Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nama je pedijatar rekao da čistimo štapićem umočenim u rastvor sol + voda. Nakon desetak dana je spalo. Samo je kod S. bio žute boje.
05.05.2013, 23:15
Mya_81 RR
5531
Kod nas nije ovako ispupceno, vise je kao da fali nesto tu, tako da nemam sta ni skidati. Ako nista drugo, bar sam saznala nesto novo i da stvarno nije tako strasno kako se na početku činilo. Mirna sam!
06.11.2013, 17:50
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Hvala Majo na otvaranju teme. Da nisam procitala sve ovo dobila bih nervni slom do sutra
ja guglam promjene na jeziku i naravno izbaci mi RR u rezultatima ovako identicno A. jezik trenutno izgleda...nana se jadnica traumirala kad je vidjela, zove me jutros dobro da nije nista opasno...bas ruzno izgleda
06.11.2013, 18:30
sretna_mama
437
Edvinu ovo nekad bude ovako..i imam osjećaj da tad malo slabije jede..Pitala sam jednu pedijatricu, kaže da je to ok..i nije niš..