IZVORNA PORUKA: Maida*
Ja hvala Bogu nemam problema, mm hoce mi pomoc sve gdje god treba. Ali moram vam ovo reci
Setamo mi neki dan po carsiji, i on vozi kolica, kad ide jedan njegov poznanik, kaze njemu:" Hajde bolan sto sudje peres, sto rucak pravis,...ali tamo te niko ne vidi...ali sto 'vako da te sav svijet vidi."
Eto da znate, ako vam mm gura kolica sa SVOJIM djetetom, moze ispast veliki papucar.
Meni je to bas bilo bzze, rekla sam mu samo pa svoju djecu vozi!!!
Meni je skroz cudno da u danasnjem vaktu naidjem na ovakvo razmisljanje.Ljudi moji,da operes vlastito dijete,da ga nahranis,da ga vozas u kolicima,nosis u korpi,nosiljci i sl...a musko si,tj,otac...bivas papucar...NO COMMENT!
Znam da je u onaj vakat bilo sramota(sto je jaaaaaako tuzno) da otac i uzme vlastito dijete u narucje,ali danas...
Sasvim je pozeljno da muskarac bude aktivan u svojoj porodici,cak sta vise,imaju predaje da je najbolji medju ljudima onaj koji je najbolji prema svojoj zeni i porodici,dakle,aktivno ucestvuje u svemu sto se tice porodice,i ko god razmislja drugacije,nezreo je covjek koji ne zna da je dobro odgojena i uredjena porodica temelj zdravog drustva.