Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
a kako je kod nas u stanu podno grijanje< i kako je vec poceo da lozi
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
18.09.2008, 11:01
Visnja RR
15102
prijateljica je htjela kupiti Asji ali sam je odgovorila jer Asja ne voli lezati na ledjima pa bi joj to bilo onda bacanje para
18.09.2008, 11:22
ziki
1815
nastavak posta, zeza konekcija. sad smo kupili vrtic i baby gym preuredili i sad izgleda ovako
Tarik je odusevljen i cvrci od radosti.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
18.09.2008, 11:30
Alisa.
98
gdje ste kupili ovaj vrtic ziki,i koliko je kostao.Ne znam jel rano da ja kupim Harunu ,ima 3 mjeseca.
18.09.2008, 11:35
ziki
1815
Vrtic sam uzela u Turbo Limachu u Tuzli, kostao je 90km, a nadogradila sam ga sa baby gyiom, i jos par sitnica. Trazila sam u TL onaj Brevi fini ali nema. Tarik u ponedeljak puni cetiri mjeseca, nije ti rano da mu uzmes narocito sto sad ide hladno vrijeme i da beba ne zebe.
18.09.2008, 11:50
Alisa.
98
hvala ziki,moram pogledat u TL
07.10.2008, 10:21
rozi
745
Ja bih voljela da uzmem onaj plasticni , sto moze da 24 mjeseca , jer imam Playskool dekicu, pa bi voljela taj da ga mogu polije iskorisiti i kad pocne stojati. Ovdje ne mogu da ga nadjem, Chicco je zatvoren,a u Ll nisam vidjela nesto tako. Ako ste vidjele negdje u okolini Tuzle javite :)
08.10.2008, 10:30
Hannah
277
Imamo baby gym happy jungle od chicca i odličan je, igramo se već dva mjeseca.
e gdje ima kupiti i cijene??? istrazivala sam malo na netu i nadjoh par slikica
25.06.2009, 22:16
dinciii
1675
veselaaaa ovo sam isto bila kupila al joj nije bilo bas toliko interesantno kao onaj sto sam ti sad napisala na drugoj temi chicco baby gym duo..a mozes ga na tri nacina sklopiti.meni super stvar
11.07.2009, 14:37
Sonja
2429
ja sam vidjela slican gim kao ovaj na zadnjoj slici sto je postavila vesela kosta 80KM u Picolu na Slatini i bas je sladak samo mi glupo dauzmem adinu ovo sa cvjeticima moram traziti dalje