cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vrijeme je za bebe

clock-img

13.08.2008, 15:31

clock-img

amlatifa

pencil-img

99

Gledala sam emisuju par puta lijepa zamisao ali sama realizacijauser posted image user posted image user posted image user posted image  katastrofa. Moje lično mišljenje je bilo da će to biti neka super emisija za mlade mame i tate a ne ono što prikaziju. Baš smiješno i žalosno ja se nikada nebi prijavila na takvu emisiju.  PUNO VAS POZDRAVLJAM

clock-img

13.08.2008, 15:35

clock-img

stella

pencil-img

1360

Divim se svima koji su se mogli prijaviti na onu glupost od emisije.Bas kao sto rekoste,ja sva hepi cekam emisiju, kad ono nigdje veze sa bebom.Malo plakala presvukose je i to je to.A oni svi ovamo pjevaju,nana samo usta otvara.user posted image
KATASTROFA.
Nebih se nikada prijavila.
Gledala sam na Zone Reality emisije o razvoju bebe po sedmicama(koja me ponukala da prestanem pusiti one dvije, tri cigarete dnevno,jer su se tada mojoj dusici razvijala pluca) i ove o trudnoci i porodu i stvarno su extra bile.

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

13.08.2008, 16:36

clock-img

Anoniman

meni je najkomičnija bila scena kad svekrva odlazi iz kuće, a ne zna da su u drugoj sobi počeli snimati i dovikuje snahi: "Almaaa, pazi šta pričaaaš!" i to nekim zastrašujućim tonom.user posted image
Ili jedna svekrva, maltene plače, eto oni nek odluče, al ja bih da se zove omer, opet kako se oni dogovore, al meni je jedina želja da bude omer!user posted image

clock-img

13.08.2008, 16:40

clock-img

Anoniman

Onda ulaze svekrvi u sobu, a u sobi havarija, isto da je granata zdrmala, a ona kaže čekajte, čekajte da malo pospremim, uh sramote, kako sam jutros ostavila nisam imala vremena(a vidi se da u sobi ništa nije pipnuto bar mjesec dana!) i onako ko s poslom uze neko ćebe i lagano prebaci preko sećije, na kojoj je čitav ormar izvaljene odjeće, i samo se uvali na to i kaže: Eh. hajd sad snimajte!
Heeeeeeeyuser posted image mogla je bar za tv poradit...pesin!user posted image

clock-img

13.08.2008, 16:43

clock-img

Anoniman

I na kraju happy end svake emisije...
Kad sve zamuckujući čitaju ono dirljivo pampers pismo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 16:52

clock-img

nely

pencil-img

211

emisije mozete naci na netu,sve epizode,ja sam ih pogledala ali isto tako nisam nesto posebno odusevljenja.
ovdje ima isto ta emisija ali nekako skroz drugacije,neidu  u pojedinosti kao kod nas...

...edvin...15/6/o8

clock-img

13.08.2008, 17:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nely

emisije mozete naci na netu,sve epizode..

koja stranica?? user posted image

clock-img

13.08.2008, 17:17

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

joj, jutros ja srela tu aliju alisu lika u domu zdravlja, luda isto ko i na tv, znate onui scenu kad kaže svekrvi da joj donese vode, ona čita knjgu , a muž popunjava kladionicu, e takva je i danas bila, tersa nekom čiki što je s njom bio, mislim da joj je to tata,

clock-img

13.08.2008, 18:23

clock-img

nely

pencil-img

211

http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp?wbf_id=141&parentID=2&section=tve
Za one koje nisu pogledale evo nekoliko epizoda..mada ih je bilo vise,kada sam ja gledala.

...edvin...15/6/o8

clock-img

13.08.2008, 19:58

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Shee

meni je najkomičnija bila scena kad svekrva odlazi iz kuće, a ne zna da su u drugoj sobi počeli snimati i dovikuje snahi: "Almaaa, pazi šta pričaaaš!" i to nekim zastrašujućim tonom.user posted image
Ili jedna svekrva, maltene plače, eto oni nek odluče, al ja bih da se zove omer, opet kako se oni dogovore, al meni je jedina želja da bude omer!user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 20:07

clock-img

nely

pencil-img

211

e bas sam te epizode voljela da gledam ,ali ih nemauser posted image bas komicno..i mislim da naziv emisije je totalni promasaj,vise pricaju o svim dr stvarima nego o samim bebama.

