cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vaš posao

clock-img

18.09.2008, 12:38

clock-img

dana3

pencil-img

2128

user posted image radim u firmi gdje se pravi brza hrana.to su hladna jela kao salate i salate sa tjesteninom,pa razne vrste sendvica,svi ti proizvodi dosezu 10 000 artikala dnevno.radim kod privatnika kod kojeg sam vec dvije godine.radno vrojeme je od 6 ujutro a zavrsavamo tek kad je sve popakovano i spremno za distribucijuuser posted image .radni dan zna da traje i po14 sati.jako je tesko pogotovo kada dodje platna lista pa vidis da ti je ukrao 20 i vise radnih satiuser posted image .u ovoj zemlji ako nisi u sindikatu lose prolazis.sad sam na trudnickom bolovanju a poslije uzimam godinu slobodnu tako da me posao ceka tek u decembru 2009.u bosni sam radila kao uciteljica citavih 11 god a u inostranstvu traze sve nanovo da se skoluje.ne mislim odbaciti sve to tako lako ali godine i obaveze kao i troskovi zivota koce dosta u napretkuuser posted image user posted image .a sad najvaznije je da se moja user posted image i ja rastanemo u dobru pa da zapocnemo zajednicko-odvojeni zivot.ovako ja ne mogu da disem a ona da se pomjera.smanjio se prostor u stomaku.rasteuser posted image user posted image guzauser posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

18.09.2008, 12:46

clock-img

jupajdi

pencil-img

435

Radim kao profesor u srednjoj školi. Inače, posao u prosvjeti je super izbor za ženu. Jeste da košta živaca, ali kada dođe ljeto puno smo više slobodni nego drugi. Rad je u smjenama, dođeš kada imaš časove ili neka zaduženja i odeš kući. Kući radiš pripreme, tako da i to ulazi u moj radni dan. Sve u svemu zadovoljna sam, sada sam na porodiljskom do juna sljedeće godine i uživam sa svojom dječicom. user posted image

clock-img

05.10.2008, 11:46

clock-img

Anoniman

Radim kao nastavnik u školi tako da provedem nekih 5 sati najviše na poslu.Ali zato imam "domaću zadaću" -pripreme,testove itd.ali ne žalim se jer kad vidim kako ljudi rade i više sati a za manje para onda mi je posao odličan. Moj direk.je ok uglavnom ako radim svoj posao i ne guram nos gdje ne treba.user posted image
Ne umorim se fizički nego kao što je neko već rekao to je  psihičko opterećenje.

clock-img

16.10.2008, 19:52

clock-img

beni29

pencil-img

219

Ja radim u Alcatel-u u odjeljenju za klijente. Radim svaki dan od osam do pet osim srijede kada sam sa djecidom jer ovdje ne idu u skolu srijedom. Posao je jako zanimljiv u kontaktu sa sa ljudima iz cijelog svijeta i ja sam posebno zaduzena za Balkan Bliski Istok Juznu Evropu i Afriku sa engleskog govornog podrucja i pomazem jednog kolegici koja se nalazi u Maleziji. Nasje sest u kancelariji i odnos je korektan.

Benjamin 18/12/2001
Eliott 28/04/2007
Mon bebe d amour

clock-img

17.10.2008, 21:01

clock-img

adannn

pencil-img

946

Ja ne radim mada bih to voljela ali teško je naći posao farmaceutskog tehničara....Ali već idem redovno treću godinu fakulteta i s obzirom da imam bebu od 8 mjeseci nju čuva tetka kada sam na vježbama i predavanjima...sada je počelo sve to i jako je zamorno odem pa kada dođem a da ne pominjem da moram učiti i pisati seminarske i čitati silne knjige non-stop koje moram prepričavati i otkucavati....user posted image user posted image user posted image user posted image užas ali valjda izdržim nikad odmora mojoj duši...

Zadnji članci

article-img