Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Uh kud prije ne pogledah ovu temu, i meni je dolazila sestra Berisalić, bože sačuvaj. Tako da ko je sa područja općine novo sarajevo, ako im se ova kamikaza ukaže na vratima, slobodno je odmah izbacite iz kuće, nikakve koristi od nje, samo će vas iznervirati. Priča kao navijena da izbifla svoje, mene zbog navodne žutice bebe , tri dana poslijeporda posalala u bolnicu, sreća njena dijagnoza nije bila tačana, a i na ebbi se vidjelo da nije žuta. ojavila se dva puta i nikad više, hvala bogu, a ništa nije uradila
Jednostavno ne mogu a da ne dam svoj komentar s obzirom da imam slično ako ne i gore iskustvo sa ovom patronažnom Berisalić , naime uletla je kao tajfun izbiflala da je beba žuta poslala nas hitno pedijatru, muž je morao sam ići jer je mene bolila rana a ja sam ostala kući plačući jer je beba imala samo tri dana, ispostavilo se da ipak nema žuticu i zaboravih rekla mi je još da nemam mlijeke i da češće dojim što bi mene ubilo u pojam da noć prije nismo privatno doveli babicu divnu iskusnu u penziji je koja mi je rekla baš suprotno i čak probala na obje bradavice otvoriti mlaz što je i uspjela, tako da kada vidite ovu Berisalić na vratima ne otvarajte ili recite da je greška uštedit će te živaca i suza. zaboravih ja sam na Grbavici pa ako ste na ovom reonu možete je očekivati
Isi slucaj je i sa mnom. Boze sacuvaj zene....al eto meni je pogodila dijgnozu pa mi je dijete bilo 2 dana u bolnici zbog zutice. Da mi nije drugo dijete i da nisan koliko toliko iskusna, ne znam cemu bi mi ona posluzila...osim sto je reklamirala Hipp proizvode. I da ja sam na A.polju...dakle Berisalicke svugdje ima
24.02.2010, 17:07
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: aamra
IZVORNA PORUKA: maaaja
IZVORNA PORUKA: škorpija
Uh kud prije ne pogledah ovu temu, i meni je dolazila sestra Berisalić, bože sačuvaj. Tako da ko je sa područja općine novo sarajevo, ako im se ova kamikaza ukaže na vratima, slobodno je odmah izbacite iz kuće, nikakve koristi od nje, samo će vas iznervirati. Priča kao navijena da izbifla svoje, mene zbog navodne žutice bebe , tri dana poslijeporda posalala u bolnicu, sreća njena dijagnoza nije bila tačana, a i na ebbi se vidjelo da nije žuta. ojavila se dva puta i nikad više, hvala bogu, a ništa nije uradila
Jednostavno ne mogu a da ne dam svoj komentar s obzirom da imam slično ako ne i gore iskustvo sa ovom patronažnom Berisalić , naime uletla je kao tajfun izbiflala da je beba žuta poslala nas hitno pedijatru, muž je morao sam ići jer je mene bolila rana a ja sam ostala kući plačući jer je beba imala samo tri dana, ispostavilo se da ipak nema žuticu i zaboravih rekla mi je još da nemam mlijeke i da češće dojim što bi mene ubilo u pojam da noć prije nismo privatno doveli babicu divnu iskusnu u penziji je koja mi je rekla baš suprotno i čak probala na obje bradavice otvoriti mlaz što je i uspjela, tako da kada vidite ovu Berisalić na vratima ne otvarajte ili recite da je greška uštedit će te živaca i suza. zaboravih ja sam na Grbavici pa ako ste na ovom reonu možete je očekivati
Isi slucaj je i sa mnom. Boze sacuvaj zene....al eto meni je pogodila dijgnozu pa mi je dijete bilo 2 dana u bolnici zbog zutice. Da mi nije drugo dijete i da nisan koliko toliko iskusna, ne znam cemu bi mi ona posluzila...osim sto je reklamirala Hipp proizvode. I da ja sam na A.polju...dakle Berisalicke svugdje ima
kako se zove...ova moja se samo predstavila imenom.....i svaka druga rijec je pedijatrica kaze....mm je zove pedijatrica kaze
24.02.2010, 17:13
teacher75
5394
i mene zanima ime, jer se i moja predstavila imenom, a i ja sam na grbavici. medjutim, ovo moja je dobila upute da me pripazi (stela u pitanju) pa mi je dolazila sigurno 10-ak puta jer je lani otpao pupak tek 21. dan, pa je sve do tad povremeno dolazila. pomogla mi je i oko dojenja i oko rane. al mozda je to ista samo je bila fina jer mi je dosla po preporuci
< Poruku je uredio teacher75 -- 24.2.2010 17:14:09 >
24.02.2010, 17:35
aamra
138
Ja joj ne znam ime,nisam ni sigurna da li ga je i rekla kad se predstavljala...joj zena je kriza.