...edvin...15/6/o8

clock-img

13.08.2008, 20:14

clock-img

senchy78

pencil-img

39

čao evo da se i ja ukljućim nisam baš u toku

clock-img

13.08.2008, 20:17

clock-img

senchy78

pencil-img

39

šta vi radite jel vama vruče

[/quote]

user posted image user posted image user posted image
[/quote]

clock-img

13.08.2008, 20:18

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Jest,haj na hanume.

Hamza 11.3.2008.

clock-img

13.08.2008, 20:22

clock-img

senchy78

pencil-img

39

evo gdje si ti

clock-img

13.08.2008, 20:24

clock-img

senchy78

pencil-img

39

šta ima kod tebe ima li vručine
[/quote]

clock-img

13.08.2008, 20:27

clock-img

senchy78

pencil-img

39

nema naših hanumica valjda negdje hladuju nisam bila nekolko dana tu i odma nisi u toku

clock-img

13.08.2008, 20:29

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Ja reko da ne bih zauzimali ovu temu.user posted image Pa da predjemo na hanume,ali mali me trazi,hoce da doji,pa ce doci na rr za nekih pola satauser posted image ,pa se tipkamo kasnije.

Hamza 11.3.2008.

clock-img

13.08.2008, 20:40

clock-img

dacy

pencil-img

360

nikada se ne bih prijavila, a ova nasa dva programa ni ne gledam jer su mi prestrasna, ni jednu emisliju ne znaju obraditi profesionalno. Jednom sam samo gledala ovu emisliju i nikad vise

clock-img

13.08.2008, 22:34

clock-img

almai

pencil-img

795

I ja sam samo 2-3puta pogledala tu emisiju i vise NE.
Neznam samo gdje nadu one nene i dede,pa jadna snaha i nedode do rijeci,a tek beba se i ne pokaze.Po mom misljenju je samo to pouna programa i dobra reklama PEMPAS-ovih proizvoda.

moja su djeca zlatna...
kad spavaju:))

clock-img

13.08.2008, 22:51

clock-img

kana

pencil-img

457

ocajno ,bas prikazuje kakav je zivot u BiH,zalosno....najgore je sto je sve ono istina,u Varesu ljudi stvarno onako zive....a jadna mama govori:..oticu joj za 3 dana i ...onda cu joj opet tic ..i otic..huhhh taj napolitanka(njen muz) je kraljuser posted image

"ako ne znaš voliti sebe,nećeš znati voljeti ni druge.."
TARIK 03.03.2008. mamina ribica:)

clock-img

13.08.2008, 23:21

clock-img

ja

pencil-img

158

IZVORNA PORUKA: mishka

Ali  najsmjesnija mi je bila emisija kad je bio onaj mladi par-on sa sela-ona iz grada,pa kad je on pricao da je imao 5 cura prije nje,a kad je ona dosla sve to "batalio"...I sad prica on  kako ima svoju firmu i da ta firma broji 4 zaposlena:on,njegov brat,babo i "inzinjer- onaj so ga mora imat po zakonu"...user posted image user posted image user posted image

inace nisam gledala ali slucajno sam ovu pogledala jer nije nista drugo bilo....user posted image bez komentara

emman 17.5.2007

clock-img

15.08.2008, 20:17

clock-img

Anoniman

ne moze da mi play-a user posted image ... jedostavno link nece da otvori user posted image

clock-img

15.08.2008, 22:00

clock-img

nikka

pencil-img

589

Evo i ja sam pogledala,po meni tu ništa nije bilo očajno niti žalosno niti smiješno.
Prikazana je jedna normalna obitelj koja očekuje bebu,koliko sam ja vidjela svi su srećni i zadovoljni nitko se nežali ninašto,iako ih je čini mi se četiri generacije pod jednim krovom,od stare bake do bebe.
Svi su sretni i uživaju u životu,a znate zašto jer nisu vidjeli ništa bolje i netreba im, oni žive tu gdje jesu,mladoj mami je svejedno što pored peći na podu presvlači svoju bebu,nezna ona za komodu za presvlačenje i netreba joj,ona je sretna što će njena curica porasti i igraće se snjom i šetati po selu,a da li će šetati bosa ili u cicibankama i to ju nebrine,ali sam sigurna da će se dobro pobrinuti za svoju kćerkicu i odgojiti ju u ljubavi.

clock-img

17.08.2008, 15:39

clock-img

neki

pencil-img

3476

Joj nikka bas si me obradovala ovim divnim i dirljivim tekstom...Nemam rijeci,velika pusa za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img