Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ima li neko možda autosjedalicu a da mu ne treba (da bi je mogao poklonuti),bebi je 9 mjeseci,a majka nije baš u takvoj fin.prilici da joj može kupiti. Hvala unaprijed
20.11.2009, 14:04
veeseelaa
20552
nek manje sipa benzina i eto autosjedalice izvini morala sam, ti imaš finu namjeru al onaj ko ima auto čudi me da nema novca za asutosjedalicu i usput bilo bi lijepo da neko otvori temu Poklanjam - Tražim na poklon pa da lijepo tamo pišemo šta možemo pokloniti ne samo od dječijih stvari nego općenito sve ili da se tema zove Tražili ste - evo vam ga
< Poruku je uredio veeseelaa -- 20.11.2009 14:05:26 >
20.11.2009, 14:06
noaa
1662
Haj vesela ti otvori temu,samo da ne bude imate male oglse jer tamo niko nista ne stavlja
20.11.2009, 14:07
veeseelaa
20552
bilo bi zanimljivije ovako, kakvi oglasi Mene stvarno sputavaju da se izrazim
20.11.2009, 14:07
Anoniman
Imaju neko krš auto koje služi samo za nedaj Bože,kad se dijete treba doktoru isl. Tako da im je policija napisala kaznu,zbog te autosjedalice. Nemoj biti tako zločesta,dijete je u pitanju.
20.11.2009, 14:08
veeseelaa
20552
ma nisam bona zločasta, samo sam razigrana Ne ljuti se na mene, ajde valjda će se neko naći da donira Pusa mojoj Neutješnoj
20.11.2009, 14:10
noaa
1662
neutjesna vesela se sali,nije zlocasta,evo ja cu upitati jednu rodicu koja ne misli imati vise djece pa bi se rjesavala nekih stvari,ako je nije vec dala ja bi ti spremila autobusom gdje god treba.
20.11.2009, 14:11
veeseelaa
20552
svaka čast noaa , ljubim te
20.11.2009, 14:15
noaa
1662
neutjesna poslala sam joj poruku pa cim mi odgovori javim ti,ovo je spominjala ljetos pa ne znam da je nije vec nekom dala,bas ce mi biti zao ako jest
20.11.2009, 14:34
Anoniman
Pusa i tebi razumjela sam te i ja bih ovako reagovala,ali stvarno nije tako. Nisam ni ja baš ozbiljno mislila da si zločesta,izletilo mi haha
20.11.2009, 14:34
Anoniman
Hvala noaa puno
20.11.2009, 14:40
/MMK/
278
Do djetetove visine blizu 150 cm, ili do cca. 12 god. Tada pojas počinje vršiti svoju f-ju, prije ne može zbog visine. Ali starije dijete 6-7 god stavljaš na booster tzv. jastuk koji ga izdiže da pojas vrši f-ju.
07.01.2010, 11:47
myMum
37
Zna li neko gdje ima kupiti autosjedalica za dijete od 6 godina, ali on ima 32 kg!?! Gdje kupiti takvu auto stolicu? HELP!!!!!!
P.S. Prije par dana sam bila kod prijateljice koja je svojoj djeci kupila taj tzv. booster, ali sam misljenja da on i nema neku funkciju, cini mi se da je dijete sigurnije bez njega, jer ona plastika klize po sjedistu.. ili grijesim? Ja bih ipak neku siguniju opciju izabrala. Ali cisto sumnjam da postoje tako velike "prave" stolice?
< Poruku je uredio myMum -- 7.1.2010 11:56:22 >
07.01.2010, 12:06
triplemama
1097
IZVORNA PORUKA: myMum
Zna li neko gdje ima kupiti autosjedalica za dijete od 6 godina, ali on ima 32 kg!?! Gdje kupiti takvu auto stolicu? HELP!!!!!!
P.S. Prije par dana sam bila kod prijateljice koja je svojoj djeci kupila taj tzv. booster, ali sam misljenja da on i nema neku funkciju, cini mi se da je dijete sigurnije bez njega, jer ona plastika klize po sjedistu.. ili grijesim? Ja bih ipak neku siguniju opciju izabrala. Ali cisto sumnjam da postoje tako velike "prave" stolice?
Booster sa naslonom je sasvim dovoljan za dijete jer ustvari on tada sluzi samo da bi automobilski pojas ispravno stojao na djetetu i u slucaju nedo Bog sudara da ga nebi zadavio ili prignjecio organe
(2) U putničkom automobilu na zadnjem sjedištu vozač smije prevoziti dijete mlađe od pet godina samo kada je dijete ispravno vezano u sigurnosnoj sjedalici koja je za sjedište pričvršćena pomoću sigurnosnog pojasa u tri tačke vezivanja ili posebnim kopčama u vozilu. (3) Vozač u putničkom automobilu smije prevoziti dijete starije od pet a mlađe od 12 godina na zadnjem sjedištu samo kada dijete sjedi na posebnom podmetaču prilagođenom njegovoj visini koji omogućava upotrebu sigurnosnog pojasa i kada je ispravno vezano sigurnosnim pojasom, ili je ispravno vezano u sigurnosnoj sjedalici koja je za sjedište pričvršćena pomoću sigurnosnog pojasa u tri tačke vezivanja ili posebnim kopčama u vozilu.