Ja sam na opstini Centar i dolazila je patronazna kako su i na vjezbicama rekli, dan nakon izlaska iz bolnice, sedmi dan, 15 dan i eventualno po potrebi. Ja sam je inace upoznala i na vjezbicama,mada se ona mene nije sjetila....Zove se Ziba i pravo je prijatna i pristupacna....Kad je dosla prvi put prvo je cestitala, malo me nasmijala, razveselila i onda sve lagano, pitala kako se ja osjecam, pogledala ranu, ima li mlijeka, smirila me i rekla da ne odustajem da ce doci mlijeko,dala mi par savjeta, pokazala kako cu masirati grudi da bi mlijeko doslo, pokazala kako da dojim, pregledala malenog...napisala mi spisak sta mi sve treba za bebicu u slucaju osipa, bubuljica itd itd, mada sam dosta znala i s vjezbica. Onda me zvala nakon dva dana i nakon sedam dana ja nju zovem, kaze ona upravo sam krenula kod tebe, eto me za 15 min, bila je tu za pet. Isto divna. Treci put dosla, ja na RR. Smije se, kaze rekao joj neko za forum i da se i ona uclani te malo skupa surfale, beba spavala. Usla,vidjela ga, nije ga htjela buditi jer sam ja rekla da je sve super, sjedile, kahvenisale,pricale....Ma svaka joj je zlata vrijedna. I jos sam je jednom zvala nakon 40 dana, beba imala proljev, jedva me se sjetila ali je bila super ljubazna i pomogla,bila spremna doci, nikad nikakav novac nije spomenula,uvijek je govorila da se ne brinem, doci ce ona kad god treba. Nedavno je zaova srela u liftu i pozdravila je, kaze sjetila se, pita sve je zanima i pozdravila...Pa eto, ove s opstine centar neka se ne birnu