cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: koliko placate bebine igracke

clock-img

18.11.2008, 09:25

clock-img

ziki

pencil-img

1815

user posted image a MM juce bio u Tuzli i svraćo dole u DM po pelene a nije stigo do gore za cuku, još će se i prodat dok opet ne odeuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

18.11.2008, 09:27

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Hoću i ja ovu igračku za mog user posted image ...
Samo se ne sjećam da sam vidjela nešto puno igračaka u našem Merkatoruuser posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

18.11.2008, 09:29

clock-img

Romali

pencil-img

2753

IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image a MM juce bio u Tuzli i svraćo dole u DM po pelene a nije stigo do gore za cuku, još će se i prodat dok opet ne odeuser posted image

Ma neće, bona, čak će i mene čekati jedan dok dođem nekad iz Mo.user posted image

clock-img

18.11.2008, 10:59

clock-img

kristijan

pencil-img

126

ćuko je za 10 u hr u billi dođe gratis ako kupiš pelene u vrijednosti 500 kn ili 125 km ima li neko da bi kupio pa mi prodao ćukca povoljno user posted image

clock-img

18.11.2008, 11:01

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Ja bih kupila i te pelene za ovog ćukca, ne bih ti ga prodala, ne, neuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 11:12

clock-img

kristijan

pencil-img

126

to se stvarno isplati ko koristi pampers ja ih rijetko stavljam ima li kod nas billa blizu da nekoga nagovorim da mi kupi puno mi nešto sad dati 60 km jer bebi je 5 mj ali sam se ja zaljubila u ćukuuser posted image user posted image user posted image blesava mama

clock-img

18.11.2008, 11:17

clock-img

Hannah

pencil-img

277

Višnja, Višnja, što si ga ti zakuhala s džukcem ...

clock-img

18.11.2008, 11:28

clock-img

kristijan

pencil-img

126

oprostite jel nekom treba bubreg mijenjam za ovog džukca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad ću sastaviti oglas mijenjam bubreg ili neki drugi prenosivi organ za ovog džukcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 11:48

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ma ja sam se zaljubila u njega.ali 60KMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim organizovat neku pljacku.ako cujete da je opljackan Merkator nagdje znajte da sam jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sala mala

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

18.11.2008, 11:56

clock-img

kristijan

pencil-img

126

eto me ja sam za ako ništa proslavit ćemo se zbog džukcauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 12:07

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Ej drustvance cula sam da ce doci pocetkom decembra slatki dzukci u SA vjerovatno i u druge gradove u BiH ... da je ovo bila samo mala kolicina da se ispita trziste... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

18.11.2008, 12:21

clock-img

ziki

pencil-img

1815

user posted image user posted image user posted image  taman kad se vratimo od kuće da mu kupim za Novu Godinu, za Bajram sam ga već častila.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

18.11.2008, 13:02

clock-img

Alisa.

pencil-img

98

joj..cuko je super.Da znam da ce se Harun igrati sa njim,ja ne bi zalila dati te pare za njega.Ali se bojim da ga ja kupim a on mu bude zanimljiv dan,dva.

clock-img

19.11.2008, 13:31

clock-img

rozi

pencil-img

745

IZVORNA PORUKA: ziki

Ja isla u subotu  i nema ga , a vidjela sam prije mozda mjesec i kontam hocu li kupiti ili ne, pa ostavim za naredni puta i eto , sad ga nema.user posted image

clock-img

19.11.2008, 13:33

clock-img

Emina*

pencil-img

1639

Rozi, MM je kupio u TZ, u Mercatoru, i to u nedjelju...
Kaze, ima jos 5-6 kom...

Bakir
20.04.2008.

clock-img

19.11.2008, 18:17

clock-img

rozi

pencil-img

745

Eee, super, znaci da je tada doslouser posted image . Ajd valjda bude kada odem slijedeci puta. user posted image

clock-img

19.11.2008, 18:36

clock-img

lamka

pencil-img

571

Hoću i ja ovog dukca
da se malo mama igra i uci dok je curica u vrticuuser posted image
ih moram obavezno do tuzle
a ako ga ne bude Emina nagrebusila si
odmah cemo ti oteti Bakirovog kad dodemo kod vas u Sarajevouser posted image

Lamija duša duše moje
21.08.2006

clock-img

21.11.2008, 23:29

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Drage moje danas sam vidjela u Merkatoru (onaj veliki) dva psica-sveznalicu... sutra trk u kupovinu user posted image

03.04.`08

clock-img

12.12.2008, 15:30

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ej zene kupila sam psica sveznalicu ( pjeva , uci brojati, slova , boje...)... i odusevljeno se ja igram s njim user posted image  
Iako Asja gleda sirko otvorenih usta kad psic nesto kaze ali joj je jos uvjek vaznije da ga grize ...
Igracka je odlicna
Moze se kupiti u Merkatoru
user posted image

Na kojem jeziku je ovaj?
Ovde ima na svedskom al mi bi najradije kad bi bio na nasem heheheh

clock-img

12.12.2008, 15:31

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

na hrvatskom ... al sve su rijeci iste kao i bosanske user posted image

03.04.`08

clock-img

12.12.2008, 15:36

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Eh super znaci da to zamolim svekra da kupi maloj pa posalje ili ponese kad budu dolazili...

Necu svedski da je kod kuce ucim hehehe... dosta je sto ce uciti u obdanistu....

Hvala!!!!!

clock-img

12.12.2008, 17:20

clock-img

andji

pencil-img

1215

Višnja šta radi taj cuko,nisam upoznata...šta priča,broji,jel...ako pjeva moj ga neće ni pogledat,on te sve što pjevaju igračke ignoriše

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

12.12.2008, 21:32

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Bila sam danas u Merkatoru, ima Sveznalica koliko hoces...Ja ipak necu da ga kupujem jer mom bi to bilo zanimljivo neko kratko vrijeme...ne moze dugo biti na jednom mjestu user posted image .
MM i ja smo stali kraj police s igrackama i dirali onom Sveznalici stomak, ruke i noge dok baterije nismo potrosili. MM kaze da je cudan naglasak pravo i ne zeli da mu sin tako prica user posted image .
Hamza je u Bajramskom paketicu od nane i dede dobio nekog lava sto plese i mlati glavom (svira neka disko muzika) i odusevljen je. Ja mu ne dam da ga dira jer mi je suhveli...moze biti da je kinesko- ali zato ga stavim na sto i upalim a hamza odmah pocne plesati. user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

12.12.2008, 21:57

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: andji

Višnja šta radi taj cuko,nisam upoznata...šta priča,broji,jel...ako pjeva moj ga neće ni pogledat,on te sve što pjevaju igračke ignoriše

evo tu je opisano
http://www.orvas-plus.hr/hr/igracke-i-ostalo/mattel/ucenje-i-smijeh

naglasak jeste hrvatski ali taaako slatko zvuci...
a misljenja sam da djeca pricaju onako kako ih roditelji nauce... user posted image

03.04.`08

clock-img

12.12.2008, 22:01

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: andji

evo tu je opisano
http://www.orvas-plus.hr/hr/igracke-i-ostalo/mattel/ucenje-i-smijeh

naglasak jeste hrvatski ali taaako slatko zvuci...
a misljenja sam da djeca pricaju onako kako ih roditelji nauce... user posted image

Ma nije bona hrvatski nego smo jadnom cuki potrosili baterije pa poceo da zaaaavija kao da je tek sa planine sisao user posted image user posted image user posted image .
Sveznalicu bih ja kupila sebi pa se igrala kako je sladak user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Zadnji članci

article-img