cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Krvarenje poslije porodjaja

clock-img

21.11.2010, 21:37

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

meni su konci ispali 8. dan ali mi je 5. dan pukao vanjski šav. jao muke moje...jedva je to zaraslo.
što se krvarenja tiče trajalo je do 14. dana i sada imam samo iscjedak. na sve to mi se upalila i Bartolinijeva žlijezda...helem, ni malo veselo. pokušavam je na sve moguće načine smiriti da bih izbjegla antibiotike. 3 sedmice je kako sam se porodila i morat ću sutra na kontrolu zbog ove žlijezdeuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

22.11.2010, 11:10

clock-img

colito

pencil-img

147

joj samo da covjek nije rahat,eto mora nesto da zeza,ludnica.
Sretno ti sa kontrolom,bit ce to sve ok vijdet ces

moj  princ (Ammar)je rodzen 14.10   u 07.00h,tezak 4kg a dug 53

clock-img

22.11.2010, 13:45

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

bila sam na kontroli. sve ok. ima još malo krvi u maternici ali to je normalno jer sam se porodila prije 3 sedmice ali što je još važnije Bartolinijeva žlijezda je iscurila i sada se smiruje. Manje boli pa se nadam da će uskoro proći.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

22.11.2010, 15:58

clock-img

colito

pencil-img

147

e bas mi je drago da je sve ok,user posted image user posted image user posted image superrr,uvjek bude bolje nego sto covjek misli

clock-img

09.07.2012, 11:02

clock-img

mala87

pencil-img

1285

ne znam da li ima svjezija tema ja sam ovu nasla...........

porodila sam se na carski prije 41 dan, posle poroda sam dosta krvarila ali se polako smanjivlo i mislila sam da prolazi kad sam bila na kontroli dr kaze sve ok to je bilo 20 dana nakon poroda...........tad mi se kao pocelo smanjivati krvarenje i tako sam joj i rekla ali se posle naglo povecalo i jos uvijek traje...........
da li neko ima slicno iskustvo i da li je ovo ok???????............nemam bolova, nista me ne boli ali mi se ovo krvarenje razvuklouser posted image

“Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite. Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi.”

clock-img

15.08.2012, 20:30

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Iako tema bas nije aktivna i ja imam pitanje u vezi krvarenja poslje poroda.

Ja sam se porodila prije 36 dana, krvarenje je u pocetku bilo crveno pa je slabilo postepeno kada bi postajalo sluzavo i blijedo pa bi onda opet postajalo crveno i malo jace pa opet sluzavo i blijedo i tako se vrtim u krug. Evo od prije 2 dana je opet crveno i to onako bas menstruacijski crveno pih.

Kakva su vasa iskustva?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

16.08.2012, 00:00

clock-img

ksena

pencil-img

60

Lulu i ja sam se skoro porodila, prije 32 dana. Kod mene je postepeno slabilo tako da zadnjih 10 dana je skroz slabo krvarenje, smedjkasto. Ukoliko nemas bolova, vjerovatno je normalno, ali kod mene nikada nije bilo sluzavouser posted image . Neko krvari 30 dana, neko 60, sve je individualno. Sve dok nema bolova ja sam zadovoljna user posted image

Nije srećan onaj ko ima šta želi, već onaj koji ne želi ono što nema.

clock-img

16.08.2012, 08:30

clock-img

mama21e

pencil-img

125

Lulu nema potrebe da brines, i kod mene je bas tako bilo sad ima sad nema i tako se vuklo 55 dana user posted image I otisla sam ginekologu i rekla mi da je kod porodilja sve to normalno da ne treba da brinem i rece da moze biti i od pada imuniteta i sto sam rano ustala a nisam se skroz oporavila user posted image pa eto drag pripazi se malo a jos pogotovo ako je dojis moras duplo vise da se pazis.

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

clock-img

16.08.2012, 08:45

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: mama21e

Lulu nema potrebe da brines, i kod mene je bas tako bilo sad ima sad nema i tako se vuklo 55 dana user posted image I otisla sam ginekologu i rekla mi da je kod porodilja sve to normalno da ne treba da brinem i rece da moze biti i od pada imuniteta i sto sam rano ustala a nisam se skroz oporavila user posted image pa eto drag pripazi se malo a jos pogootovo ako je dojis moras duplo vise da se pazis.

Ma ja se nikako nisam sacuvala digla sam se skroz rano i ponasam se kao da nisam porodjena a kamoli operisana (CR) jbg imam i dijete od 4,5 godine pa valja mi sve za njom i bebom... A jos sama moji mi odose sutra a muz nije tu pa sta cu valja mi sve to raditi, ne znam sta ce biti dalje nadam se dobro?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

