Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
1.Milka ona sa kakao punjenjem 2. Milka sa karamelom 3. Milka Noissette 4. Milka Russian Cream
šta da vam kažem Milka rules
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
01.09.2008, 15:55
Mara
175
Milka je zakon, ja obožavam one zimske, šta imaju šal na sebi nacrtan, a općenito i sve ostale , nisam vele izbirljiva . Crna čokolada mi je super ! Lindt ima onu sa 80% kakao , mrak je
01.09.2008, 16:29
ebru
456
Ja volim Dorinu sa ledenim punjenjem mmmmmmmmmmmmm a ovdje jedem dijetane cokoladice...ali ponekad zna proc i citav mjesec da ne pojedem cokoladu ali kad mi dodje jedem je svaki dan... pS:i kesten one male cokoladice volim
Ama nemojte o čokoladama... Grehota vam je... VOOOOLLLLIIIIMMMMMM SVE... POsebno one euroblok, milke sve, ama sve što ima čokolade volim ja :) Ali izbjegavam što zbog debljanja, te sada i zbog glupe stolice
17.09.2008, 22:43
Mrka
137
I ja sam jedna od onih sto uzivaju u okusima cokolade. Ja ih volim gotovo sve i nekada mi je bitno da je samo cokolada ne bitno kakva je. Milkine volim uglavnom sve, onda Svicarsku cokoladu Lindt...Joj, ja volim sve cokolade...Njammm...
17.09.2008, 23:10
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: Romali
Čokolade poznate i nepoznate, torte kupovne i domaće, sladoledi, eurokrem sve je to dio mog dnevnog menija. Otkako sam rodila , imam užasno dobar apetiti, sreća pa dojim. Neću da mislim šta će biti poslije, zasad nema negativnih posljedica . Ujutro malo slatka da imam energije za dan, poslije ručka 'moram brate nešto' za desert, poslijepodne mi padne šećer,a naveče jedem da imam mlijeka za noćno dojenje .
kod mene ista pjesma, dorina ledena je No 1. a volim i cokoladu za kuhanje. Da li ste probale onu sa chilijem, vrlo je zanimljiva.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
28.10.2008, 20:22
neki
3476
Eh ja u zadnje vrijeme jedem sve cokoladno sto mi padne pod ruke Nocas sam u 4h ustajala da jedem cokoladu,i to bila Lindt white almond nougat,njam,njam
28.10.2008, 20:26
Romali
2753
Ma šta čokolada, ja danas pala po Ledo čokoladnim kroasanima. Ispekla ih pa jela tople A inače sam na shee-inom programu za mršanje . Nemojte me odati, možda neće dolaziti na ovu temu
28.10.2008, 20:29
nesanica
522
Romali, tebi je oprosteno , ti dojis
A sto mi otvoriste apetit,....odmah sam ustala po sladoled.... ja srecom nisam na dijeti pa mogu
29.10.2008, 08:47
Blue rose RR
4361
Eh tu sam pekava, ne volim čokalade ako nisu mliječne. U opticaju su mi Milka i Braco...i još kad taze popržim i skuham kahvu, pa se naumačem...mmm...
29.10.2008, 08:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Romali
Ma šta čokolada, ja danas pala po Ledo čokoladnim kroasanima. Ispekla ih pa jela tople A inače sam na shee-inom programu za mršanje . Nemojte me odati, možda neće dolaziti na ovu temu
ti misliš da se ja neću pojaviti kada ugledam ovu riječ!!! Mh, sram te bilo! Neka, hajd, nisi ti ko neke(čitaj:ja) da moraš skinuti 10kg, valjda će 2kg do Nove otići i pored kroasana... Ja samo želim da ti budeš jooooš zgodnija! A o čokoladama neću počinjati, posebno o onima s cijelim lješnjacima!
30.10.2008, 23:55
Amelaa RR
3309
hm...dok se nisam posvadjala s tim slatkim cudovistem....
Ma,ja volim sve cokolade najdraze su mi mlijecne,ali i milka sa karamelom i dorina sa keksom..a voim i one sa ljesnjakom!!! Ma,sve!!
13.09.2009, 17:49
bebana27
1642
js volim Milku sa krupnim ljesnjacima njam,njam
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
13.09.2009, 19:40
sarisari
610
Ja volim sve cokolade, naravno najbolja je Milka i Sogetn, ali za mene ne postoji nesto slatko da ne valja, ako mi se jede slatko to moze biti i secer, a imam i period kada mi skoro pa med nije sladak jer uzasno volim slatko, a naravno cokolada je cokolada, ali hvala Bogu nemam problema sa viskom kilograma.
13.09.2009, 19:56
Lalana
866
Jao teme
Nema cokolade da je ja ne volim naravno mora da je ukusna- a ne one sto dodje 5 komada za nekoliko maraka hehe. Sala na stranu Milka, Dorina i Kinder su mi favoriti.
Ostalo se moze pojesti
13.09.2009, 21:18
*Seve*
299
Frey i Lindt su moje omiljene,a volim i nase krembananice...
14.09.2009, 14:27
*Seve*
299
Evo i slikice mojih omiljeni,mnjam... http://
14.09.2009, 14:30
neki
3476
Seve,Seve,samo ti mene provociraj,ja ceznem za tim cokoladama
14.09.2009, 14:32
Leva
4538
Ja volim tamnu cokoladu a Lindt spada u red omiljenih proizvodjaca Ne jedem je kolicinski puno ali zato fakat mora biti vrhunska... Njamiiiii
14.09.2009, 14:36
*Seve*
299
IZVORNA PORUKA: neki
Seve,Seve,samo ti mene provociraj,ja ceznem za tim cokoladama