Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
meni su konci ispali 8. dan ali mi je 5. dan pukao vanjski šav. jao muke moje...jedva je to zaraslo. što se krvarenja tiče trajalo je do 14. dana i sada imam samo iscjedak. na sve to mi se upalila i Bartolinijeva žlijezda...helem, ni malo veselo. pokušavam je na sve moguće načine smiriti da bih izbjegla antibiotike. 3 sedmice je kako sam se porodila i morat ću sutra na kontrolu zbog ove žlijezde
22.11.2010, 11:10
colito
147
joj samo da covjek nije rahat,eto mora nesto da zeza,ludnica. Sretno ti sa kontrolom,bit ce to sve ok vijdet ces
moj princ (Ammar)je rodzen 14.10 u 07.00h,tezak 4kg a dug 53
22.11.2010, 13:45
ladyblue RR
1848
bila sam na kontroli. sve ok. ima još malo krvi u maternici ali to je normalno jer sam se porodila prije 3 sedmice ali što je još važnije Bartolinijeva žlijezda je iscurila i sada se smiruje. Manje boli pa se nadam da će uskoro proći.
22.11.2010, 15:58
colito
147
e bas mi je drago da je sve ok, superrr,uvjek bude bolje nego sto covjek misli
09.07.2012, 11:02
mala87
1285
ne znam da li ima svjezija tema ja sam ovu nasla...........
porodila sam se na carski prije 41 dan, posle poroda sam dosta krvarila ali se polako smanjivlo i mislila sam da prolazi kad sam bila na kontroli dr kaze sve ok to je bilo 20 dana nakon poroda...........tad mi se kao pocelo smanjivati krvarenje i tako sam joj i rekla ali se posle naglo povecalo i jos uvijek traje........... da li neko ima slicno iskustvo i da li je ovo ok???????............nemam bolova, nista me ne boli ali mi se ovo krvarenje razvuklo
15.08.2012, 20:30
Lulu_08
350
Iako tema bas nije aktivna i ja imam pitanje u vezi krvarenja poslje poroda.
Ja sam se porodila prije 36 dana, krvarenje je u pocetku bilo crveno pa je slabilo postepeno kada bi postajalo sluzavo i blijedo pa bi onda opet postajalo crveno i malo jace pa opet sluzavo i blijedo i tako se vrtim u krug. Evo od prije 2 dana je opet crveno i to onako bas menstruacijski crveno pih.
Kakva su vasa iskustva?
16.08.2012, 00:00
ksena
60
Lulu i ja sam se skoro porodila, prije 32 dana. Kod mene je postepeno slabilo tako da zadnjih 10 dana je skroz slabo krvarenje, smedjkasto. Ukoliko nemas bolova, vjerovatno je normalno, ali kod mene nikada nije bilo sluzavo . Neko krvari 30 dana, neko 60, sve je individualno. Sve dok nema bolova ja sam zadovoljna
16.08.2012, 08:30
mama21e
125
Lulu nema potrebe da brines, i kod mene je bas tako bilo sad ima sad nema i tako se vuklo 55 dana I otisla sam ginekologu i rekla mi da je kod porodilja sve to normalno da ne treba da brinem i rece da moze biti i od pada imuniteta i sto sam rano ustala a nisam se skroz oporavila pa eto drag pripazi se malo a jos pogotovo ako je dojis moras duplo vise da se pazis.
16.08.2012, 08:45
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: mama21e
Lulu nema potrebe da brines, i kod mene je bas tako bilo sad ima sad nema i tako se vuklo 55 dana I otisla sam ginekologu i rekla mi da je kod porodilja sve to normalno da ne treba da brinem i rece da moze biti i od pada imuniteta i sto sam rano ustala a nisam se skroz oporavila pa eto drag pripazi se malo a jos pogootovo ako je dojis moras duplo vise da se pazis.
Ma ja se nikako nisam sacuvala digla sam se skroz rano i ponasam se kao da nisam porodjena a kamoli operisana (CR) jbg imam i dijete od 4,5 godine pa valja mi sve za njom i bebom... A jos sama moji mi odose sutra a muz nije tu pa sta cu valja mi sve to raditi, ne znam sta ce biti dalje nadam se dobro?
