Evo ti se javlja jos jedna slicna!user posted image
ista sam, vazda mislim da bi mogao bolje
ja sam jako temperamentna a on je jako tih, želi ugoditi svima pa i na svoju štetu i tako se ja često durim i ružim ga a on se smije il ćuti
vrlo često pretjeram al to je samo jer različito gledamo na svijet
Inače se jako volimo.... neznam savjet kako ostati smirena i ne negodovati kad ti nešto nije po tvom, takav savjet bi i meni trebao
Evo današnjeg primjera:
otišli kupiti biciklo malenoj, ulazimo u radnju, prilazi nam lik koji radi na obezbjeđenju, poznaje mm i kao on će nam pomoći oko odabira bicikla.... meni ovo nidje veze a mm prihvatljvo
Pa kako će mi lik koji radi na obezbjeđenju pomoći oko bicikla??? hahah i ja odmah reagiram, rekoh oprostite molim vas, nisam shvatila jeste li vi zaduženi za prodaju bicikala ili ćete biti ljubazni i zovnuti nam trgovca
a mm se zacrvenio.... sad ja znam šta je u njegovoj glavi, ja sam drska i neljubazna i bla bla
al ja se ne obazirem, dolazi trgovac i sve lijepo sa njim dogovorimo, ovaj lik na obezbjeđenju garant konta " kakvu je ovaj oženio"
Izlazimo a mm: pa jesil ga morala onako odj*ebati? pa grehota je
Halo rekoh ja sam tu da kupim biciklo i da mi pomogne osoba koja radi na prodaju a ne neki tamo sekuriti koji pojma nema... šta mi ga ima biti žao... šta meće nos gdje ne treba i tako lavina iz mene
a mm: ko bi sa tobom izašao na kraj
itd takvih dešavanja haman svaki dan.... ja jednostavno ne mogu da ćutim i pustim da sve ide svojim tokom.... možda smo mogli proći i bez prodavačice al eto... ja odlučila drugačije