracaka su plisane zvecke i vrtuljak.
Ima i plisanu zvijezdu koja svira - kupili smo je u radnji u Merkuru i kostala je 15 KM, veze se za krevetic a ista takva mozda malo veca je u TL katalogu 50 KM!

ali me zanima "didakticka kocka" cemu sluziuser posted image , kontam je kupiti mislim da je jedna od onih "korisnijih"igrackiuser posted image Moze li se otvoriti?

Zadnji članci

article-img