cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Da li vam je ostalo "ah" na nečemu?

clock-img

11.11.2008, 11:50

clock-img

mynxlee

pencil-img

1186

ja sam ostala zeljna jedino sna.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

clock-img

12.11.2008, 14:54

clock-img

mynxlee

pencil-img

1186

i sexa...

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

clock-img

12.11.2008, 17:25

clock-img

camm

pencil-img

1266

ja nisam ni ceg a i cjelu trudnocu
nisam imala neki ah do mozda zadnjih 7 dana
jela mi se pita maslenica u 12 sati
tako da je muz otiso do pekare AS i donio mi
cini mi se da je nisam pojela da bi mi nesto bilo.

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

clock-img

12.11.2008, 17:53

clock-img

treselle

pencil-img

81

ja u trudnoci nisam imala nikakvih posebnih zelja, super sam se osjecala do zadnjeg dana. Iako nisam davno rodila, ne bih se bunila da sad opet ostanem trudna user posted image   user posted image   user posted image , ali to ce ipak malo pricekati

Mein Sonnenschein

clock-img

12.11.2008, 17:54

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Meni je ostao 'ah' samo na želji da se istresem na pojedine ljude pod izgovorom trudnoće. Drugi put ću znati bolje iskoristiti to stanje aBduser posted image user posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

15.12.2008, 15:25

clock-img

Anoniman

ja sam rođena sa mladežom na lijevom koljenu, pa tako mi govore da je mama poželila suho meso i dotakla se, mada ja u to ne vjerujem to je genetski faktor jer mi većina osoba s tatine strane ima taj mladež samo na drugim mjestima.

clock-img

15.12.2008, 15:27

clock-img

Anoniman

i sexa...

ne znam kako će se kod tebe onda oslikat mladež , u obliku čega...user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 15:32

clock-img

Anoniman

Meni je lubenica, u obadvije trudnoce. Sad pred porod, kad sam bila u bolnici, imala ujutro zakazan carski. Kad su mi rekli da do 6 navece samo smijem jest e tad sam svega pozelila, i na kraju kad su me pitali sta ces, ma reko samo lubenice. Najela se lubenice i sva sretna....

clock-img

17.12.2008, 22:14

clock-img

mynxlee

pencil-img

1186

IZVORNA PORUKA: Breskva

i sexa...

ne znam kako će se kod tebe onda oslikat mladež , u obliku čega...user posted image user posted image user posted image

ako Bog da, vidjecu sutra user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 17.11.2010 23:32:08 >

clock-img

25.09.2013, 23:33

clock-img

Tackica.

pencil-img

18

Ja sam se rodila sa ogromnim zrnom kafe na straznjici. Mama mi kaze da joj se u trudnoci nenormalno jela kafa, tacnije zrnad kafe al joj nisu dal zbog pritska il cega vec. Sreca pa mi je oko sedme godine nestao isti :),, Imam cak i slike, original zrno kafe...

clock-img

25.09.2013, 23:41

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Bas me tema podsjeti na nesto.
Moja sestra na nozi, na listu, ima izgled kriske lubenice. I ja sam odrasla uz pricu kako je mama ostala zeljna lubenice dok je bila trudna. Stvarno vec jako dugo nisam uopce o tome ni mislila. Bas cu mamu pitati je li to neka ubleha ili jos uvijek vjeruje u to user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.09.2013, 23:54

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

ja sve kontam sta i ako ostane,necu umrijeti,bice dr put,ako nema bas tad,mada mi je za sada svejedno,mogu sve.,

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

Zadnji članci

article-img