IZVORNA PORUKA: mama alma
A, da li perete kutiju, odnosno ambalažu od mlijeka.
Ne šprdam se bogami, ova silna jaja me potakoše na ovo. Znam ženu u čijoj kući bi kon slomio nigu, i dobio bolest (kod nje sam ušla jednom i nikada više), nisam ni ja čistunica, ali brate zna se neki red. Ona ima jedno dijete i nije u nekom velikom poslu, da ne može stići. ALi, zato sve prije nego stavi u friz. pere u nekoliko voda, tako da joj se zna desiti da joj pola dana prođe u pranju jaja, kutija raznih, pašteta i slično.
I dalje ne prokuhavamo mlijeko, i brate pijemo Alpsko 3,5, nema boljeg
e ta bas ide iz krajnosti u krajnost...kutije od pastete...dali sprica ruke antibakterijskim i antimikotickim sredstvom svaki put kad negjde dodirne steku..kad samo malo bolje skontas sta bi sve covjek trebao da pere...tastaure u birou-jer ne znate dali je kolega/ica oprala ruke nakon wc-a
steke
svi proizodi u prodavnici jer boga pitaj gdje su bili
a da ne govrim za case iz kafica koje su oprane boga pitaj kako
kuhare koji ne peru ruke
ne peru ni tanjire kako treba
a tek pribor za jelo...
kod frizera nikad ne bih isla jer se sa istom cetkom cesljaju zene(bez obzira sto se ciste opet se cesljaju sve sa njom)
nebi trebali spustat ruke na stolove u kaficima-ne brisu se bas nekako dobro
postansko sanduce-boga pitaj kakav je postar