Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Cestitke i od mene Puno zdravlja, srece, smjeha i naravski para, vasim malim i velikim clanovima
I ja se pridružujem čestitkama,
IZVORNA PORUKA: dina RR CESTITAMMMM!!!! nek je sa srecom.... da ti je ziva i zdrava dugo godina... sve najljepse vam zelim pozz i cmoka za curicu a i hrabru mamu
Cestitam od srca i zelim maloj curici dobrodoslicu na ovaj svijet! _____________________________Adin 12.01.2007.
Cestitke sretnim roditeljima,a bebici dug i sretan zivot
Cestitke roditeljima a bebari dug i sretan zivot .
Od srca iskrene cestitke
iskrene cestitke i od mene
ćestitam _____________________________Irhana 28.11.1999. Mirza 26.04.2008.
i od mene cestitke, zelim vam sve najljepse
Čestitke od srca! I od mene
Cestitke, cestitke, sve najbolje vam zelimo :-))) i jako mi je drago da su toliko pogrijesili u procjeni, ne pitaj me zasto :-)) Sad se samo fino oporavite obje!!! (Zasto li mi se place kad god procitam ovakve fine vijesti, hehe?)
Cestitke i od mene!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
dobrodošlica malenoj princezi čestitke sretnim roditeljima da vam Bog podari sve najbolje u životu sretno _____________________________strpljen - spasen
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja