cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije

clock-img

19.04.2011, 13:39

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

et zbog ovakvih situacija ja nebi mogla naoustit RR.Uskoro ce Nejra tipkat s nama,ako Bog da.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

19.04.2011, 13:41

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Grand centar .... dao dozvolu u subotu u 11 pa dok nas ima.... user posted image

a gdja Alma iz Zanzibara  kao i svaki put i ovaj je  s nama u akciji
naime oni ce u utorak cijeli dan po 2 km od svakog djeteta koje dodje u zanzibar donirati za nasu Nejricu.... (utorak je guzva u Grandu jer merkator tada daje onaj popust od 10% pa ima vise djece u igraonici)

user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

clock-img

19.04.2011, 13:41

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

Pored Nejrinog muza dobila sam i kontakt osobu za sve akcije tako da cu informistai porodicu o svakoj akciji kako se sta bude radilo.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

19.04.2011, 13:47

clock-img

Anoniman

ja imam ideju  nek RR otvori jednu Humanitarnu RR organizaciju gde ce mo svi uplacivati  novac  mi i ostali ljudi dobre volje , koji ce se naci bas u ove svrhe

clock-img

19.04.2011, 13:48

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Kontaktirala sam mailom organizatore sajma u Gračanici koji počinje sutra da postavimo kutiju, nadam se da će se odazavat

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

19.04.2011, 13:48

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: triputmama

ja imam ideju  nek RR otvori jednu Humanitarnu RR organizaciju gde ce mo svi uplacivati  novac  mi i ostali ljudi dobre volje , koji ce se naci bas u ove svrhe

RR vec ima regiostrovano udruzenje Filantropije...imamo i ZR  samo cekamo jos nekoliko dana da se sve zavrsi oko papirologije...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

19.04.2011, 13:56

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ja sam završila dvije kutije, koje ćemo nosati gdje budemo mi iz Sarajeva sakupljale novce, hanabana je napravila male letke, ja ih odoh štampati pa da djelimo raji u Importane, Grandu i BBI-u.

clock-img

19.04.2011, 13:57

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Svaka cast pune su mi oci suza...Nisam u mogucnosti doci ali cu uplatiti svoj skromni doprinos

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

19.04.2011, 13:58

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

napravicu i ja nesto letaka veceras

03.04.`08

clock-img

19.04.2011, 14:04

clock-img

Anoniman

ja postavih temu na makedonsku RR  pa clanice pitaju dali ima neki donacije-telefonski broj koji mogu okrenut  jer im se ne ceka po bankama po sahat vremena na reduser posted image   pa rekoh haj da vas pitam postoji li takav neki tel.bruser posted image

clock-img

19.04.2011, 14:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: triputmama

ja postavih temu na makedonsku RR  pa clanice pitaju dali ima neki donacije-telefonski broj koji mogu okrenut  jer im se ne ceka po bankama po sahat vremena na reduser posted image   pa rekoh haj da vas pitam postoji li takav neki tel.bruser posted image

Kažu da će biti ubrzo, čekamo da jave al ja nisma sigurna jel može van Bih ovi što su da koristeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.04.2011, 14:07

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Joj, moram ipak ja nešto napisati, triput mama, ovo satelefonom je dugoročija varijanta, zamoli ih ipak da idu u banku,

ja imam za sada 400 letaka

clock-img

19.04.2011, 14:09

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

problem je sto iz vana traze visoku proviziju u bankama a telefoni se uvjek koriste samo u okviru operatera tj drzave ...

03.04.`08

clock-img

19.04.2011, 14:10

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

Imamo li sta uciniti po ovom pitanju, imate li prijedlog da vidim sa porodicom sta mozemo uciniti?

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

19.04.2011, 14:13

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

problem je sto iz vana traze visoku proviziju u bankama a telefoni se uvjek koriste samo u okviru operatera tj drzave ...

zato je najbolja opcija da sakupe negdje zajedno kod jedne pa da se westerunionom direktno članu porodice pošalje....
jeidno tkao porvozija neće biti velika...al to je zahmetli al jedino najbolje rješenjeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.04.2011, 14:14

clock-img

assmiras

pencil-img

461

uciniti po ovom pitanju, imate

Mozda da nekako uplate preko paypal-a !!!!?????
Tako nema provizije.
Višnja ovo nije loša ideja da se otvori i za gore navedeno udruženje.

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

clock-img

19.04.2011, 14:22

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ja ipak mislim da je i pored akcija hum.broj dobra solucija..
mama alma imas pp.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

19.04.2011, 14:26

clock-img

Anoniman

zato je najbolja opcija da sakupe negdje zajedno kod jedne pa da se westerunionom direktno članu porodice pošalje....
jeidno tkao porvozija neće biti velika...al to je zahmetli al jedino najbolje rješenjeuser posted image

Bas ovako sam i napisala da se sakupe pa jedna u banci podje i jos da su organizacije svugde u toku i da ringeraju.km  chalenge (kako to na nas napisatiuser posted image )  al eto ja od juce ne mogu bit mirna cim sam oci otvorila zovem i pisem user posted image eda li jos kakvih izvora, pomoci

clock-img

19.04.2011, 14:28

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: koka i po

ja ipak mislim da je i pored akcija hum.broj dobra solucija..
mama alma imas pp.

nije loša istina...aliiiiiiiiiii

ako zovemo sad na te brojeve to je račun za telefon koji nam dolazi naredni mjesec...iza 1.maja...znači novac bi bio prebačen tek kada svi koji su zvali humanitarni telefon iplte taj račun...to može biti i do 5 juna u roku....
a hitnost je hitnost za nejru...
e to mene samo vraća na stalnu priču...

ako neko ima 5 Km može ih dati u baku bez provizije sad pa sad uplati...
100 ljudi po 5 KIm 500 je Km nije ni to mala pomoć u ovako teškoj situaciji....

user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.04.2011, 14:32

clock-img

Anoniman

sinoc su od devera deca , napravila im kartonske neke kase , pa isli te sa izdrukanim textom da skupljaju po komsiluku  kad su dosli imalo 7 eura  pa plakal sam ko malo dijete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sta je sa svijtom  ali ovde su SHvabe vise siti tih prici sta ih je imalo laznih takvih "humanitarnih akcija  " od strane Rumuna i Bugara i ostalih kad su im se vize pustile  tako da vise niko nikom ne veruje ali ima nas ovamo i nadam se u ime Allaha  bice po hairu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

19.04.2011, 14:33

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

upravo sam dala izjavu za RSG i ici ce apel dzingl ...hvala Senka

03.04.`08

clock-img

19.04.2011, 14:36

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Humanitarni telefon je nuzno zlo,prvo sto kasni sa isplatom i nije njih briga sto su nekome minuti bitni a drugo je porez koji oni uzmu od gradjanauser posted image
Po meni najbolja opcija je da se skupe pare na kafi i po ulicnim standovima to je najbrzi nacin da njezina porodica dodje do toga novca

clock-img

19.04.2011, 14:37

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

u pravu si hanady i po 5 km brže će ići nego telefonom... ali svakako treba i ove humanitarne brojeve aktivirati...hajde sutra samo da se dogovorimo kako ćemo se podjeliti mislim na BBI i Grand centar a možemo i sad....

clock-img

19.04.2011, 14:39

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

super Višnja, hvala dragom Bogu ide ovo na dobro..

clock-img

19.04.2011, 14:40

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ja ne znam ali mislim da banke ne uzimaju proviziju..kad sam ja imala račun za skupljanje novca..nije mi banka ni 1 Km uzela..koliko je ko uplatio toliko mi je i leglo...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Zadnji članci

article-img