da podijelim i ja svoje iskustvo, mi smo prije dva mjeseca kad je onaj vulkan sve poremetio letili vanrednim letom Sarajevo - kopenhagen, stim da mi nisu rekli da ce prvo u stockholm, tako da smo umjesto ocekivanih 2 sata u avionu proveli cak 5, ipak nije vjecnost, izgura se:) ja sam nosila malu torbu u kojoj su bile njegove pelene maramice rezervna odjeca2 mala paokvanja cokoladnog mlijeka, sendvic, vocnu kasicu hipovu u teglici, plasticnu kasikicu, flasu obicne vode, i 2 pakovanja smokija - sve je pojeo i popio. Posto on nikad nije ni imao mira, ocekivala sam haos, par novih slikovnica ga je interesovalo ukupno 20 minuta, gledanje kroz prozor ni minut, ali je zato spustao roletnu na prozoru i onaj stolic ispred sjedista - to mu je glavna zabava bila, osim mog pjevanja i glupiranja. Hodali smo po avionu, penjao se po sjedistima, stjuardese su bile bas OK, nas niko nista nije ni pitao sta nosimo i sl, bas nista. Najgori dio je bio kada je vezan za mene - 2 uzlijetanja i 2 slijetanja, plus oluja iznad stockholma, i kruzenje iznad kopenhagena 20 minuta. Spavao je dio oluje i dok smo cekali u stockholmu u avionu da nas puste da poletimo. Uglavnom, ako su djeca nemirna, pripremite se da cete hodati, da necete moci jesti hehe da ce galamiti i da nece svima biti pravo, ali mene je najvise tjesilo sto svemu dodje kraj pa i tome. I nije nikako reagovao na uzlijetanje i slijetanje u vezi pritiska, uzivao je u inerciji i brzini hehe. Ja nisam nosila sjedalicu - cekala me ovdje, niti kolica - ne koristimo ih jos od prije rodjendana, tako da vam ne znam puno reci osim da za ove male nestaske pripremite dosta sadrzaja koji bi ih mogli zanimati kao i dosta strpljenja i osmjeha. Sretno svima koji lete:)