Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pijem bactrim 2x2 ,pitala sam vec ,i rekao mi je da ne dojim.tek kad ispijem terapiju ,onda sacekat jos dva dana ,pa da nastavim .a nece nije jedno mlijeko da prihvati ( kupila i novalac i nece )
09.12.2015, 15:07
minja_
655
Bactrim se slobodno moze koristiti tokom dojenja jer prelazi u mlijeko u jako malim kolicinama. Najveca koncentracija mu je 3 sata nakon uzimanja tablete. Najvise sto moze izazvati, a i to samo teoretski je prolazni proliv kod beba.
Oprez se samo ima u periodu od mjesec dana nakon rodjenja, posebno ako su u pitanju nedonoscad, zbog novorodjenacke zutice koju moze prolongirati. Teoretski se u dojenju slobodno mogu koristiti lijekovi koje i same bebe mogu koristiti bez posljedica, a baktrim je takav nakon 1. mjeseca zivota.
09.12.2015, 15:35
colito
147
IZVORNA PORUKA: minja_
Bactrim se slobodno moze koristiti tokom dojenja jer prelazi u mlijeko u jako malim kolicinama. Najveca koncentracija mu je 3 sata nakon uzimanja tablete. Najvise sto moze izazvati, a i to samo teoretski je prolazni proliv kod beba.
Oprez se samo ima u periodu od mjesec dana nakon rodjenja, posebno ako su u pitanju nedonoscad, zbog novorodjenacke zutice koju moze prolongirati. Teoretski se u dojenju slobodno mogu koristiti lijekovi koje i same bebe mogu koristiti bez posljedica, a baktrim je takav nakon 1. mjeseca zivota.
Ok hvala vam,ja nisma smijela na svoju ruku nista,jer sam bas pitala dva puta ( i taj sam odg dobila)