cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: sta rade kada doje

clock-img

20.12.2008, 20:54

clock-img

jupajdi

pencil-img

435

A zaboravih i na temu odgovoritiuser posted image

Esma, kada doji toliko zna udarati rukama da nekada i zaboli.
A najveći joj je merak da kada se naručka desnima povuče bradavicu toliko jako u stranu i onda se nasmije.user posted image . Ko veli" ja svoje završila..."
Mislim da će, kada dobije zubiće biti ista kao Amrinin dječak. Tako da se pripremim. user posted image

clock-img

20.12.2008, 21:08

clock-img

dana3

pencil-img

2128

sin ima jedan i po mjesec ali je pravo jak.na pocetku ne stize nista da radi vec da samo doji a nakon pet minuta pocinje da se gura da zadize nogice okrece glavu a sisa u ustima pa boli,pocne da place pa se opet smiri i okrece glavu da uhvati moju ruku nA kojoj ga drzimuser posted image user posted image i tako to radi SAMO navece bas kad ne trebauser posted image .zamijenio dan i noc

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

20.12.2008, 21:56

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

Joj zene da vidite sad urnebesa kad beba od godinu dana koja pocinje pricati i kontati stvari....trazi siku, igra se s njom, prica joj user posted image user posted image user posted image Komedija! Kad dodjem kuci s posla, on sam trazi "sikaru", zavlaci ruku u majicu, gura glavicu mazi se i pjeva sisama user posted image user posted image user posted image A kad se baci na dojenje....malo doji, pa se odmakne kaze: "mmmm, njam njam", igra se sa bradavicama pa opet navali ko lud! Drago mi je da sam ovo dozivjela. Dojenje je sad pravi uzitak!

clock-img

20.12.2008, 23:15

clock-img

Anoniman

pjeva sisama

user posted image user posted image user posted image , ziva koma!!! I ova guce naveliko, pa punih usta nesto grglja...
Ali najvaznije je to sto od pocetkla do kraja podoja masira siku, kao da jufku potkuhava svojim bebelim rukicama...user posted image

clock-img

21.12.2008, 13:04

clock-img

juni

pencil-img

1102

Emil ocima koluta, zavodi mamu svoju user posted image , pa me onda nogicama udara tako sto ih dize i odguruje se od mene. A nekad kad je tuzan jer siku nije dobio na vrijeme, tuzno me gleda i kao mrmlja sebi u bradu i jede i dalje, ako mu pocnem tepati raspalce se, neka ga tuga uhvati, kao da mi govori "gdje si ti do sad".

EMIL,7.9.2008.

clock-img

21.12.2008, 23:09

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

Juni i Shee, izljubite te macice svojeuser posted image user posted image Ma ko' med su sve bebe kad doje.

clock-img

21.12.2008, 23:30

clock-img

juni

pencil-img

1102

Evo macor je primio poljubce, trenutno spava i nista ga probuditi ne moze pa ni poljubac user posted image
Cmok od nas za vas!

EMIL,7.9.2008.

clock-img

21.07.2010, 00:54

clock-img

Anoniman

Steta divna tema a niko na njoj ne pise , pa da je ja malo poguram...
23 ce abd 5 punih mjeseci kako dojim i mogla sam do sad primjetiti kako raste mjenja i nacin dojenja tj rituala, prije dok je bio manji bio je pravo miran, a sad vise ne znam sta da radim sa njim..Kao prvo poceo se ujedati mada nema nijednog zubica al me stisne desnima tako da zaplacem, a njemu to smijesno...Ujutro kad je lijepo naspavan jednu doji a po drugoj udara rukicom ili se drzi za  grudnjak, a nogicama mlatara na sve strane i uvijek trazi da mu jednu nogicu drzim..Sve ga zanima, doji, pa ogleda u tv, doji pa gleda po zidovima,smjesi se mami, grebe me , ceska usi, mazi sam sebe po glavici..
Evo par dana bi htjeo da se okrene i na stomacic pa tako da doji...
Uglavnom uzivamo u nasim trenutcima

clock-img

21.07.2010, 09:04

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

jednu nogu objesi mimo mog krila,a rukom me stipa za .....masakr.nekad se spusti na pod,stoji a ja se sagnem i ona doji.mm je zove telence moje

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

21.07.2010, 15:11

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Kako raste sve je simpatičnije, to je više postao "ritual" s njegovim umiljavanjem...A kada doji, zagrli sike objema rukama ili prstićem pretražuje moje benove...user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 21.7.2010 15:13:18 >

clock-img

23.07.2010, 09:31

clock-img

mala86

pencil-img

2755

nemiran je i kad jede!ceski se po glavi,trlja okice,stavlja prstice u uho,donese mi svoje nogice ispod brade user posted image ,i onda se s njom u ustima smije sta je uradio,razgleda,moramo bas u miru dojit jer mu sve odvlaci paznju!u zadnje vrijeme kad se najede izvadi bradavicu iz usta i cacka je prsticem,pa opet stavlja u usta-ko da je popravlja pa probava jel dobro user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

23.07.2010, 09:48

clock-img

Anoniman

Moj djecak je juce isprobao novu pozu, zao mi sto nije bilo nikoga da to snimi...Dojio je u lezecem polozaju na boku pa se momak posto zvjerka oko okrenuo i na stomak, pa  poce da doji i tako, nakon 5 minuta poceo da drijema. pa se klima glavica naprijed nazad  ko mali pijanica user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 11:41

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Izgleda da je najvise anegdota s muškim bebamauser posted image

I moj je isprobao svakakve poze a jedna je od njih je da doji stojećki dok ja sjedimuser posted image

clock-img

23.07.2010, 13:36

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

nesmijem ni pricati kakve su sve poze nekad mi bude toliko sipaticno a nekad me pravo iznmori jos on masAllah tezak 20kg treba ga drzat u rukama sa svim tim uvijanjima previjanima i ostalouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

31.07.2010, 23:43

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Odlicna tema, bas me je oraspolozila user posted image .

Mi dojimo vec dvanasesti mjesec i vec neko vrijeme uzivamo u akrobacijama. Posebno blesavo izgleda kad doji na stomaku, a slabo sta guta jer mu mlijeko suri iz usta na sve strane), dojio je i sjedeci i stojeci pa kad nas neko gleda padaju od smjeha. 
Ima i dva mjeseca kako me kompromituje u javnosti pa pokusava sam izvaditi svoju siku user posted image .

Kod popodnevnog uspavljivanja legnemo zajedno i onda me on dok doji zagrli i rukama i nogama, pauk moj mali, a prije nego utone u san, ispusti siku i dirka je prsticem dok ne zaspe. Kad je raspolozen lupka dlanom siku koju doji.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

Zadnji članci

article-img