Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Amlatifa strasno mi je zao, ali bice sve u redu aBd samo budi jaka
23.09.2008, 10:44
amlatifa
99
Drage moje hvala na podržci ja sam još kod kuće i oporavljam se. Neka od Vas me je pitala zbog čega sam morala sloniti bebicu. Moja Dr sumnjala je na nekakvu MOLU ja lično nikada nisam čula za to ovako mi je objasnila ukratko ( djeca sa organskim poremećajima uzrok jaka upala mojih organa) ako to bude u pitanju ja ne bi smjela zatrudniti narednih 7-8 mjeseci morala bi uraditi detaljne nalaze. Nalaz ploda bit će za 10 dana pa ćemo vidjeti. Ja se polako oporavljam. Ljubim Vas
23.09.2008, 12:02
miha
41
strašno mi je žao,vjeruj mi.............
molim te,budi sada jaka i misli na sebe i svoje zdravlje.znam koliko boli,ali isto tako znam i koliko smo mi žene jake i hrabre.šaljem ti veliku pusu
20.10.2008, 14:55
amlatifa
99
Drage moje moj nalaz je gotov uzrok gubitka mojeg ploda je jaka upala sluznice na maternici. Juče sam bila kod svoje dr. i kazala je da je sve OK za tri mjeseca mogu ponovo u akciju al prvo da se urade brisevi pa ako budu OK onda.......
Ja sam se oporavila i dobor sam. Ljubim Vas
21.10.2008, 16:36
jowana
1
Zdravo drage...ja sam odje nova..pre tri dana sam saznala da sam trudna pa sam svA pogubljena..kako ide to sad na poceetku kao sta se sme sta ne i blabla?