24.02.2010, 17:59
teacher75
5394
Ja joj ne znam ime,nisam ni sigurna da li ga je i rekla kad se predstavljala...joj zena je kriza.
kako izgleda? ova je porijeklom iz krajine, svijetlu kosu do ramena, normalne gradje i ima oko 50 godina
24.02.2010, 17:59
škorpija
6649
joooj zašto me podsjećate na tu luđakinju , akobogda kad drugo dijete rodim neću joj ni otvorirti vrata ili ću čak nazvati dom zdravlja da je ne šalju. šteta ne znam ni ja kako se zove
24.02.2010, 18:02
teacher75
5394
skorpija, kako izgleda???jel iz tvojih krajeva?
24.02.2010, 18:07
MinaMM
302
meni su dolazile dvije i bile su onako ok. opcina novi grad. prvi put je prva usla i premetala mene i bebu i izasla istom brzinom. druga je dosla drugi i treci put. samo pitala jel sve ok i zapisala u tekicu sve je ok i izasla. od svih savjeta rekla mi je da mu dajem espumisan kapi jer ne steti bubrezima . ali ja sam privatno zvala patronaznu koja me je spasila... i oko rane i oko odjenja i oko svih savjeta za bebu i danas kad je A tri mjeseca ja nju zovnem ako bilo sta nije jasno.
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
24.02.2010, 18:22
škorpija
6649
berisalićka je kratko ošišana i nije iz krajine, naravno
24.02.2010, 18:27
teacher75
5394
berisalićka je kratko ošišana i nije iz krajine, naravno
e nije onda ovo ta. ova moja je meni bila bas fina, valjda zato sto je iz krajine
24.02.2010, 18:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Crvena
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
moja patronazna (Senada) je bila divna i rado je i ja preporucim svima...
I nama je dolazila Senada, divna ženica, e sad ne znam je li to ista Crna na paž kosa, nekih max. 30 god..... A ova Biserka što je spominjete mi je dolazila kad sa S rodila. Užas
24.02.2010, 18:35
nanika
1399
za Senadu . I meni je dolazila sa oboje djece I ona sada ceka svoju bebicu
24.02.2010, 18:46
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: maaaja
jao ludjakinje i kod mene je bila, ja taman podojila dijete i stavila ga da spava a ona ga probudi i poce da prevrce i kad je bljucno kaze nije podrignuo, i onda ga je uzela preko koljena i drmala dok je mm i meni drzala prevdavanje sta i kako a on jadan sve povracao sto je poseo i nije se citav dan smirio. jos ja naglasila da je djetetu 15 dana a ona bifla kako ce vjerovatno dobiti zuticu i sve store po kuci rastvorila, reko nece dobiti kad nije do 10-og dana drugi put ista prica, jednom joj nisam otvorila vrata i ja kontala to je to nece vise, kad jedno jutro legla na zvono, ja ni ne kontajuci da bi mogla biti tada kad je nisam istjerala
24.02.2010, 18:48
škorpija
6649
ona bifla kako ce vjerovatno dobiti zuticu i sve store po kuci rastvorila, reko nece dobiti kad nije do 10-og dana
isto , sve trči po kući viče, mračno,mračno, nema sunca, nema sunca,razmiče zavjese i ajdina pri tom nosa u rukama. majo sjećaš li se ti tačno kako je izlgedala i kako joj ime, ja ne mogu da se sjetim
24.02.2010, 18:57
maja78 RR
4163
