Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
super tema o cvijecu obozavam cvijece al pojedine vrste ja svoje maze sa umucenim jajetom i u to stavis jednu kafenu kasicicu secer ai malo vode uzmes krpicu i mazes listove em se sjaji em dugo nema prasine na njemu super izgleda
09.10.2009, 17:09
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: danim
super tema o cvijecu obozavam cvijece al pojedine vrste ja svoje maze sa umucenim jajetom i u to stavis jednu kafenu kasicicu secer ai malo vode uzmes krpicu i mazes listove em se sjaji em dugo nema prasine na njemu super izgleda
probat ću, ja sam svoje tuširala dok je bilo manje-sad nema šanse
09.10.2009, 17:14
danim
27
i ja sam svoje tusirala al sad ga vise nemogu iznositi tesko mi a i visoko pa se ljulja hoce da se prevali al ovosa jajetom je super super funka
09.10.2009, 17:17
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: danim
i ja sam svoje tusirala al sad ga vise nemogu iznositi tesko mi a i visoko pa se ljulja hoce da se prevali al ovosa jajetom je super super funka
kad sam ga zadnji put "pokušala" tuširati-mogla sam nervni slom dobiti-ni tamo ni ovamo, ono glomazno pa još i teže zato što je mokro-rekla sam: nikad više
09.10.2009, 17:18
sarayka
832
Ja imam samo drvo života koje je ogromno i super napreduje...tuširam ga i zaljevam običnom vodom nista vise!!
03.01.2010, 12:49
fatimica09
1435
Ja sam prije pola godine dobila od mame neku vrstu australijskog fikusa, ma krasna biljcica bila pravo drvo, sa krosnjicom, a iz grncica rastu mali listovi isti kao kod onog standardnog fikusa....eh...ja ga stavila u trpezariju, malo mracno....krovni prozori....i jesenas...samo pocese listovi opadati...meni sega, pa nije to kesten...ma obisla sve cvjecare na koje sam naisla, kazu one tete da ga ostavim do proljeca kao mozda prolista joj meni bas zao...trazila po netu ali nisam bas nesto nasla....a bas volim cvijece i svo mi uspijeva ali ovo ako neko zna kako da mu dohakam pa da prolista opet....ili mozda glupson ipak ceka proljece...ja cudne biljcice.....
18.01.2010, 00:27
nikita
1945
Zna li netko kako se zovu ova dva cvijeta ?
18.01.2010, 08:52
acudesa
7725
Ja mislim da je gornja slika Bromelia, a donju
< Poruku je uredio acudesa -- 18.1.2010 9:00:33 >
18.01.2010, 09:10
acudesa
7725
Ovo je slična, AHMEJA, meni uginula, a baš mi je bila draga i neobična
18.01.2010, 09:16
Dida79
3252
Nikita ni ja nisam bas sigurna ali me listovi podsjecaju kao na drvo limuna Mracna ti ova slika
18.01.2010, 09:21
acudesa
7725
A, može biti i kivi ...al, znala bi Hercegovka da je jedno od ovo dvoje
18.01.2010, 09:21
Skvo RR
4542
Mene ovaj drugi cvijet podsjeca na sefleru! Ali stvarno je malo mutna slika.
18.01.2010, 09:26
acudesa
7725
Evo šeflera (jedna od)...liči, al ne bih rekla da je ta, ne znam
18.01.2010, 09:27
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: acudesa
Ma imam ovako nesto slicno ja ga zovem drvo limuna
18.01.2010, 09:31
Skvo RR
4542
Evo šeflera (jedna od)...liči, al ne bih rekla da je ta, ne znam
Pa gdje ti nadje ovako bogatu sefleru?.... Ja imam u kancelariji i malo mi je fucnuta i podsjeca me na nikitin broj 2.
18.01.2010, 09:35
acudesa
7725
Da te ne lažem, nije moja ..od Gugle je Da, nije ono neki fikus, ima drvenasto stablo, ja bih rekla...joj, što me zadevera Nikita, koje li je?
18.01.2010, 09:41
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Dida79
Ma imam ovako nesto slicno ja ga zovem drvo limuna
Pa, ima li limuna? Bar za limunade
18.01.2010, 10:15
Dida79
3252
Ima limuna jedino kad mu ja okacim iz prodavnice
18.01.2010, 10:20
Hanady RR
18727
Evo limuna i ima i za limunade na sred sedrenika u sarajevu...i garant može limunada baš je sočan...probala
18.01.2010, 11:00
fatimica09
1435
ja se toliko obradovah kad vidjeh da je neko cacakao i po ovoj temi , ali za onu moju biljcicu niko nista , ona jadna jos ceka proljece izgleda NIKITA ja mislim da je ona prva cvjeckica neka vrsta ahmeje, kao sto ACUDESA rece....ja imam obje i onu sa debljim tamnijim listovima i ovu kao tvoja....tanji zeleni listovi.....ona se zaljeva samo jednom u 7 dana i to po mala soljica vode u sam cvijet inace struhne....znaci u zemlju niposto vode HANADY mashAllah bas ti je divan limun...jel stvarno na Sedreniku....divan je
18.01.2010, 11:01
acudesa
7725
jako sam iznenađena....fakat liči na onu Nikitinu biljku
18.01.2010, 11:02
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: fatimica09
.ona se zaljeva samo jednom u 7 dana i to po mala soljica vode u sam cvijet inace struhne....znaci u zemlju niposto vode
a, zato je moj struhnuo
18.01.2010, 11:04
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: fatimica09
Ja sam prije pola godine dobila od mame neku vrstu australijskog fikusa, ma krasna biljcica bila pravo drvo, sa krosnjicom, a iz grncica rastu mali listovi isti kao kod onog standardnog fikusa....eh...ja ga stavila u trpezariju, malo mracno....krovni prozori....i jesenas...samo pocese listovi opadati...meni sega, pa nije to kesten...ma obisla sve cvjecare na koje sam naisla, kazu one tete da ga ostavim do proljeca kao mozda prolista joj meni bas zao...trazila po netu ali nisam bas nesto nasla....a bas volim cvijece i svo mi uspijeva ali ovo ako neko zna kako da mu dohakam pa da prolista opet....ili mozda glupson ipak ceka proljece...ja cudne biljcice.....
čitala sam, ali nisam znala, ali čini mi se da sam sad negdje nešto slično vidjela, na ovoj stranici što sam je dala..ček, malo
18.01.2010, 11:05
fatimica09
1435
steta ...ali prelijepi su i inace dugo traju.....nisu ni skupi, oko 20 km u cvjecarama, prosjecne, one osrednje saksije....i brzo se razmnozavaju ....iznikne, slican struk pored, prave lukovice i onda samo odvojis, presadis, i za nekih 4-5 mjeseci i taj novi ima cvijet i meni su bas lijepi i neobicni