cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: "Slike beba sa ultrazvuka"....

clock-img

29.12.2012, 22:38

clock-img

Dalia_88

pencil-img

238

Danas nadjem ovu sliku i kontam da otvorim ovakvu temu kad ono vec ima tema.
Nema sta nema na RR user posted image
Evo i moje djevojcice cini mi se u 23. sedmici a sad smo 37 punih. Ovo nam je najljepsa slika do sad.

user posted image

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

clock-img

29.12.2012, 22:45

clock-img

lely

pencil-img

1265

Preslako Dalia,kako me raznježe ovakve stvari predivo.
Ja sam obećala svojim momcima da ćemo ići na 4D,jer i oni žele da vide bebu, jedva čekam da im udovoljim user posted image

< Poruku je uredio lely -- 29.12.2012 22:46:10 >

clock-img

30.12.2012, 01:29

clock-img

Dalia_88

pencil-img

238

I meni je extra na 4D kao da uzivo bebu gledas. Poslije ovog UZ nisam radila vise do 34 sedmice. Ja mislila e sad cu da vidim bebu ono extra i kako izgleda, na koga lici e sipak nista se ne vidi user posted image
Kad naraste velika zauzme cijeli stomak, ma jedva Dr. izmjerila sto treba a ja nista nisam skontala gdje je sta. Onda mi bilo zao sto prije nisam isla na UZ iako je Dr. rekla da nema potrebe jer je sve ok ali eto jos malo pa cu je gledat svaki dan.

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

clock-img

30.12.2012, 18:08

clock-img

lala0606

pencil-img

289

danas sam sasvim slucajno bila kod ginica, neplanski .... ne kod svog da naglasim.... ovaj kaye da ipak misli da je djecak.... sad nista ne ynam i nama ona slika lici na princezicu... sad smo opet u dilemiuser posted image

clock-img

29.03.2013, 12:27

clock-img

cipi

pencil-img

57

evo moje bebice negdje u 4. mjesecu cini mi se, sve poslije toga je bilo lijepo vidjeti na monitoru, a kad dobijemo sliku nista ne mozemo prepoznatuser posted image

user posted image

Zadnji članci

article-img