16.08.2012, 10:35

clock-img

mama21e

pencil-img

125

hoce ako Bog da, vidjet ces sve ce biti dobro. Evo da te utjesim malo, moja prijateljica ima troje djece od 4, 2, i 1 godinu. Muz joj po cijeli dan radi, navecer dodje i komira se. Ona sa njima po cijeli dan i to sve SAMA a troje male djece i nema nikog da joj uskoci i pomogne. Oni su se morali navici na to i vjeruj ona je SUPER mama, sve stize, a djecica su joj mashaAllah za pozeljeti, prepametna znaci da se radi s njima... a ona je zasluzna za sve to... tako da mila ne brini snaci ces se ako Bog da. Saljemo vam veliki zagrljaj nas dvije user posted image

clock-img

16.08.2012, 18:04

clock-img

Majiii

pencil-img

73

Pozdrav svima.
Imam 1 pitanje, nisam sigurna dal spada pod ovu temu, ali meni se učini da moje pitanje najviše odgovara ovoj temi.
Porodila sam se skoro prije 7.m jeseci - 21.01., i od tada, kad god M. i ja imamo oddnose (naravno da nisu toliko česti, posebno prvih 2-3 mjeseca) mene jako boli (pa isto skoro kao da je 1. put user posted image user posted image ) i uvijek ima malo krvi, posebno prije nekih 10-ak dana, bilo je krvi do sutradan, ne puno, naravno, ali ipak je bilo. Ja se šalim da je dr. možda previše zašio user posted image , ali me interesuje (nemojte se smijati) jel to zaista moguče???I jel iko imao slično iskusvo, kad će prestati da boli i krvari pomalo? Hvala, ženeuser posted image user posted image

Gaji, Maji, žiponja, medo, lavko i Graškonja

clock-img

16.08.2012, 18:09

clock-img

mama21e

pencil-img

125

Postoji mogucnost da je infekcija, jer one izazivaju krvarenje i bol, najbolje otidji doktoru nek te pregleda i da terapiju ako je potrebna. A da te je previse zasio to ti ne bih znala reci user posted image

clock-img

03.09.2012, 16:30

clock-img

zerina 89

pencil-img

4

Evo drage moje da vas nesto pitam, nije vezano za ovu temu, ali mislim da joj najvise odgovara. Prije 2 dana nesto me zaboljelo u stomaku, u donjem djelu, i onda nakon 10 min odem u wc i kad se pomokrim, na kraju uzasno me boli i jos uvijek imam osjecaj kao da mi je mjehur pun, a nemogu se nikako isprazniti, neznam zbog cega je... I da napomenem da sam rodila prije 2 mj na CR. Ako ima ko slicnog iskustva pomzite mi....user posted image user posted image

clock-img

03.09.2012, 18:47

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Nisam rodila na CR tako da nisam upućena nešto, ali u takvim situacijama mislim da je najbolje da kontaktiraš doktora. što je sigurno je sigurno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

03.09.2012, 22:42

clock-img

Teddy Bear

pencil-img

425

IZVORNA PORUKA: zerina 89

Evo drage moje da vas nesto pitam, nije vezano za ovu temu, ali mislim da joj najvise odgovara. Prije 2 dana nesto me zaboljelo u stomaku, u donjem djelu, i onda nakon 10 min odem u wc i kad se pomokrim, na kraju uzasno me boli i jos uvijek imam osjecaj kao da mi je mjehur pun, a nemogu se nikako isprazniti, neznam zbog cega je... I da napomenem da sam rodila prije 2 mj na CR. Ako ima ko slicnog iskustva pomzite mi....user posted image user posted image

najvise odgovara. Prije 2 dana nesto me zaboljelo u stomaku, u donjem djelu, i onda nakon 10 min odem u wc i kad se pomokrim, na kraju uzasno me boli i jos uvijek imam osjecaj kao da mi je mjehur pun, a nemogu se nikako isprazniti, neznam zbog cega je... I da napomenem da sam rodila prije 2 mj na CR. Ako ima ko slicnog iskustva pomzite mi....user posted image user posted image

meni to lici na upalu mokracnih kanala, ako se nastavi idi kod dr.

clock-img

27.10.2012, 09:23

clock-img

Alannah

pencil-img

518

Drage mame HELP. Otprilike 12 dan nakon porodjaja carskim prestalo mi je krvarenje u potpunosti.Medjutim,jutros su mi gacice bile krvave,a danas je 24.dan od porodjaja. Da li je moguce da sam dobila menstruaciju,ili je ovo jos uvijek krvarenje nakon porodjaja. Ono sto je cudno je da se i zadnji menzes koji sam imala poklapa sa danasnjim datumom.

clock-img

15.12.2012, 08:07

clock-img

markjacknow

pencil-img

6

30 dana.al nije stalno bilo puno.vremenom manje.

clock-img

12.01.2013, 23:12

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

39 dan danas nakon poroda i još uvijek krvarim
kad će ovo prestati?
pih

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.01.2013, 23:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.01.2013, 23:28

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ništa mi ne maši user posted image nego reci kad ću se ja poseksati user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.01.2013, 23:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

12.01.2013, 23:41

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

uh uh ne znam šta će biti s tebe kad ovoliko nisi user posted image

bole me bubrezi, glava, noge user posted image
znaš kako je rekao onaj u Kuduzu "ne mogu ti ja to zapamtiti, ja ću reć da si već umro" user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.01.2013, 00:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.01.2013, 02:04

clock-img

minja_

pencil-img

655

Vesela, da li je jos uvijek iscjedak prava krv, ili se pocelo bistriti ili zutjeti, je li se kolicina smanjila? Jesi li bila na UZ u ovih 6 sedmica? Ako jos krvaris punom krvi, uradi koagulogram I bris lohija. Jesu li ti menstruacije inace obilne?

clock-img

13.01.2013, 11:36

clock-img

zagy

pencil-img

351

Ih, ja sam krvarila 40 dana, a onda još pomalo. Keks tek poslije 2 mjseca došao na reduser posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

Zadnji članci

article-img