16.08.2012, 10:35
mama21e
125
hoce ako Bog da, vidjet ces sve ce biti dobro. Evo da te utjesim malo, moja prijateljica ima troje djece od 4, 2, i 1 godinu. Muz joj po cijeli dan radi, navecer dodje i komira se. Ona sa njima po cijeli dan i to sve SAMA a troje male djece i nema nikog da joj uskoci i pomogne. Oni su se morali navici na to i vjeruj ona je SUPER mama, sve stize, a djecica su joj mashaAllah za pozeljeti, prepametna znaci da se radi s njima... a ona je zasluzna za sve to... tako da mila ne brini snaci ces se ako Bog da. Saljemo vam veliki zagrljaj nas dvije
16.08.2012, 18:04
Majiii
73
Pozdrav svima. Imam 1 pitanje, nisam sigurna dal spada pod ovu temu, ali meni se učini da moje pitanje najviše odgovara ovoj temi. Porodila sam se skoro prije 7.m jeseci - 21.01., i od tada, kad god M. i ja imamo oddnose (naravno da nisu toliko česti, posebno prvih 2-3 mjeseca) mene jako boli (pa isto skoro kao da je 1. put ) i uvijek ima malo krvi, posebno prije nekih 10-ak dana, bilo je krvi do sutradan, ne puno, naravno, ali ipak je bilo. Ja se šalim da je dr. možda previše zašio , ali me interesuje (nemojte se smijati) jel to zaista moguče???I jel iko imao slično iskusvo, kad će prestati da boli i krvari pomalo? Hvala, žene
16.08.2012, 18:09
mama21e
125
Postoji mogucnost da je infekcija, jer one izazivaju krvarenje i bol, najbolje otidji doktoru nek te pregleda i da terapiju ako je potrebna. A da te je previse zasio to ti ne bih znala reci
03.09.2012, 16:30
zerina 89
4
Evo drage moje da vas nesto pitam, nije vezano za ovu temu, ali mislim da joj najvise odgovara. Prije 2 dana nesto me zaboljelo u stomaku, u donjem djelu, i onda nakon 10 min odem u wc i kad se pomokrim, na kraju uzasno me boli i jos uvijek imam osjecaj kao da mi je mjehur pun, a nemogu se nikako isprazniti, neznam zbog cega je... I da napomenem da sam rodila prije 2 mj na CR. Ako ima ko slicnog iskustva pomzite mi....
03.09.2012, 18:47
Mya_81 RR
5531
Nisam rodila na CR tako da nisam upućena nešto, ali u takvim situacijama mislim da je najbolje da kontaktiraš doktora. što je sigurno je sigurno
03.09.2012, 22:42
Teddy Bear
425
IZVORNA PORUKA: zerina 89
Evo drage moje da vas nesto pitam, nije vezano za ovu temu, ali mislim da joj najvise odgovara. Prije 2 dana nesto me zaboljelo u stomaku, u donjem djelu, i onda nakon 10 min odem u wc i kad se pomokrim, na kraju uzasno me boli i jos uvijek imam osjecaj kao da mi je mjehur pun, a nemogu se nikako isprazniti, neznam zbog cega je... I da napomenem da sam rodila prije 2 mj na CR. Ako ima ko slicnog iskustva pomzite mi....
najvise odgovara. Prije 2 dana nesto me zaboljelo u stomaku, u donjem djelu, i onda nakon 10 min odem u wc i kad se pomokrim, na kraju uzasno me boli i jos uvijek imam osjecaj kao da mi je mjehur pun, a nemogu se nikako isprazniti, neznam zbog cega je... I da napomenem da sam rodila prije 2 mj na CR. Ako ima ko slicnog iskustva pomzite mi....user posted image user posted image
meni to lici na upalu mokracnih kanala, ako se nastavi idi kod dr.
27.10.2012, 09:23
Alannah
518
Drage mame HELP. Otprilike 12 dan nakon porodjaja carskim prestalo mi je krvarenje u potpunosti.Medjutim,jutros su mi gacice bile krvave,a danas je 24.dan od porodjaja. Da li je moguce da sam dobila menstruaciju,ili je ovo jos uvijek krvarenje nakon porodjaja. Ono sto je cudno je da se i zadnji menzes koji sam imala poklapa sa danasnjim datumom.
39 dan danas nakon poroda i još uvijek krvarim kad će ovo prestati? pih
12.01.2013, 23:25
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
12.01.2013, 23:28
veeseelaa
20552
ništa mi ne maši nego reci kad ću se ja poseksati
12.01.2013, 23:35
Brisani uporabnik
4077
12.01.2013, 23:41
veeseelaa
20552
uh uh ne znam šta će biti s tebe kad ovoliko nisi user posted image
bole me bubrezi, glava, noge znaš kako je rekao onaj u Kuduzu "ne mogu ti ja to zapamtiti, ja ću reć da si već umro"
13.01.2013, 00:52
Brisani uporabnik
4077
13.01.2013, 02:04
minja_
655
Vesela, da li je jos uvijek iscjedak prava krv, ili se pocelo bistriti ili zutjeti, je li se kolicina smanjila? Jesi li bila na UZ u ovih 6 sedmica? Ako jos krvaris punom krvi, uradi koagulogram I bris lohija. Jesu li ti menstruacije inace obilne?
13.01.2013, 11:36
zagy
351
Ih, ja sam krvarila 40 dana, a onda još pomalo. Keks tek poslije 2 mjseca došao na red