ona bifla kako ce vjerovatno dobiti zuticu i sve store po kuci rastvorila, reko nece dobiti kad nije do 10-og dana
isto , sve trči po kući viče, mračno,mračno, nema sunca, nema sunca,razmiče zavjese i ajdina pri tom nosa u rukama. majo sjećaš li se ti tačno kako je izlgedala i kako joj ime, ja ne mogu da se sjetim
moderna starka, vazda trofrtaljne pantole karo, smedja nijansa, smedja kosa sa pramenovima, taman ten, mrsava, naocale neke tanke a sjetit cu se i kako se zove samo mi dajte malo vremena, e da pita me kako se dijete zove i ja rekla kaze ne svidja mi se ja volim kratka :)))))
24.02.2010, 18:58
škorpija
6649
A ova Biserka što je spominjete mi je dolazila kad sa S rodila. Užas
aaa enisa jel se Berisalić zove Biserka, nisma skontala odmah
24.02.2010, 18:59
Emica_sa
1463
A meni je dolazila Afrodita tako se predstavila,i bila je super,bilo joj pravo žao što nema bebe jer je bio u bolnici na intezivnoj,ali meni je pomogla koliko je mogla ,inače sam na pofalićima
24.02.2010, 19:03
maja78 RR
4163
A ova Biserka što je spominjete mi je dolazila kad sa S rodila. Užas
aaa enisa jel se Berisalić zove Biserka, nisma skontala odmah
nije biserka
24.02.2010, 19:11
teacher75
5394
sjetila sam se, ova moja se zvala munira
24.02.2010, 20:03
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: teacher75
sjetila sam se, ova moja se zvala munira
e moguce da je Munira a to sto je hvale, pa dobro nismo svi isti, ja samo znam da nakon njenog dolaska dijete se nije moglo misriti citav dan, samo je povracao i naravno plakao i da joj vise vrata nebi otvorila
24.02.2010, 20:06
maja78 RR
4163
i da ja sam privatno zovnula dva puta Berinu iz Kumrovca sto drzi vjezbe i vise sam nego zadovoljna, htjela me je pregledati (nije bilo potrebe jer sam dugo bila u bolnici), pokazala dojenje i ako sam ga znala, objasnila neke stvari, okupala dijete, mog muza oslobodila straha da ga uzme i nju bi svakome preporucila ko bi uzimao privatno
24.02.2010, 20:08
škorpija
6649
kuku ako je ona iz krajine, odmah ću se roknuti
24.02.2010, 20:13
Sonja
2429
jao citam postove i smijem se sama sebi jer ja nemam pojma kako se zvala patronazna koja je meni dosla samo jednom isto je bila odvratna i nije mi rekla nista pametno ni sto ja nisam znala...samo et ona je uzela krv iz pete da ga ne mosimo zbog tog u dz.. jednom bila i nikad vise..a vala nije ni trebala ..
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
24.02.2010, 20:14
teacher75
5394
mene je bas bila pripazila, cistila nekoliko puta pupak lani jer nikako nije mogao da spadne, meni gledala ranu i dala korisne savjete, rekla je da je iz krajine a udata ovdje. brzo prica al meni je koristilo sve sto je rekla
24.02.2010, 20:31
Mya_81 RR
5531
Meni su dolazile tri različite patronažne sestre od kojih je samo jedna oprala ruke Jedino u prvoj posjeti su mi pokazale kako se tretirala pupak, a ovo ostalo je bilo blago rečeno katastrofa tako da kad sve zbrojim i oduzmem nisam imala nikakve koristi od njihovih posjeta, a moram priznati da zadnji put nisam htjela ni otvoriti vrata, pravila sam se da nas nema kod kuće