Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cao Twin i dobro nam dosla Za pocetak ti saljem jedan tebi i tvojim Ja sam u 22 sedmici i nosim dvojke dva djecaka Nadam se da ces snama podjelit sve sto te muci i sto te cini sretnom
Cao,opet ja sa pitanjem. Ja sm u 13 sedmici i zanima kad bih mogla osjetiti prve pokrete,i ad nih dotor mogao vidjeti spol djeteta
31.03.2008, 16:27
Suzana
1698
Cao Twin,
Sa blizancima pokrete mozes osjetiti ranije nego zene koje su prvi put trudne i kada je trudnoca jednoplodna. Ne znam da li se mogu bas tacno sjetiti, ali mislim da sam ja prve "leptirice" osjetila nekada u 16. sedmici otprilike. Pa eto, jos malo se strpi! Spol djeteta... Nekad u 3. mjesecu otprilike nam je za jednu bebu Dr rekla da je djecak, a onda u 4. i za drugu, mada nije htjela garantovati sve do prije mjesec dana kada je definitivno potvrdila da nosim dva djecaka. A ja sam ti sada u 7. mjesecu, i priblizavam se 8. aBd.
Eto, mislim da sam odgovorila na tvoja pitanja.
01.04.2008, 08:34
mamacurke
28
hej jutro svima vama koje imate već leptiriće u pupi ja sam ušla u 16 tjedan i jeeeeeeeeeeeeeeeedva čekam svoja 2 leptirića da lepršaju
04.04.2009, 11:54
Puslica
139
Sve je slatko što pišete .. ja sam u 27.sedmici a osjetila sam svoje bebice u 20.sedmici možda i prije ali neznajuči kako to izgleda nisam znala da se to oni javljaju .kad sam doktoru rekla da imam osječaj kao d me iznutra pupak nešto vuče rekao mi je da jedna beba tačno tu udara nogicama.Ponekad se zabrinem neosjetim ništa a onda odjednom luppp u ledza desna beba a lijeva u preponu ,pa me nekad tako podkoci nemogu do daha da dodzem al najčešće su mirne.