IZVORNA PORUKA: sabas
evo i ja sam bila na konsultacijama , kao sto je vec receno ivf/icsi kosta 4000 km tu je sve ukljuceno , folikulometrije anestezija .... Vec je napisano koje nalaze treba prikupiti , jedino zahtjevaju spermiogram da se radi kod njih (koliko sam skontala i on je ukljucen u cijenu) Danasnji pregled mojih nalaza UZV je bio besplatan za razliku od Jinameda koji je 200 kmcica Ja planiram aBd u augustu postupak idemo na kratko protokol Femara , Puregon, Orangutan , Chorimon Takodje traze hromozonski test i juce im je jedan par rekao da se ovaj nalaz moze sada besplatno (naravno uputnica i da si osiguran) raditi na DIPu -to nisam znala al cu provjeriti Kada sam mu rekla cijenu tog nalaza rekao je ako je tako preskupo oko 1500 KM za nas oboje da nije obavezujuci Ako se sta jos sjetim pisem
Super sve je to u biti isto,, samo me zanima zašto meni nije željeo reći koje lijeko ve ću koristiti nego mi rekao da dođem treći dan ciklusa da mi hormone povade i tad će mi odrediti terapiju koju ću koristiti.... ?
A što se tiče tih nalaza ja sam im rekla da se može da DIP-u vaditi i da samo malu participaciju platiš,, jer sam ja taj nalaz izvadila gore a inače na Medicinskom fakultetu taj nalaz hromozomi kariotip se plaća 250 km za jedno a obadvoje morate izvaditi... na dipu sam ga ja čekala 6 mjeseci tako da ako planiraš za uvgust požuri i ganjaj ako imaš koga..........
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3