cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: patronažna sestra

clock-img

12.02.2014, 09:34

clock-img

ivana10

pencil-img

12

Draga allanah, evo napisala sam problem i na temi koju si preporucila! petnest dana je bilo super, nije bolilo, sad opet pocelo i to samo desna bradavica!:( Tako mi je vise dosadilo da stalno boli, ali sam i ponosnoa rto moja djevojcica doji vec tri mjeseca, uz sve tegobe! Uh!

clock-img

12.02.2014, 22:16

clock-img

Alannah

pencil-img

518

Ako ce ti biti lakse,malom je 16 i pol mjeseci.Rastu zubi plus nekad kad zaspi dok sisa,kao da ima grc vilice i tako stisne,da ne mogu izvadti bradavicu.Skoro su obje bolile,ne znam koja vise,za jednu sam i oplakala.Mazem babylove kremom kad boli i idemo dalje,ne odustajemo.A na pocetku sam mislila da necu uspjeti.

clock-img

27.07.2014, 15:19

clock-img

mama i nora

pencil-img

43

dajte brojeve ko ima pls te privatne patronažne što dolaze na adresu...isključivo dojenje da pomognu...hitno!!!

N O R A... se riješila peleneeee....nanananana...
NOVA BEBA dolazi uskoro...

clock-img

27.07.2014, 15:23

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: mama i nora

dajte brojeve ko ima pls te privatne patronažne što dolaze na adresu...isključivo dojenje da pomognu...hitno!!!

061188892 Azra(ovo je ona moja-dooduše od prije 5 godina)

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

10.08.2014, 23:35

clock-img

tackicaa

pencil-img

2

Pozdrav svima.. Porodila sam se prije 6 dana i patronazna sestra mi je dosla dan po izlasku iz bolnice i rekla mi je da ce mozda doci jos ako bude imala vremena.. :-/ Moze li mi neko preporuciti sestru za patronazu i dati njen broj, ali koja dolazi na podrucje Ilidze..

clock-img

11.08.2014, 15:52

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

juc mozda user posted image njena obaveza je da dodje tri puta nakon poroda

clock-img

11.08.2014, 16:32

clock-img

Eleonoraa

pencil-img

13

mora doci 3 puta, kad sam djetetu otvarala karton u DZ (kad smo dosli na prvu vakcinu) uzimaju podatke o bebi i meni
i izmedju ostalog su me pitali da li mi je patronazna dosla 3 puta

clock-img

11.08.2014, 17:36

clock-img

tackicaa

pencil-img

2

Znam da je obavezno tri puta, ali se unaprijed ispricala ako ne dodje u roku kojem treba jer sama radi na vise opcina.. A meni se izgleda jedan koncic upalio i ima nesto bijelo, tako da ne mogu da je cekam zato pitam za preporuku i broj neke patronazne..

Zadnji članci

article-img