ovo me podsjetilo na moj boravak u bolnici
bilo je takodje shshhhhhhh.... i pomagalo je
a prvi dan sa bebom kuci...
razisla se rodbina, mama otisla u svoju sobu, ostali bebac i ja..
i gledam ja njega i mislim , boze dragi sta cu sad s njim? sve se mislim kako oni u bolnici nisu normalni sto pustaju zene tako rano s bebama kuci, pa sta mi znamo ( to sto sam htjela pobjeci iz bolnice u sred noci s bebom-to sam bila vec zaboravila)
bebac je zaspao na mom krevetu, ja do njega , okrenuta prema njemu, nekih 5 cm moje lice od njegovog
i svako malo provjeravam da li dise..cekam da otvori okice, gledam ga, pipkam ..ko dijete kad dobije svoju novu igracku
pregurali smo prvu noc tako i onda..preokret!
kao da sam cio zivot zivjela s malom bebicom, kao da sam vec milion puta ( a ne nijednom! ) promijenila te pelene, cistila pupak..
jedino sto sam mozda do treceg mjeseca spavala tik uz bebca, ne znam ni ja zasto..uvijek okrenuta prema njemu..budim se i gledam ga i divim se
ma smijesna sam sama sebi, al je tako
sve je bilo divno i krasno i do dana danasnjeg je tako i ako bog da ce i ostati
milioni savjeta , svako ima neki svoj koji je najbolji, al' ja tvrdoglava kao i uvijek slusala sam svoj instinkt i vodila se tim i ispalo je dobro
puno su mi pomogle i vjezbe za trudnice na koje sam isla skoro tri mjeseca ..puno dobrih savjeta i puno toga sto nam pomaze da nase samopouzdanje bude jos vece
hvala bogu moja mama je uvijek tu uz nas, pa se mogu osloniti na nju, ne da se brine o bebi, vec onako...tu je i znam ako bilo sta zapne da je uz mene, da me voli najvise na svijetu, bas kao i ja svoju bebicu
sretno svim buducim mamama