IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: leona81
pa propisala mi ih je doktorica ali posto ja ne vjerujem doktorima nista pitam na 5 strana...navodno razlika je u kremi i vaginaletama...
a što onda ideš ljekarima ako im ne vjeruješ
zašto bi neka forumašica bolje znala od educiranog ljekara
onda koristi bijeli luk umjesto vaginaleta, zamotaj u gazi i stavi ko tampon
otisla sam na kontrolu kod zene koja me vodi vec godinama zato sto je logicno da idem na kontrolu nakon poroda...ne vjerujem ljekarima jer je moj deda bio ljekar pa su mu kolege pogrijesile pri operaciji i fakticki ga ubile, pa je umro u 41 godini...zato sto je moja svekrva danas invalid zbog greske ljekara u djetinjstvu, zato sto je moja sestra trebala na operaciju pa joj najbolji doktor u BiH, specijalista pogrijesi oko koje treba operisati i sasvim slucajno moja mama potrazi drugo misljenje i frapira se kad cuje da joj je kcerka u 20 oj godini mogla ostati slijepa zbog greske ljekara...da ne navodim jos milion primjera iz moje uze familije...suvisno je spominjati sta sam ja sve vidjela dok sam lezala na patologiji i kasnije nakon carskog reza, a tek na kontrolama...
pored 2 doktora sam pitala i farmaceute a i veceras cu dobiti odgovor od ginekologa koji radi pri Bayeru(proizvodjac canesten vaginaleta)...a moje postavljeno pitanje nije da bih se ja sutra ponasala u skladu s odgovorom na forumu vec da bi nekome sutra ovo pomoglo ako ima istu dilemu kao ja i boji se da ne naskodi svome djetetu...
i zato sto ne zelim da se sutra pitam da li mi je curici naskodilo to sto sam ja uzela lijek a moja doktorica mozda zaboravila da ja dojim...jer je zurila da primi nekog drugoga...