Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje, ja sam privatno i poslom obisla jako puno...ali eto sad na prvu za moju dusu...rekla bi dvije sedmice lunjati po gradovima na Azurnoj obali....:)...e.... to bi bio odmor.
12.09.2008, 07:52
mamy Sabina
1553
Imama ja puno želja i destinacija koje bih voljela obici,al ona najveća je tura po Turskoj(ono što nisam vidjela -Kapadokia) ,onda malo do Jordana.Druga moja želja je Afrika i to sjever Afrike,Maroko.
12.09.2008, 19:48
Aquarius
509
Što se tiče Evrope: 1. Istanbul, 2. Grčka, nije bitno gdje, 3. Amsterdam, 4. London, 5. Dablin i Irska inače.
A najveća mi je želja obići Egipat.
12.09.2008, 19:54
kana
457
Kuba i Pariz
12.10.2008, 20:27
Lorna
236
Od evropskih gradova zeljela bih posjetiti Prag i bilo koji grad u Irskoj. Od ostalih destinacija, zelim da proputujem Aljaskom i vec imamo planove za takvo jedno putovanje, ali cekamo dok Lorna bude malo starija. Iskreno se nadam da cemo i tu recku udariti!
Meka i Medina, a onda bi poslije dobro došlo i sve ostalo
16.10.2008, 11:43
orhideja
58
Australija to mi je neostvareni san.
16.10.2008, 13:33
Anoniman
prvi na listi mi je dubai. onda marakeš, da malo prošvrljam po onim pijacama začina....mh. a potom slijedi poduža lista.
16.10.2008, 13:40
travnicanka
450
Zelja mi je otici u decembru na Tajland,kad je ovdje minus i snijeg do koljena.....mada lazem u göteborgu gotovo da ni nema snijega blizu je more pa se brzo topi!!!!
16.10.2008, 13:46
enna
697
Zelja mi je otici u Dubai i Palma di Majorku ova druga bi se mogla ostvariti uskoro a za Dubai jos nista na vidiku hehe
16.10.2008, 19:34
mamy Sabina
1553
Zaboravih Prag! To mi je davna želja,otići u Prag!
16.10.2008, 19:44
beni29
219
Zeljala bih posletiti Meksiko i Mauricijus............Mislim da ce Meksiko biti sljedece godine kada se moj covo vrati a za Muricijus cemo malo sacekati mozda to ostavimo za stare dane.
16.10.2008, 19:46
beni29
219
Draga mamyca...
Pariz je predivan danju nocu i ako ti se pruzi prilika obavezno posjeti taj preljepi grad svjetlosti.....i naravno ne zaboravi Disneyland
16.10.2008, 19:53
camm
1266
ma voljela bih sve destinacije obici
new york- jedna od mojih zelja
16.10.2008, 19:53
nexie
50
Neostvarena želja mi je posjetiti Egipat i Pammukale u Turskoj- nešto najljepše u životu što sam vidjela, al samo na slikama . Trebali smo ići MM i ja na bračno u Egipat, ali najljepši "PLUSIĆ" u životu nam je poremetio planove
16.10.2008, 20:06
mamy Sabina
1553
Pamukale viđene,slike ne mogu dočarati njihovu stvarnu ljepotu! Moja cura i ja smo se čak i okupale u kaskadama u koje je dozvoljen ulazak turistima!
16.10.2008, 20:13
nexie
50
Ne mogu ni zamisliti kako vam je bilo.... aBd, kad se moj pačić rodi i bude dovoljno jak i vejiki za putovati, odosmo se i mi brčkati u kaskadama....
21.08.2011, 11:14
balasgirl
972
Stonehenge Moskva Reykjavik Kaspijsko jezero Gibraltar
21.08.2011, 11:21
Ilhana RR
6113
Uh joj... ja bi voljela vidjeti sve...
Las Vegas (to nas muntaju trenutno prijatelji da idemo pred novu godinu) New York (i ako nisam ljubitelj amerikanaca) San Francissco Texas Florida (ako Bog da plan nam je sledece godine) Moldive (A tu nas jedni drugi prijatelji muntaju da idemo haha) Bangkok
Sada ovo malo blize:
Berlin Bec i Pattenbach Prag Budimpesta Pariz Zeneva Amsterdam London
Al kao sto vec navedoh gore, voljela bih vidjeti sve... a ja i muz imamo u planu da svake godine naprvimo bar 4 weekend putovanja, sami ja i on po Evropi jer ima skoro dzabe karte avionske trenutno preko www.wizzair.com ... za budimpestu cak za 10 eura povratna hihihih
21.08.2011, 11:29
balasgirl
972
Ilhana blago tebi kad imaš takvog mužeka . Ma i ja bih voljela zaviriti u svaki buđak kugle zemaljske, al ... ne mere Ovo sam nabrojala po Evropi što bih ono kao prvo posjetila, a ostalo,,, ih. Ja sam inače studirala i geografiju pa sam taj tip za landaranja
21.08.2011, 11:32
Anoniman
Uh svugdje bi moje none , Mexico , Kuba,Kinu, Japan, Maroko,Jordan, Indija , Novi Zeland,Australiju...Ovdje u Evropi Grcka i jos koji put Italiju da vidim , Jedina zemlja koju bi zaobisla je Holandija nije mi se uopste svidjeo Amsterdam
21.08.2011, 11:39
hatepsut
1241
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Las Vegas (to nas muntaju trenutno prijatelji da idemo pred novu godinu) New York (i ako nisam ljubitelj amerikanaca) San Francissco Texas Florida (ako Bog da plan nam je sledece godine) Moldive (A tu nas jedni drugi prijatelji muntaju da idemo haha) Bangkok
Sada ovo malo blize:
Al kao sto vec navedoh gore, voljela bih vidjeti sve... a ja i muz imamo u planu da svake godine naprvimo bar 4 weekend putovanja, sami ja i on po Evropi jer ima skoro dzabe karte avionske trenutno preko www.wizzair.com ... za budimpestu cak za 10 eura povratna hihihih
Ja sam Parizom razocarana,mozda sam ja ocekivala previse...sta znam.Do duse neka mjesta su me odusevila,ali onako u globalu sam ocekivala vise !
Amsterdam je prica za sebe,divan grad,divni ljudi,kultura sve je nekako sredjeno (ja odusevljena)!
E meni je Venecija destinacija koje bi rado posjetila ,to mi je za sad No.1
21.08.2011, 11:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Sada ovo malo blize:
Prag obavezno posjetiti, predivan grad i osjetiti karlove vary to je nedaleko od Praga, termalne vode ima dosta toga za obici... Berlin takodje prelijep grad
21.08.2011, 12:31
koka i po
7309
ja bih malo kod nase jasmin u goste (Medina)
21.08.2011, 16:27
veeseelaa
20552
Ja sam Parizom razocarana,mozda sam ja ocekivala previse...sta znam
i ja sam čula od raje da nije neka pljačka, da je strašno prljavo